Mruczuś [*] Choco i Mikuś

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 23:54 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

kussad pisze:
trawa11 pisze:
kussad pisze:Wyrodna matka nie wiedziała że dziś było zebranie semestralne w klasie maturalnej :oops: :oops: :oops:

teraz sobie przypomnialas :ryk:

O 19 czyli pół godziny po zebraniu, które było na drugim końcu miasta :oops:

ale pzreciez mogo Ci cos wypasć :roll:
zawsze możesz do wychowawczyni podejsć :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro sty 20, 2010 23:55 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Krzyś przyniesie jutro karteczkę z ocenami a wychowawczyni i tak jest chora...więc było jakieś zastępstwo :)
Normalnie dostaję SMS na potwierdzenie o której godzinie i gdzie jest zebranie.
Właśnie zapytałam syna dlaczego mi nie przypomniał i usłyszałam .... gdzie zebranie jakie zebranie przecież do jutra są wystawiane oceny :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw sty 21, 2010 0:10 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

kussad pisze:Krzyś przyniesie jutro karteczkę z ocenami a wychowawczyni i tak jest chora...więc było jakieś zastępstwo :)
Normalnie dostaję SMS na potwierdzenie o której godzinie i gdzie jest zebranie.
Właśnie zapytałam syna dlaczego mi nie przypomniał i usłyszałam .... gdzie zebranie jakie zebranie przecież do jutra są wystawiane oceny :twisted:

no to niewiele straciłaś :lol: :lol: :lol:
moze jednak tego zebrania nie było :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Sob sty 23, 2010 15:51 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Witamy i o zdrówko pytamy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 24, 2010 9:50 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

dzień dobry mroźno-niedzielne
trafilam jeszcze na koniec prawie
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie sty 24, 2010 14:44 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

hejka :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Nie sty 24, 2010 14:47 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Mruniedobry, bo ziimnoooooooo

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 24, 2010 21:46 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Ziiimno nam a rano trzeba wstać i jechać do pracy :(
Nie ma mnie na dogo i przegapiłam rodzenie córeczki Magdy i Michała: więc sobie przekleję informację bo oczywiście za jakiś czas nie będę pamiętała szczegółów zwłaszcza że czekamy na urodzenie jeszcze kilkorga Maleństw :)
"Olga urodziła się dzisiaj o 19.50, waga: 2990, 53 cm, 10 punktów!!!" - czyli 15.01.2010

Mojej Dużej prawie wcale nie ma - zaglądnęła tylko do kilku ulubionych wątków i na różne głosowania - mówi że musi zrobić porządek w swoich plikach na dysku na wspólnym komputerze bo pokazuje się komunikat o za małej ilości miejsca... Rzeczywiście wolne około 400 MB to trochę mało na prawidłowe funkcjonowanie - coś muszę zaraz pokasować a teraz przegrywam to na przenośny dysk :wink:

Nieźle się wkopałam :oops: dalej czekam aż wszystko mi się przegra i nic nie mogę kasować... a kto pójdzie za mnie rano do pracy :oops: Jest już 0:50
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto sty 26, 2010 16:16 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

otworzylam wątek dla mojej Kitki staruszki (?)
pomózcie podrzucac cioteczki :)

viewtopic.php?f=1&t=106825
Obrazek

dune

Post » Wto sty 26, 2010 16:39 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

dune pisze:otworzylam wątek dla mojej Kitki staruszki (?)
pomózcie podrzucac cioteczki :)

viewtopic.php?f=1&t=106825

Już Was odwiedziłam jako druga :)

Odwiedził mnie Gość więc sobie przekopiuję własne dzisiejsze posty z różnych wątków:

U nas podobno było minus 26 stopni. Suczka usiłowała załatwiać się stojąc na trzech łapach. Do pracy dotarłam bez przeszkód

Podziwiałam stadko Psiamy (to u Izy) i nawet sobie powiększyłam "czułe objęcia" - uwielbiam taki psi uśmiech
Muszę znikać i bardziej się skupić - wczoraj odebrałam telefon że źle zaadresowałam służbową przesyłkę i nie wiem czy to odzyskam

O masz a tyle osób dawniej polecało mi Gagarina i dojeżdżali tam z daleka...ale może do kogoś konkretnego a nie przypadkowego tak jak byłam ostatnio na nocnym dyżurze z suczką... fakt udało im się skończyć leczenie łapki ciągnące się u kogoś innego...

