można prezentować tylko właściwe ideologicznie teorie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Drahma pisze:Wegusia jest malutka i ani nad, ani pod, ani w żadnym innym kontekście nie pasuje do kominka![]()
![]()
A do mnie wczoraj dzwonili i dostałam się do roboty (na 331 osób kandydyjących na 9 stanowisk, łapnęłam się![]()
) no normalnie do 1.05 nietrzeźwieję
![]()
elfrida pisze:Czlowiek nie zbierze jeszcze mysli a juz nowy temat sie zaczynadziewczyny zwolnijcie tempo bo mnie wykonczycie
![]()
Gattara ja jestem niedobra?to Ty sama robisz z Azika potwora..gdzie nie wleziesz to widac Azik potffor,Azik terrorysta.no co?w koncu mi sie udzielilo a zawsze myslalam o nim,jak o kruchym bezbronnym malenstwu
![]()
Ewapod,zdecydowanie odradzam Ci przyworzenie malej Mi do Polski,nawet jak juz bedzie mogla podrozowac bezgraniczniemojego Lemusia Gattara chciala pozrec na surowo i to bez musztardy jeszcze...
..tak tylko ostrzegam zeby potem nie bylo,ze nie wiedzialas
![]()
gattara pisze:Drahma pisze:Wegusia jest malutka i ani nad, ani pod, ani w żadnym innym kontekście nie pasuje do kominka![]()
![]()
A do mnie wczoraj dzwonili i dostałam się do roboty (na 331 osób kandydyjących na 9 stanowisk, łapnęłam się![]()
) no normalnie do 1.05 nietrzeźwieję
![]()
Tym bardziej że Wegusi nie oddam, własną piersią zasłonię
.
Sylwia, gratulacje przeogromniasteWreszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu
.
elfrida pisze:Czlowiek nie zbierze jeszcze mysli a juz nowy temat sie zaczynadziewczyny zwolnijcie tempo bo mnie wykonczycie
![]()
Gattara ja jestem niedobra?to Ty sama robisz z Azika potwora..gdzie nie wleziesz to widac Azik potffor,Azik terrorysta.no co?w koncu mi sie udzielilo a zawsze myslalam o nim,jak o kruchym bezbronnym malenstwu
![]()
Ewapod,zdecydowanie odradzam Ci przyworzenie malej Mi do Polski,nawet jak juz bedzie mogla podrozowac bezgraniczniemojego Lemusia Gattara chciala pozrec na surowo i to bez musztardy jeszcze...
..tak tylko ostrzegam zeby potem nie bylo,ze nie wiedzialas
![]()
Ty mnie tu nie oczerniaj, ze mnie to normalnie anioł nie kobieta
. Tylko powiedz mi, w którym mianowicie miejscu na całym Aziku znalazłaś to "kruche bezbronne maleństwo" ? Z lupą szukałam i nic
![]()
![]()
Co do małej Mi, nie psuj mi chytrych planów zawłaszczenia boskiego obiektu, poza tym z nieświadomością żyje się dłużej....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości