Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 10:51 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

Uch 8O
Na szczeście dla mojej wątpliwej linii w porę przpomniałam sobie, że przecież już nie gotuję :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 22, 2010 11:44 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:Obrazek

Myszencja skosztowała i życzy smacznego :wink:

:lol: :lol: :lol:

Wygląda to bardzo smakowicie :ok:

jakoś tak bez przekonania piszesz :roll: sama nie wiem czy mówisz o Maupie czy o jedzeniu :lol:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw kwi 22, 2010 11:45 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

O! Wygląda smakowicie <oblizująca się ikonka> , a i prezentująca modelka piękna. Tylko jak to ugryźć, nie będąc wężem?! 8O
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw kwi 22, 2010 11:48 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

Monostra pisze:O! Wygląda smakowicie <oblizująca się ikonka> , a i prezentująca modelka piękna. Tylko jak to ugryźć, nie będąc wężem?! 8O

modelka prezentująca wygląda jakby sama ten boczek oddała :mrgreen:

jakoś się udało zjeść troszkę świniąc siebie i okolice ale dalo radę :twisted:

alus1

Post » Czw kwi 22, 2010 11:54 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

alus1 pisze:jakoś tak bez przekonania piszesz :roll: sama nie wiem czy mówisz o Maupie czy o jedzeniu :lol:

O jedzeniu, Aluś, o jedzeniu :lol: . Choć Mycha nieustannie mnie rozczula i bawi :lol: . Postaram się zrobić. Ale to będzie bardziej danie dla Michała, niż dla mnie. Mnie jakoś te mcdonaldowe przekąski nie biorą :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw kwi 22, 2010 12:06 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:jakoś tak bez przekonania piszesz :roll: sama nie wiem czy mówisz o Maupie czy o jedzeniu :lol:

O jedzeniu, Aluś, o jedzeniu :lol: . Choć Mycha nieustannie mnie rozczula i bawi :lol: . Postaram się zrobić. Ale to będzie bardziej danie dla Michała, niż dla mnie. Mnie jakoś te mcdonaldowe przekąski nie biorą :roll:

A mielone lubisz? :roll:

alus1

Post » Czw kwi 22, 2010 12:09 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:

Tyż nie bardzo... :oops: . Ale się mną tak nie przejmuj, Alusia :lol: . Zobacz ile ciotek ucieszyło się na widok tych hamburgerów. Będą robić i wcinać aż miło :ok: . Michał też zje ze smakiem jak zrobię :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw kwi 22, 2010 12:13 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:
JoasiaS pisze:O jedzeniu, Aluś, o jedzeniu :lol: . Choć Mycha nieustannie mnie rozczula i bawi :lol: . Postaram się zrobić. Ale to będzie bardziej danie dla Michała, niż dla mnie. Mnie jakoś te mcdonaldowe przekąski nie biorą :roll:

Tyż nie bardzo... :oops: . Ale się mną tak nie przejmuj, Alusia :lol: . Zobacz ile ciotek ucieszyło się na widok tych hamburgerów. Będą robić i wcinać aż miło :ok: . Michał też zje ze smakiem jak zrobię :wink:

hmm nie przejmuj, nie przejmuj jak to Twoje przepisy :roll:
to weź dla siebie kapustę pekińską warzywka jak w przepisie(pomidor ogorek cebula), puszkę tuńczyka i wylej na to ten sos :mrgreen:

alus1

Post » Czw kwi 22, 2010 12:19 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

alus1 pisze:hmm nie przejmuj, nie przejmuj jak to Twoje przepisy :roll:

No przestań. Przecież nie tylko ja je realizuję :lol: . Masz tu na forum jeszcze kilka wiernych fanek :1luvu:
Moja mama też się ciągle dopytuje co nowego gotowałaś. Drukuję jej Twoje przepisy, ona gotuje i jest zachwycona Twoją umiejętnością łączenia smaków :D .
alus1 pisze:to weź dla siebie kapustę pekińską warzywka jak w przepisie (pomidor ogorek cebula), puszkę tuńczyka i wylej na to ten sos :mrgreen:

To następnym razem. Najpierw zrobię dokładnie tak jak podałaś :D :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw kwi 22, 2010 12:26 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:hmm nie przejmuj, nie przejmuj jak to Twoje przepisy :roll:

No przestań. Przecież nie tylko ja je realizuję :lol: . Masz tu na forum jeszcze kilka wiernych fanek :1luvu:
Moja mama też się ciągle dopytuje co nowego gotowałaś. Drukuję jej Twoje przepisy, ona gotuje i jest zachwycona Twoją umiejętnością łączenia smaków :D .
alus1 pisze:to weź dla siebie kapustę pekińską warzywka jak w przepisie (pomidor ogorek cebula), puszkę tuńczyka i wylej na to ten sos :mrgreen:

To następnym razem. Najpierw zrobię dokładnie tak jak podałaś :D :ok:

Oczywiście że wiem że nie tylko TY i bardzo, bardzo się cieszę ale to przez/dzięki Tobie to tu zaistniało, pamiętasz placuszki z jabłkami? a tak w ogóle to się rumienię przez Ciebie :oops: :oops: :oops:

alus1

Post » Czw kwi 22, 2010 12:28 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

alus1 pisze:pamiętasz placuszki z jabłkami?

Pamiętam i z radością do nich powracam, bo bardzo mi smakują :ok:
alus1 pisze:a tak w ogóle to się rumienię przez Ciebie :oops: :oops: :oops:

Zupełnie niepotrzebnie, moja kuchareczko :lol: :1luvu:

A teraz zmykam z forum bo mam robotę :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt kwi 23, 2010 7:14 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

Mniam, placuszki z jabłuszkami. :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 25, 2010 20:57 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

Weckend bez przepisów 8O 8O 8O Alus, inspiracjo nasza :1luvu: , gdzieżeś? :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 25, 2010 22:05 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

Osz ale sie znowu oplułam

Aluś ściskaj Kociambry ode mnie mocno

tak patrzę zawsze na te foty z pysznościami
tylko u mnie to jest tak
że oczyska by jadły a gębula nie chce :roll:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon kwi 26, 2010 7:17 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 3

Obrazek 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]