vanesia1 pisze:Wow, podziwiam, ja bym nie mogła tak zupełnie z dala od rodzinki. Ja jestem bardzo rodzinna
Serce nie sługa ... zobaczymy, co powiesz po ślu...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Wow, podziwiam, ja bym nie mogła tak zupełnie z dala od rodzinki. Ja jestem bardzo rodzinna
NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:Wow, podziwiam, ja bym nie mogła tak zupełnie z dala od rodzinki. Ja jestem bardzo rodzinna
Serce nie sługa ... zobaczymy, co powiesz po ślu...
vanesia1 pisze:Aście som!
ab. pisze:vanesia1 pisze:Aście som!
Najlepsze
Marcyśka pisze:Masz prześliczne kociaki![]()
Bardzo ciekawy wątek![]()
Uploaded with ImageShack.us
ZAPRASZAMY NA WĄTEK viewtopic.php?f=46&t=154588&p=9956939#p9956939
NatjaSNB pisze:a Ty czemu Szajkę głodzisz?
NatjaSNB pisze:Marcyśka pisze:Masz prześliczne kociaki![]()
Bardzo ciekawy wątek![]()
Uploaded with ImageShack.us
ZAPRASZAMY NA WĄTEK viewtopic.php?f=46&t=154588&p=9956939#p9956939
Cześć i witam![]()
------------
BAZYL NA DIECIE
Tu rozpocznie się nowy dział w życiu Bazyla![]()
Kotem grubym nie jest... waży zaledwie 4 kg... ale pora, żeby przeszedł na dietę. Pod brzuchem między tylnymi łapkami zaczęła zwisać mu skóra... pojawiła się jakiś czas po kastracji no i coraz jej więcej. Na moje oko wygląda to tak jakby bardzo schudł i został mu nadmiar skóry. Otóż nie... jak stwierdziła wetka, tak czasem odkłada się tłuszczyk...
Mając stały dostęp do miski z suchą karmą, i tak potrafił czasem najeść się za dużo i za szybko i dość często zwracał zaraz po posiłku, więc myślę, że dawanie mu konkretnej ilości o konkretnych godzinach będzie miało podwójne korzyści.
Tylko teraz pytanie... ile dziennie powinien jeść taki 10-miesięczny, 4-kilowy kot? Dodam, że Rosyjskie są z natury mniejsze i dokładnie 4 kilo waży ojciec Bazyla, dorosły i dorodny kocur. Jak podzielić suchą karmę, żeby się najadł, ale bez przesady?
vanesia1 pisze:Nie martw się Bazylku, teściowa Cię zawsze poratuje chrupkami
agusialublin pisze:
coś mi się zdaje że łatwo nie będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Sigrid i 926 gości