Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:kalair pisze:pobudeczka...
5:10 wstaje, spóźniłaś się!![]()
Witam!
Hannah12 pisze:cassidy pisze:Hannah12 pisze:cassidy pisze:Hannah12 pisze:cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:Mikuś też miał mocno powiększone.. i to nie tylko podżuchwowe..
Miał powiększone wszystkie możliwe.. a podżuchwowe, to takie dwie kule były.. i mu od pyszczka odstawały
To Pola ma tak samo tylko jedną wielką kule a drugi ma mniejszy.![]()
Wszyscy się dziwią, że ona je, bawi się itd. W takim stanie kot nie powinnien się tak zachowywać.![]()
Madziu a Mikuś od czego miał powiększone? Przepraszam bo ja nie pamiętam.
W sumie.. to nie wiem![]()
On ogólnie taki osłabiony był, jak do nas przyszedł.. i chorował trochę (temperatura).. i kiedyś miał wszystkie dziąsła zaczerwienione i te węzełki powiększone.
A powiększone to one potem jeszcze były długo, długo.. powoli schodziły.
No.. a dziąsełka idealne jeszcze nie są.. i z pysia śmierdzi..Myjemy ząbki pastą i szczoteczką
Jak Tobie udaje się myć ząbki. Ja Hakerowi tez powinnam i nie mogę on zaraz gryzie i ucieka i fuczy na nas.
Zazwyczaj TŻ mu myje, bo ma siłę go utrzymać.. jak ja myję.. to kładę go na boku i na nim siadam okrakiem.. no i lewą ręką trzymam pyszczek, a prawą myję
Haker nie otworzy pysia, a jak już otworzy to od razu nas gryzie.
Utrzymać go nawet Duży nie może tak się wyrywa.
A siadał na nim ?
Siadał, leżał on jak taki piskorz zawszesie wywinie.
Nasza wetka jak widzi Hakera to usuwa wszystko co może zostać stłuczone taki ma speed w gabinecie.
Ale zastrzyki to kocha, wtedy jest grzeczny
Avian pisze:Witam śliczne sąsiadeczki![]()
Jeszcze zdążyłam zajrzeć przed końcem seteczki![]()
Widzę, że mam trochę do nadrobienia, ale obiecuję, że szybko się poprawię
Hannah12 pisze:Witam duecki B&W i ich Dużą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości