no zdarza się jej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Bedzie niesmacznie .![]()
Kiedyś wracałam z nocki . Dzwoni mąż . Któryś pies miał biegunkę , nie obudził go i nabrudził w mieszkaniu . I to dosyć solidnie . Wracam , wychodzę z psami . Psy załatwiaja się normalnie .Sprzatam mieszkanko , koty idą do kuwet , tez ok .
Zaczynam podejrzewać chłopa :? No bo czy to normalne , żeby biegunka i to taka solidna przeszła tak szybko ? W , góra , trzy godziny ?
A mnie się przypomniało , bo któreś mi się brzydko załatwiło do kuwety . Nie ma winnego . Teraz wszystko ok i apetyty też sa .Siwieję .
agusialublin pisze:A to jak już tak z grubej rury to moja Rycha robi kupale do wanny![]()
no zdarza się jej
barbarados pisze:Jeszcze trzy dwunastki i wracam do normalnego rytmu pracyA od ostatniego urlop
I wiadomo co
![]()
lecę poczytać
barbarados pisze:Dokładnie . Takie na szybkoDoprawic w/g upodobania .
![]()
Kociska wysępiły drugą kolacyjkę . Znowu mi zjadły kurczaka .![]()
Bedzie niesmacznie .![]()
Kiedyś wracałam z nocki . Dzwoni mąż . Któryś pies miał biegunkę , nie obudził go i nabrudził w mieszkaniu . I to dosyć solidnie . Wracam , wychodzę z psami . Psy załatwiaja się normalnie .Sprzatam mieszkanko , koty idą do kuwet , tez ok .
Zaczynam podejrzewać chłopa
No bo czy to normalne , żeby biegunka i to taka solidna przeszła tak szybko ? W , góra , trzy godziny ?
A mnie się przypomniało , bo któreś mi się brzydko załatwiło do kuwety . Nie ma winnego . Teraz wszystko ok i apetyty też sa .Siwieję .
barbarados pisze:No Mireczko . Przecież taka wodnista biegunka nie przechodzi sama w trzy godzinyWidział to ktoś ?
![]()
Wróciłam . Ledwo ciepła ale jednakJeszcze poniedziałek 12 i po 8 godzin
![]()
Padam .
Do takiego rytmu pracy mozna się przyzwyczaic . latanie po rolkach i nabijnie kilometró trzyma mnie w niezłej formie . Schudłam .![]()
Tylko i tak to jest kosztem zdrowia i kosztem zaniedbania futrzaków .![]()
Czesław w ramach protestu przeciw , nie wiem czemu , leje panny . Najpierw Lunę , potem Lonię .Jak ja mu zaprotestuję ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości