Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 23, 2007 13:21

Mając w domu Simbutka który obraża sie za nazywanie go Mr.Gruszka i Kruszynka
można prezentować tylko właściwe ideologicznie teorie :lol:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon kwi 23, 2007 13:21

ewapod pisze:zapomnialam zdjecia wkleic :roll: :roll: :roll: ale o to i ona szara eminencja:)
Obrazek

Jak mogłaś zapomnieć wkleić takiego zdjęcia :evil: .

Boska jest :1luvu:, po prostu przepiękna. Azikowi podobałaby się na pewno ale nie tak jak mnie :D . Może się zamienimy???

Dagmara, Ty pracuj a nie rechocz :evil: i jeszcze na nas zwalaj, a kto szukał zdjęć białych misiów?? :ryk: :ryk:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon kwi 23, 2007 13:25

cale biuro szukalo :twisted:

i cale biuro Azika DJ ogladalo :twisted:

chlopak jest juz znany :lol:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Pon kwi 23, 2007 13:40

No ładnie, i jak ma woda sodowa kocinie do głowy nie uderzyć :lol:
A chociaż podobał się Azik w biurze? 8)
Obrazek

gattara

Post » Pon kwi 23, 2007 13:41

no ba! tu sami kociarze :lol:

a poza tym to chcialam powiedziec, ze sobie zrobie bana na forum w pracy, bo nie umiem na raz malowac paznokci, czytac ksiazki i pisac na forum :twisted: aaaaaaaaaaa, no i pracowac :lol:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Pon kwi 23, 2007 14:05

Wszyscy zachwycają się Azorem, a mnie się nochal Kiwcia spodobał. I zezik! :D
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon kwi 23, 2007 15:14

Aga mnie też kręci nochal Kiwcia :lol: , o zeziku to nawet nie wspomnę :wink: .
W takim razie jeszcze dwa inne noski ;)

Obrazek Obrazek

Dagmara pozdrów od nas wszystkich w biurze :D .
Obrazek

gattara

Post » Pon kwi 23, 2007 19:59

Ja tak trochę nie na temat :P Ale matę na/pod/itd przyjmę :D niekoniecznie z Azika :twisted:
Ale masz ciekawskie noski w domu! :D
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto kwi 24, 2007 5:57

Aniołku ja się nawet domyślam jaką matę Ty chciałabyś przyjąć :wink: :twisted: . Wybij sobie z głowy :lol: , zapomnij :!: Wegulki Ci nie oddam :evil: .
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 24, 2007 8:21

Wegusia jest malutka i ani nad, ani pod, ani w żadnym innym kontekście nie pasuje do kominka :lol: :wink:
A do mnie wczoraj dzwonili i dostałam się do roboty (na 331 osób kandydyjących na 9 stanowisk, łapnęłam się :dance: :dance2: ) no normalnie do 1.05 nietrzeźwieję :ryk:
Ostatnio edytowano Wto kwi 24, 2007 8:24 przez Drahma, łącznie edytowano 1 raz

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto kwi 24, 2007 8:23

Gratulacje :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto kwi 24, 2007 8:27

Dzięki, dzięki bo dostać się do tej instytucji to graniczyło z cudem (rok próbowałam :lol: )

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto kwi 24, 2007 10:05

Czlowiek nie zbierze jeszcze mysli a juz nowy temat sie zaczyna :lol: dziewczyny zwolnijcie tempo bo mnie wykonczycie :lol:
Gattara ja jestem niedobra?to Ty sama robisz z Azika potwora..gdzie nie wleziesz to widac Azik potffor,Azik terrorysta :evil: .no co?w koncu mi sie udzielilo a zawsze myslalam o nim,jak o kruchym bezbronnym malenstwu :lol:
Ewapod,zdecydowanie odradzam Ci przyworzenie malej Mi do Polski,nawet jak juz bedzie mogla podrozowac bezgranicznie :lol: mojego Lemusia Gattara chciala pozrec na surowo i to bez musztardy jeszcze... :twisted: ..tak tylko ostrzegam zeby potem nie bylo,ze nie wiedzialas :lol: ...a mala Mi hmmm przepiekna :1luvu:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Wto kwi 24, 2007 10:20

