Dziękuję wszystkim za to , że zaglądacie i o nas pamiętacie - my też o was ciepło myślimy.

W sobotę byłam ostatni dzień w pracy i od niedzieli mam wolne a od dziś oficjalnie jestem na urlopie. Wczorajszy dzień nie był dla mnie najszczęśliwszy. Od samego rana bardzo bolała mnie głowa i rwała i bolała noga . Przez to cały wczorajszy dzień przespałam i nawet nie poszłam do mamy bo nie byłam w stanie. Przez moją niedyspozycję nawet dziewczyny nie dostały śniadanka ani Zuzia leków. Nie dałam rady. Kuwety też nie doczekały się sprzątnięcia co skutkowało sikami na reklamówce i kupą w brodziku pod prysznicem. Ale tak mi było źle , że było mi wszystko jedno. Obudziła mnie tylko ulewa i bicie dzwonów kościelnych o 18 .
Dziś na szczęście było lepiej i lekarstwa i śniadanko było po 6 rano. Na szczęście jeden dzień bez sterydu nie zrobił Zuzi nic złego. Zuzi wrócił apetyt , dużo śpi ale też przychodzi się miziać i przytulać a wręcz dopomina się czułości pyrkając mnie łapką.
Pola też wielki przytulak i miziak i niemal każdy koniec czułości kończy capnięciem mnie zębami. Cóż ten typ już tak ma i nic jej na to nie poradzę.

peseloza postępuje.
 peseloza postępuje.

martwią mnie te twoje perypetie zdrowotne. Dobrze że masz urlop. Ale tak się zastanawiam czy np. sanatorium by ci nie zrobiło dobrze. Odpoczynek, odpowiednie zabiegi... Może warto o tym pomyśleć?
 martwią mnie te twoje perypetie zdrowotne. Dobrze że masz urlop. Ale tak się zastanawiam czy np. sanatorium by ci nie zrobiło dobrze. Odpoczynek, odpowiednie zabiegi... Może warto o tym pomyśleć?
 dobry charakter i komplikacje zdrowotne i jestem na to żywym dowodem. Muszę się do tego przyzwyczaić bo jak mawiał mój tata [*] piasecki wszystko wyciągnie tylko trzeba wytrzymać do spotkania z nim.
 dobry charakter i komplikacje zdrowotne i jestem na to żywym dowodem. Muszę się do tego przyzwyczaić bo jak mawiał mój tata [*] piasecki wszystko wyciągnie tylko trzeba wytrzymać do spotkania z nim. Dlatego robię co mogę żeby nie musieć
 Dlatego robię co mogę żeby nie musieć