ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 17:37 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Mądry, ale straszny wrażliwiec.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt wrz 30, 2011 17:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Bazyliszkowa pisze:Mądry, ale straszny wrażliwiec.

Poczekaj, jeszcze będzie bardzo zadowolony z towarzystwa takiej ślicznotki...a jak będzie troszkę zazdrosny, to przytul :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt wrz 30, 2011 17:42 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Przytulam, choć on nie za bardzo to uwielbia. To znaczy lubi się tulić, ale tylko wtedy, kiedy on chce. Nie cierpi na przykład noszenia na rękach, za to uwielbia siedzieć człowiekowi na kolanach.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt wrz 30, 2011 18:04 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Cześć Gosiu z bandą.Mało się odzywam,bo siedzę w głuszy i grzybki zbieram.Mózg odpoczywa.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt wrz 30, 2011 18:07 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z bandą.Mało się odzywam,bo siedzę w głuszy i grzybki zbieram.Mózg odpoczywa.

Cześć Reniu :D .Właśnie myślałam gdzie tez sie podziałaś, a ty odpoczywasz :D .
I bardzo dobrze...pracę masz niełatwą i pewnie stresującą, należy ci się.
Grzybki są?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 18:31 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Bry ciotkom :D !
" Cholera jasna, gówniaro jedna, patrz jak chodzisz, zabiłabyś człowieka !!! ". Normalnie to bym powiedziała owemu panu kilka słów prawdy, bo wina była ewidentnie jego, ale ta gówniara mnie powaliła :ryk: . Wytrzeszczyłam na niego oczy, a on coś tam jeszcze pomamrał i pojechał dalej...

do mnie kiedyś starsza pani w tramwaju zwróciła się per proszę pana :x i to 2 razy, bo za pierwszym ją olałam sądząc że mówi do kogoś innego.Z kimś mnie pomyliła bo jak się w końcu odezwałam to przeprosiła. Gosiu czy ja wyglądam jak facet?
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pt wrz 30, 2011 18:33 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:
" Cholera jasna, gówniaro jedna, patrz jak chodzisz, zabiłabyś człowieka !!! ". Normalnie to bym powiedziała owemu panu kilka słów prawdy, bo wina była ewidentnie jego, ale ta gówniara mnie powaliła :ryk: . Wytrzeszczyłam na niego oczy, a on coś tam jeszcze pomamrał i pojechał dalej...

do mnie kiedyś starsza pani w tramwaju zwróciła się per proszę pana :x i to 2 razy, bo za pierwszym ją olałam sądząc że mówi do kogoś innego.Z kimś mnie pomyliła bo jak się w końcu odezwałam to przeprosiła. Gosiu czy ja wyglądam jak facet?

:lol:
najszczesliwsza

Post » Pt wrz 30, 2011 18:37 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:

Nieee, napewno nie z przodu...bo tam masz te...no...zderzaki :D .
Baba chyba ślepa była...I wogóle co za porównanie!

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 18:38 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

dziękuję , podniosłaś mnie na duchu. Ale zajefajne wesołe miasteczko stoi przy Dekabrystów - naprzeciwko komobexu . Idziemy się odmłodzić?
cukier krzepi

jokototo

Post » Pt wrz 30, 2011 18:46 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:dziękuję , podniosłaś mnie na duchu. Ale zajefajne wesołe miasteczko stoi przy Dekabrystów - naprzeciwko komobexu . Idziemy się odmłodzić?

Eeee, a mnie to po co, Zosiu? Przecie ja ponoć gówniorz :ryk: ...
A jak z pracą, dalej lipa?

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 18:49 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

dziś wolne, nie wiem co będzie bo szefowa na razie pary nie puszcza ale słychać w szatni że zwalniają. Dałam sobie krwi za kwit utoczyć i za dziś mi zapłacą jak za urlop. Nie wiem czy to prawda czy plotki ale podobno z worków tylko 4% docelowo ma zostać. Na razie czekam...
cukier krzepi

jokototo

Post » Pt wrz 30, 2011 18:53 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:dziś wolne, nie wiem co będzie bo szefowa na razie pary nie puszcza ale słychać w szatni że zwalniają. Dałam sobie krwi za kwit utoczyć i za dziś mi zapłacą jak za urlop. Nie wiem czy to prawda czy plotki ale podobno z worków tylko 4% docelowo ma zostać. Na razie czekam...

Ja krwi nie dam, bo sama mam mało :mrgreen: .
Patrz, a taki sezon martwy w trw i brembo to ponoć sierpień...
Co to się wyprawia!
Jak Gamoniek i Psujcia :1luvu: ?

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 18:56 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Gamoniek rośnie w szerz a Psujka dostała wścieku i lata jak torpeda pokrzykując mama mama . Dziękują za zainteresowanie i pytają kiedy przyjdziesz na pączki :wink:
cukier krzepi

jokototo

Post » Pt wrz 30, 2011 18:58 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Pozdrawiamy wieczornie :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt wrz 30, 2011 19:00 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Jak wchodząc otwieram drzwi to Psujka wylatuje jak torpeda na korytarz po 2 metrach wydaje jęk jak by ją ktoś zastrzelił i bardzo teatralni pada na bok - łup. Potem się tarza niczym nawiedzony podczas egzorcyzmów. Moje koty do cyrku by się nadały jak nic
cukier krzepi

jokototo

[poprzednia][następna]