Dwie łamagi, połamańce.
Jak się czujecie?
Chiko - pokaż drapak!!!
Drops.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Ja to się ogólnie dobrze czuję. Wczoraj trochę kulałam i Duża chciała mnie do veta zabrać, ale mi przeszło i już nie kulam.
Duża to jak zombi wygląda i jej vet dał jej zwolnienie i poszła na jakieś napromieniowanie (Duża- rtg) tego kręgosłupa, bo jej vet mówił, że połamany może być![]()
Duża powiedziała, że nie jest i, że zostanie parę dni ze mną w domku, bo boli jak cholera !!! i w delegacyję nie pojedzie !!!
A drapak to Duża mi taki kupiła. Trochę niestabilny, ale Duża coś wykombinuje.
Powiedziała tylko, że mam go szanować i nie latać na nim żeby znowu coś nie trzasło.
Chiko
MaryLux pisze:Chikita pisze:Ja to się ogólnie dobrze czuję. Wczoraj trochę kulałam i Duża chciała mnie do veta zabrać, ale mi przeszło i już nie kulam.
Duża to jak zombi wygląda i jej vet dał jej zwolnienie i poszła na jakieś napromieniowanie (Duża- rtg) tego kręgosłupa, bo jej vet mówił, że połamany może być![]()
Duża powiedziała, że nie jest i, że zostanie parę dni ze mną w domku, bo boli jak cholera !!! i w delegacyję nie pojedzie !!!
A drapak to Duża mi taki kupiła. Trochę niestabilny, ale Duża coś wykombinuje.
Powiedziała tylko, że mam go szanować i nie latać na nim żeby znowu coś nie trzasło.
Chiko
Biedna Duża
ani_ pisze:Dropsie, Maćku czy już się pobawiłiście z nowakami?
Chikita pisze:Drapak niestety, ale kiepski jakościowo. Płyta wiórowa i tektura, sznurek jak nitka- cieniutki i kiepsko opleciony. Najniższa półka się wygina jak moja usiądzie i aż z ciekawości wczoraj patrzyłam czy nie trzaśnie. Nie trzasło, jeszcze.
W Telekarmie znalazłam najtaniej, bo za 165,00 zł. W innych sklepach koszty były w granicach 200,00 zł.
kwiryna pisze:Ale samorobke to trzeba umic zrobic
MaryLux pisze:kwiryna pisze:Ale samorobke to trzeba umic zrobic
Wszystko trzeba umić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 25 gości