Moderator: Estraven
Jana pisze:A mnie szlag trafił. Przed chwilą odebrałam maila (wysłany wczoraj przed północą), że dziewczyna, która miała adoptować Maluszka właśnie dostała innego kotka, więc już nie jest zainteresowana i nie przyjedzie.
Maluch został na lodzie.
iceangel pisze:Jana pisze:A mnie szlag trafił. Przed chwilą odebrałam maila (wysłany wczoraj przed północą), że dziewczyna, która miała adoptować Maluszka właśnie dostała innego kotka, więc już nie jest zainteresowana i nie przyjedzie.
Maluch został na lodzie.
myślę, że należy się cieszyć, jeśli ktoś tak podchodzi do adopcji przyjaciela na kilkanaście lat to nie jest dobrym materiałem na dom. Wiem, że zależy Ci na znalezieniu domu dla Maluszka ze względu na sytuację, ale może akurat los oszczędził mu przykrych rozczarowań.

VVu pisze:iceangel pisze:Jana pisze:A mnie szlag trafił. Przed chwilą odebrałam maila (wysłany wczoraj przed północą), że dziewczyna, która miała adoptować Maluszka właśnie dostała innego kotka, więc już nie jest zainteresowana i nie przyjedzie.
Maluch został na lodzie.
myślę, że należy się cieszyć, jeśli ktoś tak podchodzi do adopcji przyjaciela na kilkanaście lat to nie jest dobrym materiałem na dom. Wiem, że zależy Ci na znalezieniu domu dla Maluszka ze względu na sytuację, ale może akurat los oszczędził mu przykrych rozczarowań.
Naturalnie masz rację - nie zasługiwał ten ktoś na Maluszka.
A poza tym jest druga korzyść - wysprzątane mieszkanie.
Takiego maila dziś dostałam. Chodziło o... ZyzankęWitam
Zauważyłem na tej aukcji interesujący mnie produkt, jednak nie zdązyłem go zalicytować przed zakończeniem aukcji.
Mam więc pytanie czy będziecie Państwo wystawiać go ponownie?
Jestem zainteresowany jego zakupem! Prosze o odpowiedź!
A ogłaszałam czarno-białego Świerczka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości