Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 30, 2013 9:50 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Rosjanie nam wróżą zimę stulecia, ale inni odwrotnie, więc trzeba sobie wybrać opcję :mrgreen:
To ja poproszę odwrotnie :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro paź 30, 2013 10:01 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Klimat tak zwariował że nikt nie jest w stanie przewidzieć jaka będzie zima :wink:
Na razie mamy piękną wiosnę tej jesieni - na łąkach zakwitły różne kwiatki :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro paź 30, 2013 10:24 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

hanelka pisze:
morelowa pisze:Rosjanie nam wróżą zimę stulecia, ale inni odwrotnie, więc trzeba sobie wybrać opcję :mrgreen:
To ja poproszę odwrotnie :mrgreen:

Ja też :D A pewnie łatwiej się posługiwać wetami, aptekami i w ogóle w takich sytuacjach jak u Ciebie, hanelko ..

W ramach siępocieszania zajrzałam na długoterminową - początek listopada ciepły [jak na listopad :? ] ale za to mokry i bardzo wietrzny - uważaj Broszka!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro paź 30, 2013 18:00 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze: uważaj Broszka!

:strach: :strach: nie strasz mnie :twisted:
Mam nadzieję że zima będzie łagodna i krótka :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro paź 30, 2013 20:00 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Zimę to trudno przewidzieć - prognozy są zabawne i rozbieżne :mrgreen:
Ale te wiatry na najbliższe dni - tu zresztą też są rozbieżności - od razu mam w oczach te Twoje, Broszka, bramy, płoty i ... że tak powiem - bieliznę :?

Konie wychodziły ostatnio pewnie? chyba powysychały bagna i inne takie? Czy też remonty przeszkadzają ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro paź 30, 2013 21:35 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nie znalazlam rozowej nici :twisted: :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw paź 31, 2013 7:07 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Kopytne wychodzą w miarę możliwości - zwykle są na wybiegu od świtu do zmierzchu :)
Niestety kiedy wieje huraganowy wiatr muszą zostać w stajni, na szczęście zwykle wieje w nocy lub jeden dzień więc nie jest tragicznie...
Ale te płoty, bramy i latające gacie są rzeczywiście załamujące :strach: :twisted:
I dachówki lecące z dachu :evil:

Serwisy pogodowe różnie pokazują przyszły tydzień - może nie będzie strasznych wichur :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw paź 31, 2013 7:18 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

U mnie dzisiaj strasznie zimno i mgła jak mleko była z rana. A jak tam u Was?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 31, 2013 7:21 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Dorota - Obrazek

Oby nie było wiatrów i mrozów! Nawet przymrozków!
Nie mam gdzie przechować roślin z balkonu :(

Na szczęście nie ma mgły, ale coś słyszałam wczoraj, że sie klują na listopad :twisted:
4st. i słońce. Jak na razie. Dla mnie zimno i w mieszkaniu od razu różnica. A tak było dobrze i komu to przeszkadzało? :roll:

Obrazek

morelowa

Post » Czw paź 31, 2013 7:55 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

O! Morelowa wstala skoro swit :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw paź 31, 2013 9:15 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

U mnie pięknie, słonecznie i ... rześko. Jak nic, powietrze się zmieniło.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw paź 31, 2013 9:17 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Dorota pisze:O! Morelowa wstala skoro swit :wink:

Morelowa zawsze wcześnie wstaje, ale nie zawsze tak wcześnie wchodzi na forum :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 31, 2013 9:58 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Wchodzi! Do pierwszej kawy :lol: Nie zawsze pisze :mrgreen:

Właśnie sobie pomyślałam, że trzeba pomyśleć o karmie dla ptaków - znowu :? Póki słońce i bez śniegu, mrozu to nie, ale nie dać się zaskoczyć.

Obrazek

morelowa

Post » Czw paź 31, 2013 15:20 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze: ale nie dać się zaskoczyć.

:ok: :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw paź 31, 2013 15:33 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Pogoda sobie pogrywa, trzeba na nią uważać, być przygotowanym na wszystko - ogólnie starać sie przechytrzyć :mrgreen:
Poszłam w czapce, bo nie umyłam włosów wczoraj, a dziś przecież jest zimno to co ja będę.. Dobrze, że sobie nie podpięłam polara do kurtki :roll:
Jak wróciłam to na termometrze w cieniu było 15 st...a ja w tej czapce :twisted:

Też tak macie, że jak następnego dnia jest wolne od handlu, to się okazuje, że nie macie w domu niezbędnych rzeczy? Bo ja tak mam :mrgreen: Mimo posługiwania się kartką.
Kotom kupiłam co trzeba jednak :D
Aaaa, nie! Zapomniałam odkłaczacza Migdałowi! :crying:

Mówiłam, że Migdała za mało je? Kiedyś? to teraz je za dużo :twisted: Co jednak najgorsze - nie tyje :evil:
Dziś mnie nawet w nogę polizał [z głodu??] jak czekał na przysmak 8O

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]