POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 03, 2015 15:30 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

[URL=http://smayliki.ru/smilie-930753447.html]Obrazek[/URL
Kiedy Wielkanoc nastanie życzę Wam na zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zgłuszy.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt kwi 03, 2015 19:57 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Wesołego jajka i smacznego dyngusa czy jak to tam szło kochane dziewczynki i Wam i Waszym TŻ-tom oraz zwierzaczkom :D Ja już jestem gotowa do świąt, jeszcze tylko choinki nie ubrałam :ryk: W tym roku zaplanowaliśmy z synem co następuje: Ubrać choinkę jajkami, pomalowanymi uprzednio, upiec baranka w foremce w kształcie serduszka a pod choinką ukrzyżować Mikołaja z workiem prezentów. A co jak globalna wioska to po całości :D A tak serio serio to jajka pomalowała Córka Szatana, placku upieczone, rzeżucha rośnie i śmierdzi a w charakterze wielkanocnego baranka występują moje koty które radośnie pasą się na stole. W wyżej wspomnianej rzeżusze :D Dobre choć tyle przynajmniej nie zżerają mi klematisów :D A w lejka to się tak zastanawiam,czy by nie zrobić kostek lodu w dużych ilościach i zamiast polewać wodą posypywać kogo podleci, bądź co bądź byłoby to zgodne z aurą :D Śnieg dalej pada, deszczyk pokrapuje jest mi zimno i boli mnie wątroba. Okładam się kotami a mój syn na mnie krzyczy,że powinnam iść do lekarza bo ile czasu można jechać na sałacie i jabłkach, od trzech tygodni to jedyne co mogę zjeść bez obawy,że mnie wątroba łupnie. O dupę to rozbić wszystko. Ale za kilka dni wraca małżowin wraz ze żwirkiem i moimi butkami, może się pogoda do tego czasu poprawi na tyle,że będę mogła je założyć? Oby :D A teraz idę zalegać w łożu boleści. Koty już czekają :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pt kwi 03, 2015 19:59 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Zdrowia :201430

Sukienka w kotki zamówiona ? :kotek: :kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt kwi 03, 2015 20:02 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Pt kwi 03, 2015 22:15 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZA POLA, ZUZIA I ICH DUŻA!

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob kwi 04, 2015 13:19 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob kwi 04, 2015 14:49 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

ja tam bez gifów, życzę po prostu zdrowia dla całej bandy, włącznie z Tobą. I pogody lepszej :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob kwi 04, 2015 17:41 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Wszystkiego najlepszego dziewczynki :D Zdrowia, pogody ducha i spokoju. Przede wszystkim spokoju i cierpliwości :D Dla ludzi, dla zwierzaków i ogólnie, dla całego świata. No i mokrego lejka :D
A na koniec wierszyk ,nie mojego autorstwa ale musiałam :D

Pada śnieg, pada śnieg idę ze święconką
Poślizgnęłam się na lodzie a miało być słonko
Pada śnieg pada śnieg dzwonią zajączkowe jajka
Taki mamy kurde klimat, to jest polska bajka
Pada śnieg, wieje wiatr nikt już nie pamięta
Że niedawno marudzili,że chcą białe święta.

I tym optymistycznym akcentem.... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Sob kwi 04, 2015 20:35 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kasiu , nawzajem :1luvu:
Kostki lodu ! To jest to ! jestes genialna :1luvu: :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie kwi 05, 2015 17:29 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Obrazek
Wesołych Świąt życzy MB z Księżniczką Ofelią i Małą Czarną Carmen

U nas prognozy się nie sprawdziły. W same święta słonecznie, choć chłodno (bo wieje). Obżarłam się żurem, królikiem i ciachem. A koty już nie wiedzą, na którym boczku się wylegiwać.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie kwi 05, 2015 20:51 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:Wszystkiego najlepszego dziewczynki :D Zdrowia, pogody ducha i spokoju. Przede wszystkim spokoju i cierpliwości :D Dla ludzi, dla zwierzaków i ogólnie, dla całego świata. No i mokrego lejka :D
A na koniec wierszyk ,nie mojego autorstwa ale musiałam :D

Pada śnieg, pada śnieg idę ze święconką
Poślizgnęłam się na lodzie a miało być słonko
Pada śnieg pada śnieg dzwonią zajączkowe jajka
Taki mamy kurde klimat, to jest polska bajka
Pada śnieg, wieje wiatr nikt już nie pamięta
Że niedawno marudzili,że chcą białe święta.

I tym optymistycznym akcentem.... :D

Wierszyk ekstra i adekwatny do klimatu ale może jutro słoneczko choć na chwilkę wyjdzie zza chmur. Jesteśmy poobjadani a nawet przeżarci i jeszcze jutro nas czeka kulinarna uczta. Tyle nagotowałam więc trzeba to wszystko skonsumować.

Gosiagosia

Post » Sob kwi 11, 2015 20:21 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

a tu chyba jeszcze konsumują,bo cisza taka,że aż przeciąg robi :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob kwi 11, 2015 21:45 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

ja nie wiem , czy złośliwie u wątku nie wykończyć :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie kwi 12, 2015 15:12 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kasiu gdzie jesteś ???
Nic nie piszesz a nam brak Twojego poczucia humoru, chyba remont Cię nie wykończył ?
Pozdrawiam i ściskam :1luvu: :201461

Gosiagosia

[poprzednia][następna]