Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 18:08 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Miszczuniu dzisiaj udaje aniołka - rano zagroziłam, że "jakbyco" to mam chętnego na kocią skórkę ... :mrgreen:
Za to Bubencjusz w nocy razem ze Sznurówką dali mi nieźle w kość - urządzali sobie biegi z przeszkodami ... Jak łatwo się domyślić, przeszkodą byłam ja w łóżku ... :roll: chyba będę miała siniaki na brzuchu ... :evil:

Bo paczka od Mikołaja w drodze :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 26, 2010 10:41 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Miszczuniu dzisiaj udaje aniołka - rano zagroziłam, że "jakbyco" to mam chętnego na kocią skórkę ... :mrgreen:
Za to Bubencjusz w nocy razem ze Sznurówką dali mi nieźle w kość - urządzali sobie biegi z przeszkodami ... Jak łatwo się domyślić, przeszkodą byłam ja w łóżku ... :roll: chyba będę miała siniaki na brzuchu ... :evil:

a jesteś pewna, że to Bubu i Sznurówka? wiesz, w nocy ciemno jest :mrgreen: :mrgreen:
Kropencjusz nie musi udawać, przecież on JEST kocim aniołkiem :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 26, 2010 11:48 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kasiu a jak tam inne kociaste? :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 26, 2010 17:16 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:

a jesteś pewna, że to Bubu i Sznurówka? wiesz, w nocy ciemno jest :mrgreen: :mrgreen:
Kropencjusz nie musi udawać, przecież on JEST kocim aniołkiem :lol:

Jestem pewna :twisted: :twisted: Bubuś rozpoznawalny "po ciężarze", a Sznurówka po tym swoim indiańskim okrzyku "IIIOOOOOUUU".... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto paź 26, 2010 17:28 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:

Bo paczka od Mikołaja w drodze :mrgreen:

Edytka, paczka już doszła... Dzięki serdeczne :1luvu: Ale siem zastanowiem, czy Miszczuniu zasłuży... :mrgreen: Ewentualnie zostawię na czarną godzinę i sama zeżrę ... właśnie straciłam pracę ... :(
Reszta kociastych "jakoś", poza dwójką bąbli - nadal walczymy z krwawą biegunką, pawiami, grzybicą jelit, padniętą wątrobą od leków na tę grzybicę ... i sama nie wiem z czym jeszcze... :crying: :crying: To już trzeci miesiąc ... nie mam już siły... i kasy ... :(
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto paź 26, 2010 17:40 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Oj to nieciekawie z tą pracą :roll:
Ale znajdziesz na pewno lepszą :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro paź 27, 2010 6:46 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:Bo paczka od Mikołaja w drodze :mrgreen:

Edytka, paczka już doszła... Dzięki serdeczne :1luvu: Ale siem zastanowiem, czy Miszczuniu zasłuży... :mrgreen: Ewentualnie zostawię na czarną godzinę i sama zeżrę ... właśnie straciłam pracę ... :(
Reszta kociastych "jakoś", poza dwójką bąbli - nadal walczymy z krwawą biegunką, pawiami, grzybicą jelit, padniętą wątrobą od leków na tę grzybicę ... i sama nie wiem z czym jeszcze... :crying: :crying: To już trzeci miesiąc ... nie mam już siły... i kasy ... :(

oj to niedobrze z tą pracą :( , to mocno, mocno potrzymam za nową i lepszą :ok: :ok: :ok: :ok:
za kociaste też :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt paź 29, 2010 18:22 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Właśnie było mordobicie :roll: :roll: Miszczuniu próbował wyżerać Parysowi Renala ... a Parys swojej miski broni jak niepodległości ... :twisted: chociaż sam jeść nie chce ...
Kropencjusz "stawiał" się dzielnie...ale w końcu musiał ulec przed "masą" Parysa ... Chodzi teraz wq....i szuka, żeby coś zdemolować ... Chyba dzisiaj nie położę się spać ... :mrgreen: będę chałupy pilnować ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob paź 30, 2010 22:53 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

No i jednak zasnęłam ... :mrgreen: A w nocy gooopek nadwyrężył sobie tę zmiażdżoną łapkę ... i teraz kuśtyka na 3 ... Co absolutnie nie przeszkadza mu w drobnych demolkach, tudzież w maltretowaniu Zuźki albo Młodego ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon lis 01, 2010 14:33 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kasia, znajdziesz lepsza prace :ok: :ok:
pomruczenia dla Twoich kociastych :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 01, 2010 19:28 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Bardzo mocno zaciskam kciuki za szybkie znalezienie wspaniałej pracy :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto lis 02, 2010 11:42 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

coś ucichło w wątku, Kasiu... żyjesz? :roll:
ps. co z pracą?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lis 02, 2010 15:16 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:coś ucichło w wątku, Kasiu... żyjesz? :roll:
ps. co z pracą?

Żyję ... ale padam na twarz ... :evil: W nocy zbierałam milion okruszków, na które rozprysło się szklane "cóś" ... w którym był piaseczek ozdobny ... :evil: :evil: Się samo rozprysło ... o 3 nad ranem ....WRRRRRR
Z pracą póki co to doopa blada ... to jest Polska wschodnia ... :( C albo i D ... Do 15 grudnia mam jeszcze odrobinę czasu... Dzięki za pamięć ....
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto lis 02, 2010 15:44 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
ps. co z pracą?

Żyję ... ale padam na twarz ... :evil: W nocy zbierałam milion okruszków, na które rozprysło się szklane "cóś" ... w którym był piaseczek ozdobny ... :evil: :evil: Się samo rozprysło ... o 3 nad ranem ....WRRRRRR
Z pracą póki co to doopa blada ... to jest Polska wschodnia ... :( C albo i D ... Do 15 grudnia mam jeszcze odrobinę czasu... Dzięki za pamięć ....

Wiesz.. te naprężenia w szkle, zmęczenie materiału ... i takie tam ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lis 02, 2010 17:24 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:
ps. co z pracą?

Wiesz.. te naprężenia w szkle, zmęczenie materiału ... i takie tam ;)

dokładnie tak, jak godajom na Ślunsku: od samości :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]