Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Mrrrrubry
Inka
MalgWroclaw pisze:Znasz, caldien, taką piosenkę?
"Na głowie kwietny ma wianek/W ręku zielony badylek/A przed nią bieży baranek/A nad nią lata motylek"
MalgWroclaw pisze:Badylku, za tymi dużymi porządny kot nie nadąży. Albo śpiewają piosenki, albo wypisują coś o zupach z fasolki
Fasolka zgorszona
Hannah12 pisze:Nie martwcie się Dużym przechodzą i śpiewy i gotowanie, tak samo szybko jak i nachodzą![]()
Haker
caldien pisze:MalgWroclaw pisze:Znasz, caldien, taką piosenkę?
"Na głowie kwietny ma wianek/W ręku zielony badylek/A przed nią bieży baranek/A nad nią lata motylek"
Oczywista![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DqBuIaa2-_s
Hannah12 pisze:Nie martwcie się Dużym przechodzą i śpiewy i gotowanie, tak samo szybko jak i nachodzą![]()
Haker
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Nie martwcie się Dużym przechodzą i śpiewy i gotowanie, tak samo szybko jak i nachodzą![]()
Haker
Mojej Dużej gotowanie nie przechodzi.
Bo jej nigdy nie nachodzi.
Inka
caldien pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Nie martwcie się Dużym przechodzą i śpiewy i gotowanie, tak samo szybko jak i nachodzą![]()
Haker
Inka
Moją ostatnio nachodzi. Ma pisać pracę inżynierską. Więc sprząta, pierze, gotuje![]()
Na szczęście śpiewanie jej już przeszło![]()
Badylek zdegustowany nadal
jaaana pisze:caldien pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Nie martwcie się Dużym przechodzą i śpiewy i gotowanie, tak samo szybko jak i nachodzą![]()
Haker
Inka
Moją ostatnio nachodzi. Ma pisać pracę inżynierską. Więc sprząta, pierze, gotuje![]()
Na szczęście śpiewanie jej już przeszło![]()
Badylek zdegustowany nadal
Na tym gotowaniu chyba korzystacie?
Nasza Duża wchodzi do kuchni tylko przed Świętami![]()
Dosia lubiąca podkradać z patelni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości