Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
slodki widokkociczka39 pisze:kalair pisze:Cześć wszystkim. Śpię...?![]()
I niech mi nikt nie myśli pysia podgryzać
MNIAMMMM![]()
![]()
![]()
goodfriend pisze: Lafi my jako koty dostojne i dystyngowane musimy sobie jakoś radzić z tymi napaściami i pamiętaj, że najlepszą obroną jest atak![]()
Rambuś
Oj no bo się zawstydzęPamiętaj jakby co to wal jak w dym
OKI pisze:kalair pisze:Cześć wszystkim. Śpię...?![]()
Dzień dobry Śpiąca Królewno![]()
I wszystkie Kretki z Dużą
Chat pisze:kalair pisze:IDĘ!Ale nie wiem jeszcze, do kogo..
Rozbudzona lwica![]()
Ja tam bym na miejscu Iriski i Lafi uwazala
maciejowa pisze:Cześć Krecie!
Pada śnieg. Za oknem białość. Duża mnie ściska, bo jej zimno. Obiecała, że w zamian pozwoli mi poleżeć na świeżo wypranych ubraniach
Ł.
bubor pisze:kalair pisze:Cześć wszystkim. Śpię...?![]()
Heej śliczności, a co porabiają twoje koleżanki ?
Witaj Kalair przedpołudniową jeszcze porą
kalair pisze:maciejowa pisze:Cześć Krecie!
Pada śnieg. Za oknem białość. Duża mnie ściska, bo jej zimno. Obiecała, że w zamian pozwoli mi poleżeć na świeżo wypranych ubraniach
Ł.
Duża Cię ściska Łaciu?! Ojej! Nasza też tak robi, ale my nie zabrdzo lubimyCześć Łatulku, nie daj się. A przynajmniej nie za darmo!
Kretki
Hej Duża!
KAsia Amy pisze:kalair pisze:KAsia Amy pisze:Witam!
Też miewam ataki migreny.. Wtedy mam ochotę oderwać głowę i iść spać.
O tak, najlepiej wtedy pozbyć się głowy, a ona mocno się niestety trzyma! :twisted:
Cześć Kasiu porannie!
No jak nie wiem właśnie!
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Cześć wszystkim. Śpię...?![]()
Heej śliczności, a co porabiają twoje koleżanki ?
Witaj Kalair przedpołudniową jeszcze porą
Witaj Buborku już popołudniową porą.![]()
Panny aktualnie-dwie na parapecie, trzecia przed grzejnikiem. Hy hy..
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:I bardziej sexiiii![]()
![]()
Sexiii!Przekazalam pannie! Mam przechlapane. Zażądała KOSMETYKÓW.
![]()
Czyli następny obowiązek "koci" musisz spełnić
Kociara82 pisze: Ja niestety w takich chwilach musze sie faszerowac ketonalem, a wy macie koty...TO JEST NIE FAIR!!!
Kociara82 pisze:slodki widokkociczka39 pisze:kalair pisze:Cześć wszystkim. Śpię...?![]()
I niech mi nikt nie myśli pysia podgryzać
MNIAMMMM![]()
![]()
![]()
chetnie bym skradla caluska spiacej krolewnie
Lafciu, jak spisz, to wygladasz tak niewinnie, jak aniolek, tylko ci skrzydelek brak
![]()
co do migren-mialam ostatnie 2-3 dni tak pier..., ze myslalam, ze zwariuje! Kiedys wlasnie na tle migrenowym mialam napady bardzo gwaltownych, bardzo silnych zawrotow glowy! Samo nagle przychodzilo i samo nagle przechodzilo. Teraz tez sie zdarzaja, ale zdecydowanie rzadziej i zdecydowanie slabsze. Inni z powodu migreny nawet wymiotuja. Ja podczas atakow migreny mialam wrazenie, ze cos mi plywa w glowie![]()
Robilam sobie badania, lekarze podejrzewali rozne rzeczy np.wodniak albo SM. A wiecie, co sie okazalo? Jaka byla tego przyczyna? 5 lat nie zmieniane szkla w okularach, a w miedzy czasie jakby jedno oko mi sie poprawilo nieco, i okazalo sie, ze potrzebuje SLABSZYCH SZKIEL!! Z poczatku nie chcialam w to wierzyc, ale jak zmienilam szkla, ulga natychmiastowa! Do optyka jechalam z poczatkami migreny, a tam... wszystko sie cofnelo, co sie dotad nie zdarzalo nigdy!
(i nadal sie nie zdarza). Wiec wychodzi na to, ze nieraz migrene powoduje czynnik ktorego bysmy nigdy nbie podejrzewali o to, albo najmniej. Ja niestety w takich chwilach musze sie faszerowac ketonalem, a wy macie koty...
TO JEST NIE FAIR!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości