Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
od miesiąca modły o to wznoszękinga w. pisze:Femka, ale Ty widzisz jak jemu dobrze jest?? Super ma. Czytam tytuł wątku... SPACYFIKOWAŁAŚ Cycka?? A jak się zamknie w sobie??
goopawka straszna. Kompletnie nie umiem pracować bez miauewa74 pisze:Bondżiono fszytkimMiau cuś szaleje
Femka pisze:od miesiąca modły o to wznoszękinga w. pisze:Femka, ale Ty widzisz jak jemu dobrze jest?? Super ma. Czytam tytuł wątku... SPACYFIKOWAŁAŚ Cycka?? A jak się zamknie w sobie??
Femka pisze:goopawka straszna. Kompletnie nie umiem pracować bez miauewa74 pisze:Bondżiono fszytkimMiau cuś szaleje
kinga w. pisze:Femka pisze:od miesiąca modły o to wznoszękinga w. pisze:Femka, ale Ty widzisz jak jemu dobrze jest?? Super ma. Czytam tytuł wątku... SPACYFIKOWAŁAŚ Cycka?? A jak się zamknie w sobie??
A na psychoterapeutę Ty masz??
mój najkochańszy tymczasik.ewa74 pisze:Femka pisze:goopawka straszna. Kompletnie nie umiem pracować bez miauewa74 pisze:Bondżiono fszytkimMiau cuś szaleje
Dopiero teraz zauważyłam, że jestem uzależniona![]()
![]()
A zdjęcia Norka cudneTaki, hm...mordziasty się zrobił. I dostojny
Femka pisze:mój najkochańszy tymczasik.ewa74 pisze:Femka pisze:goopawka straszna. Kompletnie nie umiem pracować bez miauewa74 pisze:Bondżiono fszytkimMiau cuś szaleje
Dopiero teraz zauważyłam, że jestem uzależniona![]()
![]()
A zdjęcia Norka cudneTaki, hm...mordziasty się zrobił. I dostojny
Teraz Cycek walczy o palmę pierwszeństwaNic nie poradzę, że najbardziej lubię koteczki z diabłem :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 55 gości