Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 06, 2013 14:05 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

agusialublin pisze:A dzisiaj pobudka była o 3 rano :strach: :strach: :strach: (...)
No i się zaczęło :evil: bieganie, skakanie, ganienie się nawzajem, lamenty Pysionka, miauczenie Rysi co by jej piłeczkę porzucać :evil: :evil: :evil:
I tak chyba do piątej rano :strach: :strach: :strach: nie jestem pewna bo nie za bardzo przytomna byłam :roll:

Zaraz, zaraz, czy to przypadkiem nie Ty wczoraj narzekałaś:
agusialublin pisze:Dziewczyny Wasze kociaste też takie leniwe :wink:

Bo mi czasami wydaje się że nie mam kotów tylko leniwce :wink:
Tu poleżą, tam polężą,a to się przejdą nóżka za nóżką z pokoju do pokoju.
Ale żeby ruszyć się trochę i pobawić, no gdzież :evil:
Sama musze je pozaczepiać żeby się trochę poruszały.
Poganiać, pociągać za ogonki, wymiętosić, porzucać piłeczką, już nie mam pomysłów jak im czas urozmaicić.

Jak widać, w przyrodzie nic nie ginie :ryk: Jak nabrały energii, to kiedyś musiały ją rozładować :mrgreen: Problem sam Ci się rozwiązał :wink:

Dla pocieszenia powiem Ci, że u mnie o 4:07 było polowanie na gazetę nieopatrznie zostawioną na podłodze :roll: Niestety, bezdusznie odebrałam koteckowi obiekt ataków :twisted: Poskutkowało, spokojnie dospałam do 7.

Przy okazji gratuluje dokocenia :D Gumiś jest śliczny i imię bardzo do niego pasuje :1luvu:

bey

Od: Czw sty 10, 2013 20:16

Post » Sob lip 06, 2013 16:04 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

Koko, pusiasz? Bo my se pusiamy. Był bałkoning, ale za krótko bo Ofelku rozrabiowała i Duzia nas zabrała s bałkona bo powiedziała że pszy Ofelku to ona i tak się nie zreraksuje. No to potuptałyśmy do domciu i se pusiamy. Nawet nam się nie chce iść na obiadek.
Ale za to dziś na bałkonu złapnęłam i zamciałam malutką muszku. Mniamuśna była ino że mała.
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lip 06, 2013 16:29 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

Hejka czwóreczko!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lip 06, 2013 16:31 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

Widzę, że nie tylko u mnie są nocne gonitwy :twisted:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Sob lip 06, 2013 17:56 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje też biegają w nocy . :mrgreen: I się tłuka , pokwikując do tego :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lip 06, 2013 19:53 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

Moje też lataja od czwartej bo wtedy chłodniej :) A największy power ma Amy jak zrobi kupala i jej lżej na tyłku ;)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lip 06, 2013 19:57 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

A tak , to też . :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lip 06, 2013 22:38 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

Agusia - Nic się nie martw i szykuj na jutro tytuł do nowego wątku.
Dziś padło na Monikę a jutro wykończymy ciebie :oops: tzn. zakończymy twój wątek :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lip 07, 2013 7:39 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

Mała Czarna dziś rano latała. Zaplatana w reklamówkę. A Ofelia zeszczotkowała się strasznie. No i któraś się posiusiała ze strachu, podejrzewam Ofelię.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie lip 07, 2013 8:34 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

Hejka Kochane :1luvu: :1luvu:

to sobie wieczorkiem posiedzimy :D :D
jakby co to mam chatę wolną to zapraszam poimprezujemy :piwa: :piwa: :piwa:

Wczoraj w gościach byłam u koleżanki po fachu znaczy kociary :mrgreen: :mrgreen:

A jak wróciłam to trzeba było dzieci nakarmić i wybawić.
A i o 12-tej w nocy naleśniki smażyłam :mrgreen:

A dzisiaj jedziemy zaraz na parę godzin na działkę. Rysia płacze mi codziennie przy drzwiach że chce na dwór. Serce mi się ściska jak ją słyszę. Pysiona też się weźmie niech się chłopak wybiega.

Jako że Koko nie lubi wyjazdów na działkę to zostanie z maleńtasem w domku. Wiecie jak one się super dogadują. A jak się ślicznie bawią. Z reszta to i tak w ciągu dnia będą spały.

Udanej niedzieli życzę i do wieczorka :1luvu: :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lip 07, 2013 8:35 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

bey pisze:
agusialublin pisze:A dzisiaj pobudka była o 3 rano :strach: :strach: :strach: (...)
No i się zaczęło :evil: bieganie, skakanie, ganienie się nawzajem, lamenty Pysionka, miauczenie Rysi co by jej piłeczkę porzucać :evil: :evil: :evil:
I tak chyba do piątej rano :strach: :strach: :strach: nie jestem pewna bo nie za bardzo przytomna byłam :roll:

Zaraz, zaraz, czy to przypadkiem nie Ty wczoraj narzekałaś:
agusialublin pisze:Dziewczyny Wasze kociaste też takie leniwe :wink:

Bo mi czasami wydaje się że nie mam kotów tylko leniwce :wink:
Tu poleżą, tam polężą,a to się przejdą nóżka za nóżką z pokoju do pokoju.
Ale żeby ruszyć się trochę i pobawić, no gdzież :evil:
Sama musze je pozaczepiać żeby się trochę poruszały.
Poganiać, pociągać za ogonki, wymiętosić, porzucać piłeczką, już nie mam pomysłów jak im czas urozmaicić.

Jak widać, w przyrodzie nic nie ginie :ryk: Jak nabrały energii, to kiedyś musiały ją rozładować :mrgreen: Problem sam Ci się rozwiązał :wink:

Dla pocieszenia powiem Ci, że u mnie o 4:07 było polowanie na gazetę nieopatrznie zostawioną na podłodze :roll: Niestety, bezdusznie odebrałam koteckowi obiekt ataków :twisted: Poskutkowało, spokojnie dospałam do 7.

Przy okazji gratuluje dokocenia :D Gumiś jest śliczny i imię bardzo do niego pasuje :1luvu:

Bo widzisz jakby te wstręciuchy tak się wygłupiały w ciągu dnia to ja bym była cała w skowronkach. A że one tak się ślicznie wygłupiają nad ranem to już tych skowronków brak :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie lip 07, 2013 8:40 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

MB&Ofelia pisze:Koko, pusiasz? Bo my se pusiamy. Był bałkoning, ale za krótko bo Ofelku rozrabiowała i Duzia nas zabrała s bałkona bo powiedziała że pszy Ofelku to ona i tak się nie zreraksuje. No to potuptałyśmy do domciu i se pusiamy. Nawet nam się nie chce iść na obiadek.
Ale za to dziś na bałkonu złapnęłam i zamciałam malutką muszku. Mniamuśna była ino że mała.
Mała Ciorna Carmen

Ceść Karmusia :1luvu:

my to na balkoniku siedzimy od cwartej rano wies :D zaraz po śniadanku duza otwiera dzwi na balkon zebyśmy mogły sobie posiedzieć.
Karmusia ja wczoraj tes zjadłam muskę :wink: i tes jakaś mała była :o

Karmusia a Ty wies co mi duza powiedziała 8O ze będzie mnie odchudzać 8O 8O 8O
ojoj i co ja teraz zdrobie :cry: :cry: :cry:

grubiutka Koko
Obrazek

agusialublin

Post » Nie lip 07, 2013 8:42 Re: Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

kalair pisze:Hejka czwóreczko!

Cześć Ciocia :1luvu:
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]