Tu ci usuną pod ciśnieniem

A tu ujędrniają pośladki

http://www.laime.pl/files/struktura/file/posladki.pdf
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:siku było, jakieś pół godziny temu
Femka pisze:siku było, jakieś pół godziny temu
Femka pisze:Ojej, przecież od początku pisałam, że nie ma o co panikować, a Wy ciągle, czy siku było i co się dzieje. Od razu mówiłam, że wszystko jest w porządku. Nie panikujcie mi tak strasznie w wątku bez powodu
Femka pisze:Ojej, przecież od początku pisałam, że nie ma o co panikować, a Wy ciągle, czy siku było i co się dzieje. Od razu mówiłam, że wszystko jest w porządku. Nie panikujcie mi tak strasznie w wątku bez powodu
Ja-Ba pisze:Femka pisze:Ojej, przecież od początku pisałam, że nie ma o co panikować, a Wy ciągle, czy siku było i co się dzieje. Od razu mówiłam, że wszystko jest w porządku. Nie panikujcie mi tak strasznie w wątku bez powodu
zabić można gadzinę.., nie Femcię, bynajmniej...
Dorota pisze:Ja-Ba pisze:Femka pisze:Ojej, przecież od początku pisałam, że nie ma o co panikować, a Wy ciągle, czy siku było i co się dzieje. Od razu mówiłam, że wszystko jest w porządku. Nie panikujcie mi tak strasznie w wątku bez powodu
zabić można gadzinę.., nie Femcię, bynajmniej...
Uscislijmy... Ktora Femcie?![]()
Anja pisze:Femka, jutro Ci napiszę co wiem oraz sądzę o żarciu dla nerkowców (ale juz zdradzę, że Twoja opcja żywienia jest mi bardzo bliska). Dzisiaj nie dam rady się tak mundrze wywnętrzyć, bo po załatwianiu w deszczu różnych spraw w ciągu dnia, czuję jakby mi mózg ktoś wypłukał.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tundra i 20 gości