Drahma pisze:Wegusia jest malutka i ani nad, ani pod, ani w żadnym innym kontekście nie pasuje do kominka :lol: :wink:
A do mnie wczoraj dzwonili i dostałam się do roboty (na 331 osób kandydyjących na 9 stanowisk, łapnęłam się :dance: :dance2: ) no normalnie do 1.05 nietrzeźwieję :ryk:

Tym bardziej że Wegusi nie oddam :twisted: , własną piersią zasłonię :wink: .
Sylwia, gratulacje przeogromniaste :!: Wreszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu :lol: .

elfrida pisze:Czlowiek nie zbierze jeszcze mysli a juz nowy temat sie zaczyna :lol: dziewczyny zwolnijcie tempo bo mnie wykonczycie :lol:
Gattara ja jestem niedobra?to Ty sama robisz z Azika potwora..gdzie nie wleziesz to widac Azik potffor,Azik terrorysta :evil: .no co?w koncu mi sie udzielilo a zawsze myslalam o nim,jak o kruchym bezbronnym malenstwu :lol:
Ewapod,zdecydowanie odradzam Ci przyworzenie malej Mi do Polski,nawet jak juz bedzie mogla podrozowac bezgranicznie :lol: mojego Lemusia Gattara chciala pozrec na surowo i to bez musztardy jeszcze... :twisted: ..tak tylko ostrzegam zeby potem nie bylo,ze nie wiedzialas :lol:

Ty mnie tu nie oczerniaj :twisted: , ze mnie to normalnie anioł nie kobieta :ryk:. Tylko powiedz mi, w którym mianowicie miejscu na całym Aziku znalazłaś to "kruche bezbronne maleństwo" ? Z lupą szukałam i nic :wink: :lol:

Co do małej Mi, nie psuj mi chytrych planów zawłaszczenia boskiego obiektu :twisted: , poza tym z nieświadomością żyje się dłużej.... :ryk:
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 24, 2007 11:18

gattara pisze:
Drahma pisze:Wegusia jest malutka i ani nad, ani pod, ani w żadnym innym kontekście nie pasuje do kominka :lol: :wink:

Tym bardziej że Wegusi nie oddam :twisted: , własną piersią zasłonię :wink: .
Sylwia, gratulacje przeogromniaste :!: Wreszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu :lol: .

elfrida pisze:Czlowiek nie zbierze jeszcze mysli a juz nowy temat sie zaczyna :lol: dziewczyny zwolnijcie tempo bo mnie wykonczycie :lol:
Ewapod,zdecydowanie odradzam Ci przyworzenie malej Mi do Polski,nawet jak juz bedzie mogla podrozowac bezgranicznie :lol: mojego Lemusia Gattara chciala pozrec na surowo i to bez musztardy jeszcze... :twisted: ..tak tylko ostrzegam zeby potem nie bylo,ze nie wiedzialas :lol:

Ty mnie tu nie oczerniaj :twisted: , ze mnie to normalnie anioł nie kobieta :ryk:. Tylko powiedz mi, w którym mianowicie miejscu na całym Aziku znalazłaś to "kruche bezbronne maleństwo" ? Z lupą szukałam i nic :wink: :lol:

Co do małej Mi, nie psuj mi chytrych planów zawłaszczenia boskiego obiektu :twisted: , poza tym z nieświadomością żyje się dłużej.... :ryk:

hmmm..no to Azikowe cialko to tak bezgraniczna przestrzen,ze nawet nie probuje szukac! :lol: ale jak malenstwo gruchnelo...postawny kot z pewnoscia by sie tylko otrzasnal i poszedl dalej spac!a bidulek pewnie nie mogl sie nawet podniesc z powodu obrazen ...kruszynka jedna :lol:
No to ladnie mi zyczysz :twisted: ...czyli juz dlugo nie pociagne :lol:
Szatan normalnie,nie kobieta :wink:
STOP podstepnosci!!!dlatego ostrzegam :lol: chce miec czyste sumienie :twisted:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

[poprzednia][następna]