sweet-a pisze:Dzień dobry
Madziu kciuki cały czas są 100000x
Dziękuje!

TŻ mówił, że wetka będzie do mnie dzwonić a tu nic na razie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sweet-a pisze:Dzień dobry
Madziu kciuki cały czas są 100000x
maggia pisze:Dzwoniła wetka już po zabiegu. Było bardzo ciężko.Nie chciała Pola usnąć, potem ciężko jej było wenflon wbić, krwi nie mogli pobrać tyle ile potrzeba do badania ale na biochemię powinno wystarczyć.
Wyrwali jej 5 zębów wszystkie z prawej strony. 3 górne i 2 dolne. Nie dało rady więcej. Na dole ma dwa szwy założone.![]()
Ta prawa strona była w gorszym stanie. Najwcześniej za dwa miesiące druga strona będzie robiona. Biedna Polcia![]()
Do tego pani wetka mówiła, że koka ich nie lubi strasznie, prychała, warczała i pazury pokazywała.![]()
![]()
Do domu dostanę dwa zastrzyki, jeden antybiotyk i przeciwbólowy. Jeśli wszystko będzie w porządku to w czwartek pojedziemy do wetki, jeśli nie to jutro.
cassidy pisze:Dobry.
Kciukasy za zdrówko.
Ja raz też z jednego zabiegu nie byłam zadowolona i czułam, że Mikuś został olany. Nawet nikt nie raczył zadzwonić, że można go zabrać. Jak TŻ zadzwonił, co się dzieje, to weta zdziwiona.. ze przecież od 4 godzin już można kota odebrać
Hannah12 pisze:Biedactwo maleńkie.
Co do długości działania leku przeciwbólowego, to są różne okresy działania, więc może 24h być. Czy wiesz kiedy jej dali w przychodni przeciwbólowy, bo jak przed odbiorem to bym sie wstrzymała z podaniem dodatkowej dawki do rana, a jak podali jej dużo wcześniej, to jak by bardzo cierpiała to bym późno wieczorem/ nocą jej podała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości