Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 18, 2015 19:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

To moze chociaz kuriera ? 8O
Kogoś tam dziabnie :wink:
Dalej trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt wrz 18, 2015 20:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Dobry wieczór Mireczko, ale Axel juz duzy :mrgreen: ale łobuzem pachnie jak sie ogłada zdjecia :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt wrz 18, 2015 21:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:a aktualną fotkę masz?
chyba nawet Iwona brała dla Ciebie butelki do ich karmienia, bo u mnie zapas :wink:

Nie wiedziałam komu mam podziękować, to ze sporym opóźnieniem - bardzo dziękuję za pomoc wtedy :201494
Samego Sevenka ciężko sfotografować, bo jeśli nie śpi, to szaleje. Ale to zdjęcie sprzed kilku dni - mój codzienny poranny koci zespół nadzoru - pilnujący mnie w łazience, czy się dobrze umyłam i umalowałam przed wyjściem do pracy ;)Obrazek

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Sob wrz 19, 2015 11:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:Axelek :201461
Obrazek

Obrazek

oj niezły z niego łobuziak :mrgreen: :201461 :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie wrz 20, 2015 9:05 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

barbarados pisze:To moze chociaz kuriera ? 8O
Kogoś tam dziabnie :wink:
Dalej trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

coś Ty kuriera, nasz jest fajny i żarełko dobre w porę dowozi :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie wrz 20, 2015 9:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

FElunia pisze:
mir.ka pisze:a aktualną fotkę masz?
chyba nawet Iwona brała dla Ciebie butelki do ich karmienia, bo u mnie zapas :wink:

Nie wiedziałam komu mam podziękować, to ze sporym opóźnieniem - bardzo dziękuję za pomoc wtedy :201494
Samego Sevenka ciężko sfotografować, bo jeśli nie śpi, to szaleje. Ale to zdjęcie sprzed kilku dni - mój codzienny poranny koci zespół nadzoru - pilnujący mnie w łazience, czy się dobrze umyłam i umalowałam przed wyjściem do pracy ;)Obrazek

gdybyś jeszcze kiedyś była w potrzebie to butelek mam zapas :wink:
koty muszą pilnować, bo przecież bez ich czujnego nadzoru nic by mam nie wyszło dobrze :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie wrz 20, 2015 9:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:Axelek :201461
Obrazek

Obrazek

oj niezły z niego łobuziak :mrgreen: :201461 :201461

i to coraz większy :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 20, 2015 9:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Co ja przeżyłam :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: , miałam za swoje , ze aż :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
Małe mi się pochorowały, szczególnie z Benusiem , było bardzo źle :placz: Od środy byłam codziennie z nimi u weta, miałam ciężkie dni i bezsenne noce, bo małym nad razem zawsze się pogarszało. Najgorzej było w nocy z czwartku na piątek, mały był tak słaby , ze już najgorsze myśli chodziły mi po głowie :placz: :placz: :placz: :placz: Rano jak tylko mąż wrócił z pracy pojechaliśmy do weta, Benuś miał bardzo niska temperaturę i strasznie spadł na wadze, ważył tylko 220g :cry: Dostał zastrzyki, kroplówkę, miał biedaczek założony wenflon w tylną łapkę i w domu musiałam mu przez cały dzień co godzinę podawać kroplówki, a w nocy co dwie :cry:
Na szczęście małym wrócił apetyt, jedzą jak szalone, nawet już mokre z miseczki. Jest dobrze.
Zaraz jeszcze do weta.
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 20, 2015 9:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:Co ja przeżyłam :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: , miałam za swoje , ze aż :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
Małe mi się pochorowały, szczególnie z Benusiem , było bardzo źle :placz: Od środy byłam codziennie z nimi u weta, miałam ciężkie dni i bezsenne noce, bo małym nad razem zawsze się pogarszało. Najgorzej było w nocy z czwartku na piątek, mały był tak słaby , ze już najgorsze myśli chodziły mi po głowie :placz: :placz: :placz: :placz: Rano jak tylko mąż wrócił z pracy pojechaliśmy do weta, Benuś miał bardzo niska temperaturę i strasznie spadł na wadze, ważył tylko 220g :cry: Dostał zastrzyki, kroplówkę, miał biedaczek założony wenflon w tylną łapkę i w domu musiałam mu przez cały dzień co godzinę podawać kroplówki, a w nocy co dwie :cry:
Na szczęście małym wrócił apetyt, jedzą jak szalone, nawet już mokre z miseczki. Jest dobrze.
Zaraz jeszcze do weta.

Najwazniejsze ze juz dobrze !
Zycze zdroweczka maluchom i mocno trxymam za nie kciuki :ok: :1luvu: :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie wrz 20, 2015 19:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

puk puk, jakie wieści?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]