H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 16:33 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

vega29 pisze: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Monia, a koszta tej operacji?

Nie pytałam... bałam się. Ale za rinoskopię zapłaciłam 450 zł.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto paź 26, 2010 16:55 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Monia panikaro, Meonik będzie żył 200 lat :ok: :ok: :ok: , tyle razy już go pochowałaś, że nie ma innego wyjścia :wink:

Bardzo bardzo się cieszę.
A jeśli chodzi o kasę... to chyba sama widzisz. Ten bogaty kochanek BARDZO BARDZO by Ci się przydał :twisted:
Jeżeli trafi Ci się jakiś poligamiczny - a oni chyba raczej głównie tacy bywają :twisted: - to chętnie bym sobie od czasu do czasu pożyczała, mogiem :oops: :mrgreen: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto paź 26, 2010 17:00 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Ja też chcę, ja też! :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 26, 2010 17:23 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

przepraszam, czy to tutaj rozdają bogatych kochanków? gdzie można stanąć i kto jest ostatni? :roll:

Monia, nie chcę Cie martwić, ale prof. Galanty bierze 600 zł za operację... to jest wynagrodzenie tylko dla niego, do tego dochodzą koszty materiałów i wynagrodzenie innych lekarzy, m.in. anestezjologa :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto paź 26, 2010 17:30 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Georg-inia pisze:przepraszam, czy to tutaj rozdają bogatych kochanków? gdzie można stanąć i kto jest ostatni? :roll:

Monika jest pierwsza, bo potrzebuje kasy na leczenie Meo,
ja jestem tuż za Nią, bo potrzebuję kasy na utrzymanie dziewięciorga moich nieślubnych dzieci i w sumie - gdybym jeszcze tylko potrafiła :roll: - miałabym ochotę 'związać się' z kimś wyłącznie dla seksu :mrgreen:,
trzecia zgłosiła się Erin...
Ty rozumiem będziesz czwarta :D ?

Tylko tenże kochanek, poza tym, że ma być bogaty, to wskazany byłby jeszcze chyba raczej młodszy niż starszy (starszy może nie dać nam wszystkim rady :ryk: )

Monika mnie ubije kiedy tu zajrzy.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto paź 26, 2010 17:48 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

O tak, jest kolejka :mrgreen:
A może założymy wątek pt. "Sponsor na gwałt poszukiwany"? 8)

Erin

Post » Wto paź 26, 2010 18:05 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Georg-inia pisze:
Monia, nie chcę Cie martwić, ale prof. Galanty bierze 600 zł za operację... to jest wynagrodzenie tylko dla niego, do tego dochodzą koszty materiałów i wynagrodzenie innych lekarzy, m.in. anestezjologa :(

Domyślam się. Nie mam tych pieniędzy. To co ja mam zrobić?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto paź 26, 2010 18:07 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Dziewczyny, chyba wiadomo, co trzeba zrobić? 8)

Erin

Post » Wto paź 26, 2010 18:49 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

:ok:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto paź 26, 2010 18:54 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Marcelibu , Meoniku , nie jest źle - będzie lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto paź 26, 2010 19:10 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

http://www.youtube.com/watch?v=Csax8i1BsUI :arrow: wgrałam część nagrania z badania tchawicy - tu widać, jak się załamuje. Wiem, że tchawica u kotów jest wąska, ale nawet patrząc proporcjonalnie - to wpadające do środka załamanie nie jest duże.

Marcelibu

Post » Wto paź 26, 2010 19:23 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

:ok: O, o :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto paź 26, 2010 22:04 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Zadzwoniła do mnie dr Małgosia i przegadałyśmy sprawy finansowe, dotyczące zabiegu (w sensie: trochę od kuchni). Powiedziała mi, że prof. Galanty ostatnio robił same operacje krtani i wszystko powychodziło mu extra. Dodatkowo on po prostu się ceni: jest szefem na chirurgii (chyba chodzi o SGGW), jest profesorem i on robi to, czego chyba nikt inny w Polsce nie robi. Dodatkowo, zwykle chirurdzy robią zabiegi i operacje w "nie swoich" lecznicach i wtedy, oczywiście, nie cała kwota wpada lekarzowi do kieszeni - stąd też wysokie ceny. Mam pewien myk, spróbuję go użyć 8) .
Acha - pytałam profesora, czy to coś na wejściu do krtani jest nowotworem - powiedział, że nic takiego nie widział.

Marcelibu

Post » Wto paź 26, 2010 22:10 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Za wszelkie " myki " prowadzące do celu :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto paź 26, 2010 22:33 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Jednak można coś zrobić 8) :D :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

[poprzednia][następna]