kalair pisze:Mruczka78 pisze:kalair pisze:..a tak naprawdę to straszny potwór wykorzystujący niewinne istotki..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bubor potworem![]()
![]()
![]()
![]()
Podpisuję się pod Jego złotym sercem![]()
![]()
![]()
Witajcie
Prawda, że dziwnie brzmi?
ten potwór???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Mruczka78 pisze:kalair pisze:..a tak naprawdę to straszny potwór wykorzystujący niewinne istotki..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bubor potworem![]()
![]()
![]()
![]()
Podpisuję się pod Jego złotym sercem![]()
![]()
![]()
Witajcie
Prawda, że dziwnie brzmi?
bubor pisze:Mruczka78 pisze:Kociara82 pisze:i zawstydzilysmy biednego buborkabo sie nie odzywa
Biedny to On raczej nie jesti myślę ,że zawstydzony ani tyle
![]()
![]()
![]()
Wkońcu się objawił![]()
![]()
U nas bida aż piszczy Mruczko , wersalka potargana i z dziurami , niektóre inne meble też , normalnie zgroza
bubor pisze:Kilka dni temu podczas głaskania nakrapianego futerka wyczułem pod palcami jakieś niewielkie zgrubienie na jej prawym boku w pobliżu tylnej łapki , futerko w tym miejscu nie jest w najmniejszym nawet stopniu naruszone a samo zgrubienie przypomina w dotyku.....sutek . Gdy zacząłem sie interesować tym miejscem rozgarniając palcami futerko Kropcia oddaliła sie na bezpieczną odległość najwyraźniej podejrzewając mnie o jakieś niecne zamiary i robi to za każdym razem gdy tylko sie do tego zabieram , teoretycznie mógłbym z nią iść do naszej Wetki ale Kropusia nie da sie jej nawet dotknąć nie mówiąc już o stresie jaki za każdym razem towarzyszy pannicy w takich wyprawach , martwię sie ........................
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1106 gości