Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2011 7:59 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

Kurcze, Jeszcze chorują do tego...
Za zdrowie :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw wrz 15, 2011 18:32 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

viewtopic.php?f=20&t=133127

Bazarek dla tymczasów, świetny kalendarz, dzięki Liwii_ :D
Dziękuję!
Zapraszam!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob wrz 17, 2011 11:35 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

Sobota, słoneczna, spokojna, to jest to.
Koty czują się lepiej.
Ja mogę odpocząć.
Tak, wiem, że dopiero co skończyły się wakacje, ale ja przez ten wirus brzuszny tak osłabłam, że szok. W ogóle nie umiem dojść do siebie tak naprawdę.
Ale dziś jest piękny dzień, więc wszyscy się cieszymy.
Koty okropnie zadowolone, że jesteśmy w domu. W zeszłym tygodniu niestety sporo czasu były same, a to denerwuje i mnie, i koty.

Posprzątaliśmy i chwila na kawę dla mnie, a dla kotów czas drzemki.

Lucek strasznie wybrzydza z jedzeniem. On praktycznie je tylko suche, a teraz już nie wiem, co mu podsunąć, bo wszystko jest be. Gdybym go właśnie nie przebadała od a do zet, to pewnie znowu gnalibyśmy do Bielska do lecznicy.
Za to spanie z nim to jest coś. Ostatnio obudziłam się w środku nocy z szyją na Lucku, rozciągniętym w poprzek, przy czym ja spałam na brzuchu. I tak dospaliśmy do rana. Albo śpi na poduszce, a ja obok.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob wrz 17, 2011 14:43 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

viewtopic.php?f=13&t=133224

Pomyślałam, że co mi tam, i założyłam Marylce Morelce wątek na kociarni. :)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob wrz 17, 2011 16:11 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

anita5 pisze:.....................
Za to spanie z nim to jest coś. Ostatnio obudziłam się w środku nocy z szyją na Lucku, rozciągniętym w poprzek, przy czym ja spałam na brzuchu. I tak dospaliśmy do rana. Albo śpi na poduszce, a ja obok.

To faktycznie masz ciekawy dodatek do poduszki :lol:

mahob

Post » Sob wrz 17, 2011 16:13 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

zaglądamy z życzeniami zdrówka dla dużych i małych i ciepłej dobrej jesieni życzymy . I uśmiechu :-) i DOMKÓW!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie wrz 18, 2011 12:00 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

Oj, domki by się zdały. Ten rok jest dziwny... W zeszłym podczas wakacji oddałam do ds 9 kotów! W tym roku, oprócz Przemka, żadnego.
Gdyby nie Alinka6, która zabrała do siebie na dt Maszę, Boryska i Kropka, i znalazła im domy, to nie wiem... A teraz ma ode mnie grubcię Sarę.

Tymczasem Puchatek, jak policzyłam, ma troszkę ponad 5,5 miesiąca, Kiwusia pół roku (szok! ciągle myślę, że ona jest dzidziusiem :D ), a Wojtuś ma 4 miesiące.
O Kiwusię nie było ani jednego telefonu, nigdy, nawet najgłupszego, ani maila... A ona jest taka słodka, taka mądra.

Podupada ten koci biznes. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie wrz 18, 2011 12:13 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

A jeszcze w temacie grubci Sary vel Berty, to ma się bardzo dobrze u Alinki, kwitnie wręcz, schudła, a wątroba już wyleczona i wyniki krwi idealne!
Mam jej fotki w telefonie, ale nie umiem zrzucić, niestety. :|
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie wrz 18, 2011 17:50 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

anita5 pisze:........O Kiwusię nie było ani jednego telefonu, nigdy, nawet najgłupszego, ani maila... A ona jest taka słodka, taka mądra.

.....

Z Edytką jest podobnie. Nikt nie chce słodkich króweczek...

Bercie muszę odnowić ogłoszenia. Gdyby tak jeszcze zdjęcia nowe były... :wink:

mahob

Post » Nie wrz 18, 2011 21:47 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

Za domki dla cudnych kotków :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon wrz 19, 2011 7:03 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

anita5 pisze:Oj, domki by się zdały. Ten rok jest dziwny... W zeszłym podczas wakacji oddałam do ds 9 kotów! W tym roku, oprócz Przemka, żadnego.
Gdyby nie Alinka6, która zabrała do siebie na dt Maszę, Boryska i Kropka, i znalazła im domy, to nie wiem... A teraz ma ode mnie grubcię Sarę.

Tymczasem Puchatek, jak policzyłam, ma troszkę ponad 5,5 miesiąca, Kiwusia pół roku (szok! ciągle myślę, że ona jest dzidziusiem :D ), a Wojtuś ma 4 miesiące.
O Kiwusię nie było ani jednego telefonu, nigdy, nawet najgłupszego, ani maila... A ona jest taka słodka, taka mądra.

Podupada ten koci biznes. :wink:

nie wiem, jak Wy ale ja ostatnio mam tyle idiotycznych rozmów przedadopcyjnych, że zastanawiam się, czy to na pewno ja jestem normalna, czy mam już jakieś odchyły :roll:
poza tym zastanawiam się, czy jest sens w ogłoszeniach podawać numer telefonu, czy lepiej tylko maila; niektórym wydaje sie, że dostanie kota jedną rozmową czy jednym sms-em, tak jakby zamawiał pizzę :evil: , ech, chyba się sama podkręciłam, sorry :oops:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon wrz 19, 2011 14:43 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

mahob pisze: (..)

Bercie muszę odnowić ogłoszenia. Gdyby tak jeszcze zdjęcia nowe były... :wink:

Tak tak wiem, uproszę dziś Tomka, żeby mi pomógł z telefonu zrzucić, bo dostałam kilka fajnych fot Sary.
I dzięki :1luvu:

Mar9, my w ogóle nie mamy telefonów o koty, nawet o Puchatka żadnego idiotycznego... No w sumie może to i lepiej.
A to z pizzą, tak, masz rację, czasem tak jest... :|

Jest jak jest, martwi mnie to, ale nie mam pomysłu, jak to zmienić.

Puchatkowi tak by się przydał taki dom naj naj, ale skąd ja mam go wziąć? Marzy mi się jakiś taki świetny domek, forumowy może? Eh... Białe maleństwo znowu nie czuje się dobrze. Zrobiło się chłodno, może dlatego. On źle znosi upały, ale chłód też.

A na kolanach mruczy mi przedziwny, przesłodki, cudowny Wojtuś... :P
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon wrz 19, 2011 14:51 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

Dziwny ten zastój w adopcjach. Teraz, po wakacjach, domki powinny przecież dzwonić... :?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon wrz 19, 2011 18:49 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

anita5 pisze:................., nawet o Puchatka żadnego idiotycznego... No w sumie może to i lepiej.
...

Puchatek ma mnóstwo wejść na tablicy.pl i na gumtree. Dużo więcej niż inne koty. Pewnie ludzi zachęca to, że jest taki bielutki. Ale lepiej, że nie dzwonią dziwolągi :wink: Bo szkoda nerwów...

mahob

Post » Pon wrz 19, 2011 19:18 Re: Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Przemek i Berta pojechali

Też mnie czekają ogłoszenia. :roll:

Zdrówka życzymy chociaż kociakom i kotom i koteczkom.
I Wam również ! :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]