Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 20:09 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ja musze koniecznie sie wreszcie za ciastka wziac, bo do swiat juz tylko trzy tygodnie. 8O

Takie nieudane brownies mi sie wlasnie ostatnio udaly. Chyba pojde do kuchni szukac dodatkow i upieke jeszcze dzis.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob lis 27, 2010 20:11 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Boję się świąt, bo moja dietę szlag trafi :( Na szczęście mam bardzo kiepski piec w kuchni i ciasta się palą z jednej strony i zostają surowe z drugiej więc mam wymówkę i nie piekę :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lis 27, 2010 20:25 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Fajnie, że masz co 2 tygodnie możliwośc wyjśc wczesniejz roboty :ok:
Do schronów u nas przychodza pomagac ludzie, którzy robią to z potrzeby serca. Znam wiele takich osób, jeszcze z portalu dogomania. Zwierza po prostu się kocha, bez warunków. Podziwiam i bardzo się ciesze, że pomagasz w schronisku :ok:

Izy nie widze nigdzie ... mam nadzieję, ze wraca już do siebie :roll: Zaraz ide jej wąty oblookac.

O ! Jagusia przyfrunęła do Dorotki na wąt :D Nie martw się dietą, w święta zjedz wszytskiego po troszeczke w ramach tłustych dni i już :wink: 10 kilo to juz wielki sukces :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob lis 27, 2010 20:26 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ja sobie postawiłam za cel 10 kg do przodu, ale jakoś mi nie idzie :twisted:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 27, 2010 20:35 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Swieta przyjda i mina. Silownia otwarta, tak ze bede i tam, to sie wyrowna.
W ostanim roku upieklam 27 kg ciastek. Ciekawe ile mi teraz wyjdzie.

SecretFire

Post » Sob lis 27, 2010 20:38 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Jasdor weź sobie moje kilogramy, chętnie ci oddam. Jak chesz utyć to może rób odwrotnie niż ja tzn wsuwaj węglowodany :mrgreen:

Dzięki psiamo za miłe słowa, ja wiem, że 10 to dużo ale coś mi się stało w głowę i ja się teraz czuję grubsza niż 10 kilo temu :roll:

27kilo ciastek???? Ile to jest godzin pieczenia???
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Sob lis 27, 2010 20:41 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Calutka sobota to jest. Przygotowuje ciasto niektore dzien przed i wtedy idzie jak na tasmie. Najlepiej jak jestem sama i nikt mi nie przeszkadza.

Z moja mama sie akurat o diety poklocilam znou i odlozylam jej sluchawke. Ona twierdzi, ze mam wchodzic wiecznie na wage, ja i moj terapeuta twierdzimy, ze wage trzeba do piwnicy wywalic. Dla mnie to jest tak ogromny stres wchodzic na to gowno, ze potrzebuje glupiego jasia, zeby to zrobic.

SecretFire

Post » Sob lis 27, 2010 21:03 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

jasdorku, i ja chetne wejde z Tobą w średnią. Chce zgubic z jakies 7 kilogramków. Przyjmiesz ? :mrgreen:

Dorota, zaniemówiłam, jak Ty znajdujesz czas na tyle pieczenia ? To jak piekarnia - ciastkarnia 8O :ok:

Babusiu, pewnie pierwsze efekty były piorynujace a teraz tempo się ustabilizowało i to pewnie demotywuje. Wytrwaj ! :ok: Poza tym sa dni w miesiącu gdy kobieta czuje sie jak balonik :mrgreen: A od wspierania masz TŻ-ta, wypnij to i owo - na pewno poprawi Ci nastrój :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Sob lis 27, 2010 21:06 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

SecretFire pisze:
Z moja mama sie akurat o diety poklocilam znou i odlozylam jej sluchawke. Ona twierdzi, ze mam wchodzic wiecznie na wage, ja i moj terapeuta twierdzimy, ze wage trzeba do piwnicy wywalic. Dla mnie to jest tak ogromny stres wchodzic na to gowno, ze potrzebuje glupiego jasia, zeby to zrobic.

Najlepszy sposób na zrzucenie wagi: otworzyć okno i wyp...ją :mrgreen:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Sob lis 27, 2010 21:06 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Dorotko,wyrzuć wagę i miej to gdzieś.

Ja ogólnie mam dziś wszystko gdzieś.
Trzymajcie się! Odezwę się za kilka dni.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 27, 2010 21:07 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Odkąd przeszłam na dietę ważę się rano i wieczorem i jest to stres za każdym razem. Zawsze schodzę z niej smutna. Rozumiem cię Secret. Pisałaś u AYO, że nie masz wiary w siebie ale skoro masz terapeutę to na pewno ci z tym problemem pomoże. Mój mi pomógł bardzo!
Obrazek

babajaga

Post » Sob lis 27, 2010 21:08 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ja-Ba :mrgreen:

Iza !!!!! Co sie stało ? :roll:
Obrazek

psiama

Post » Sob lis 27, 2010 21:09 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ja bym chętnie od was wszystkich pozbierała, nawet jakby się to miało skończyć nadwagą. Tak mi strasznie brak tych kilogramów .

Secret nie przejmuj się - moja też dziś się pieniła :mrgreen: Może taki dzień. Ja nie wiem, czy one nie widzą, że my jesteśmy dorosłymi ludźmi :roll: A ja to już szczególnie.
Na wagę nie stawaj, ja też nie staję, tyleż, że z odwrotnego powodu.
Fajnie by było na wagę stawać po dwie, wtedy by się podzieliło i średnia by wyszła na cacy.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 27, 2010 21:10 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

psiama pisze:Ja-Ba :mrgreen:

??? 8O

Erin, co się dzieje?
Obrazek

babajaga

Post » Sob lis 27, 2010 21:23 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

I to w ciagu godziny. Iza martwie sie teraz.

Moja mam uwaza tez, ze mi pomaga. Jej pomoc jest ale taka, ze mi wiecznie wytyka "nie jedz, nie pij, nie pier...." itd. W jej swiecie to jest pewnie dobry sposob. Ale nie w moim.
Waga jest w piwnicy i nawet nie mysle. Jak spodnie zaczynaja byc ciasne, pare dni mniej jem, potem sie zastanawiam, co zrobic, zeby znowu chudnac. Patentu jeszcze nie znalazlam i tak trwam.
Macie racje, w d... z tym wszystkim. Moja kolezanka, ktora jest chuda jak szczapa, nie miala ani jednego faceta, odkad sie znamy, ja za to ... I co? Tez idzie. :mrgreen:

SecretFire

[poprzednia][następna]