kussad pisze:CHYBA JEDNAK ZOSTANĘ NA FORUM I NADAL BĘDĘ ROBIŁA TO CO ROBIĘ…
O !!!!!!!!
ja dopiero teraz zobaczyłam wydarzenie,ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze
A na dogomanii,to nie wiem czy mi konta nie skasowali,bo nie pamiętam kiedy się tam odzywałam
Szercio to cudowny pies,w naszych ulubionych kolorach,zwłaszcza przez mojego małżona ulubione kolorki
Kiedyś jego siostra miała podobną do Szercia sunię
kussad pisze:Bardzo dziękuję za kciuki i proszę o kolejne dla nas…
Jest prawie zima…. Trzeba zażywać tran…
Małżon wczoraj zakupił w tabletkach i od jutra śmigamy go
NITKA/KARINKA pisze:W pracy dalej młyn ( wszyscy są w pracy, ale przybywa klientów z poważnymi problemami)
Pozdrawiamy

Bo,że za Twoje zdrówko nieustanne kciuki od nas
som ,to pamiętasz o tym ?
kussad pisze:W prywatnej korespondencji lubię wpisy z podaniem daty i godziny bo potem często umyka data napisania wiadomości… dla mnie samej, często wcale nie wiem kiedy to przeczyta adresat, jest ciekawe w jaki sposób w różnym czasie myślałam na jakiś temat albo co wtedy się działo…
….
No i potem w razie jakiś wspominków ,to zamiast zastanawiać się kiedy to pisałaś,czy tamto,masz czarne na białym
morelowa pisze:Zwrócić uwagę co powoduje kolki jeśli dziecko jest karmione czymś innym niz tylko pokarm matki i na to co matka je.
a jeśli juz są te kolki to lekko masować brzuszek
A noszenie na rękach,to tylko w ekstremalnych przypadkach i poważnych,gdy naprawdę coś bardzo poważnego się dzieje,nigdy "bo dziecko się domaga" ,bo potem nie dadzą rady
kussad pisze:Ostatnio piekłam chleb – odkręcam wodę gazowaną kupioną i przyniesioną w tym dniu i otwierając
zalewam wszystko dookoła od siebie poczynając…. Taka jestem zdolna

oj zjadłabym sobie taki własnoręcznie pieczony chlebek
Jako,ze mój małżon wyuczony piekarz,muszę się do niego uśmiechnąć chyba
A z tą wodą,to przynajmniej wiesz co robić w razie jak będziesz śpiąca,dyć nieprzytomna z niewyspania

i kciuki za to co potrzeba