Rozmawialiśmy na innym watyku na temat dogrzewania mieszkań:
Wymyśliliśmy sobie też ten sposób i przychodzi do nas komisja za komisją - w trybie natychmiastowym musieliśmy zdemontować kozę podłączoną do pieca kaflowego a ciekawe co powie kolejna komisja... może podadzą nam przepisy prawne

Prawdopodobnie o to chodzi że to jest mieszkanie komunalne w kamienicy. WM nie ma nic przeciwko temu, kominiarze powiedzieli że może tak być ale nie dali nic na piśmie a komisje przychodzą z ADM...

U Kasi:
Ciężko Was znaleźć - musiałam szukać po własnym profilu - jak tak dalej pójdzie jeśli dostanę zezwolenie na przekopiowanie a będę chciała oglądać koteczki wkleję Was sobie na nasz wątek bo pamiętam jak kiedyś oglądałam zdjecia na wątku Piotrkowa.

Dziś czekamy na efekt wizyty Małgosi w przyszłym domku dla Mrówki... byli umówieni na 15:30 :ok:
Ostatnio edytowano Śro sty 27, 2010 23:30 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto sty 26, 2010 23:49 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Już mamy najnowsze wiadomości:
viewtopic.php?f=13&t=106181&start=60

"zadzwoniła Gosia po wywiadzie w Myślenicach... - wszystko OK, chyba dobry domek... ,

Dziękuję kochana Gosiu, dziękuję dziewczyny z Dogo/Miau - Mrówcia w czwartek jedzie z nami do Częstochowy i tam przekażemy ją p. Dominice.

W sumie hura tylko dlaczego ryczę już teraz....?
.............o nie - ja się chyba nie nadaję każde zwierzę oddawane opłakałam tak, że chora byłam mój mąż za każdym razem grozi, że więcej żadnego przygarniania nie będzie, bo potem ma w domu włoskie płaczki przez parę dni (ja + dwie córki...) ………………"

A ja... czas na pożegnalno-nocny rytuał ze zwierzakami i opatrunek :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto sty 26, 2010 23:57 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Ech skad ja to znam...
Oddalam niedawno Zyte do super domku, ale jak slyszalam jak przerazona miauczy z jakiejs kryjowki to wyc mi sie chcialo... Domek ekstra, Zyte przemianowali na Boguske, ma swoje miejsca, moze lazic gdzie chce i jest traktowana jak czlonek rodziny...
...ale smutek zostaje.

Widze ze ty tez masz akcje z piecami i komisja - ja dzis mialam jedna.....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro sty 27, 2010 15:16 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

no bo ja k sie taka biede odchucha odkarmi i wyleczy...to trudno sie nie zżyc...kazdy by płakał
płacz ze wzruszenia nie jest zły :) najgorszy z bezsilności :(
i bardzo dziękuje za odwiedzinki u Kitki :)
Obrazek

dune

Post » Śro sty 27, 2010 16:32 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

dziewczyny drogie!!!
nie wiedziałam, że tu o mojej Mróweczce też czasami skrobniecie!!! dziękuję pięknie :1luvu:

jutro czeka nas podróż do Częstochowy - potem Mrówcia z nową Dużą jedzie do Myślenic.... strasznie mi jakoś smutno... :cry: - ale od dzisiaj już zaczął się temat psiaka, któremu trzeba załatwić na biegu choćby DT - i pewnie trzeba będzie piesa, a nie kota na razie przetrzymywać... :roll:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sty 27, 2010 17:26 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Cześć Ewciu :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]