Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Łateczko, brawa podwójne: za śniadanko i za cudny wierszyk! Cioci Joli się na pewno spodoba
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Miau Ciociu, zjadłam ładnie obiadek z lekarstwami, kolację zjadłam pół na pol. Miziam Cię Ciociu Jolu![]()
Łaciatka
Dziękuję, Łateczko, to najlepszy prezent, że zjadłaś![]()
![]()
Dzień był mily, spokojny, lubię takie dni
Miau moja kochana Ciociużyczymy Ci jak naaaajwięcej takich właśnie dni: spokojnych, leniwych, zdrowych, miłych
![]()
Łateczka conawetzjadłatrochęśniadanka
MOJEJ Cioci w dniu urodzin
miaużyczenia moje ślę.
Miłych dni, ciekawych filmów
i rooooozleniwiania SIĘ![]()
tzw rymy częstochowskie
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Miau Ciociu, zjadłam ładnie obiadek z lekarstwami, kolację zjadłam pół na pol. Miziam Cię Ciociu Jolu![]()
Łaciatka
Dziękuję, Łateczko, to najlepszy prezent, że zjadłaś![]()
![]()
Dzień był mily, spokojny, lubię takie dni
Miau moja kochana Ciociużyczymy Ci jak naaaajwięcej takich właśnie dni: spokojnych, leniwych, zdrowych, miłych
![]()
Łateczka conawetzjadłatrochęśniadanka
MOJEJ Cioci w dniu urodzin
miaużyczenia moje ślę.
Miłych dni, ciekawych filmów
i rooooozleniwiania SIĘ![]()
tzw rymy częstochowskie
Łateczko jaka Ty jesteś kochana![]()
![]()
I zdolna, taki śliczny wierszyk ułożyłaś
![]()
![]()
Dziękuję
![]()
Udało się nakarmić wszystkie kotki. Usia zjadła, tylko czekam, żeby można jej było podać insulinę. Wczoraj dorwała się do chrupek Sabci i cukier skoczył okropnie, zwiększyłam trochę insulinę i dziś znowu cukier za niski do kolejnej insuliny, trzeba czekać...
Sabcię też udało się nakarmić. Uff, to czasem jest wyczyn, bo trzeba wiedzieć, co kiedy i gdzie podsunąć, żeby Królewna raczyła polizać. No, ale udało się.![]()
Spokojnej środy![]()
Anna2016 pisze:znam to cudowne uczucie, kiedy udaje się nakarmić skutecznie kotka![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:znam to cudowne uczucie, kiedy udaje się nakarmić skutecznie kotka![]()
![]()
![]()
![]()
O tak, to jest wspaniałe uczucie!
Kotina pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:znam to cudowne uczucie, kiedy udaje się nakarmić skutecznie kotka![]()
![]()
![]()
![]()
O tak, to jest wspaniałe uczucie!
Tak, na pewno !! Bo gdy nie chce jeść to cały czas się martwimy o kotecka ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości