maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
Naogladal sie tv i stad te reakcje

Mru
PS ...bry...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
MaryLux pisze:Ceść MrucusiuA ja udrapałam Duzą w wargę, bo nie chciała mi dać mojej synecki
Inka
Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
Naogladal sie tv i stad te reakcje![]()
Mru
PS ...bry...![]()
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
Mru
PS ...bry...![]()
Czesc Mru! Latek wciagnal mnie w zabawy z parasolka. Fajna rzecz! Powiedz Duzej, zeby tez ci rozlozyla parasol, zobaczysz jak fajnie mozna po nim skakac i jak fajnie sprezynuje![]()
Mru zadowolony
Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
Mru
PS ...bry...![]()
Czesc Mru! Latek wciagnal mnie w zabawy z parasolka. Fajna rzecz! Powiedz Duzej, zeby tez ci rozlozyla parasol, zobaczysz jak fajnie mozna po nim skakac i jak fajnie sprezynuje![]()
Mru zadowolony
Moja Duza suszy parasolke w wannie![]()
Mru
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
Mru
PS ...bry...![]()
Mru zadowolony
Mru
Nasza Duza tez suszyla w wannie. Dopoki Latek na nia nie wskoczyl. Duza sie przestraszyla, ze moze ja polamac i postawila w pokoju, zeby miec NAS NA OKU![]()
Mru
Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
Mru
PS ...bry...![]()
Mru zadowolony
Mru
Nasza Duza tez suszyla w wannie. Dopoki Latek na nia nie wskoczyl. Duza sie przestraszyla, ze moze ja polamac i postawila w pokoju, zeby miec NAS NA OKU![]()
Mru
Mru,
wydaje mi sie, ze nie o to chodzi...
Wasza Duza chyba jest na etapie "Zrobie duzo / prawie wszystko / wszystko, zeby moje koty byly szczesliwe"![]()
To bardzo dobrze!
Mru
goodfriend pisze:My się w wątku meldujemy i doczytać jutro obiecujemy
Mru właśnie odkryłem radochę wspinania się po nodze dużej żeby zobaczyć co pisze![]()
Totek alpinista
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
Mru
PS ...bry...![]()
Mru zadowolony
Mru
Nasza Duza tez suszyla w wannie. Dopoki Latek na nia nie wskoczyl. Duza sie przestraszyla, ze moze ja polamac i postawila w pokoju, zeby miec NAS NA OKU :roll:
Mru
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza rozlozyla parasolke do wyschniecia. Latek oszalal! Raz na nia poluje a raz sie pod nia kladzieNie wiem co go tak ekscytuje
![]()
Mru zdziwiony
Mru
PS ...bry...![]()
Mru zadowolony
Mru
Nasza Duza tez suszyla w wannie. Dopoki Latek na nia nie wskoczyl. Duza sie przestraszyla, ze moze ja polamac i postawila w pokoju, zeby miec NAS NA OKU :roll:
Mru
To oko Wasej Duzej jest ogroooomneeee![]()
Inka pełna podziwu
maciejowa pisze:
Duza mowi, ze ma 4 oczu. Jedne ma takie szklane co zaklada na te prawdziwe. I wtedy wszystko lepiej widzi![]()
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości