aannee99 pisze:Wierzę, że wszystko będzie dobrze![]()
![]()

Oby było ok, to jeszcze przecież dzieciaczek jest, nie może mi chorować...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Wierzę, że wszystko będzie dobrze![]()
![]()
Miraclle pisze:Najważniejszy jest poziom leukocytów jak jest w normie to nie ma czego się bać.
Może faktycznie coś się dzieje w pęcherzu i stąd to siknięcie.
Badanie moczu "na oko" to nie badanie. U nas też czasem na oko jest tak sobie, a wyniki dobre. Tofi ma bardzo rzadką krew i dość jasną, ale taka jego uroda, a raz mi pewien wet powiedział, że mam kota z silną anemią![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za mocz i zdrówko Teemusia
![]()
![]()
aannee99 pisze:Kochany Teemolek![]()
![]()
Będzie dobrze, antybiotyk musi pomóc maluchowi![]()
![]()
kicikicimiauhau pisze:Kasieńko, na zapalenie pęcherza dobry jest Uroxivet (delikatny preparat; zawiera glukozaminę i wyciąg z żurawiny) wspomagająco przy antybiotyku - typowo na problemy z pęcherzem. Może podpytaj o to wetkę?
vanesia1 pisze:Jaka piękna Duża!![]()
Biedny Teemolek, co to się przyplątało do koteła?
A co zaleciła wetka na leczenie?
Miraclle pisze:Kasiu czasem tak jest niby nic, a nagle bach i już coś się dzieje.
Dla mnie taki "dziwne" siku zawsze jest czymś niepokojącym i lepiej sprawdzić co się dzieje.
ph ma obojętne może stąd to nadkażenie i dlatego limfocyty i granulocyty szaleję.
Tak jak pisałam wcześniej jak leukocyty są w normie to jest ok![]()
Nie wiem czy USG ma sens, po co stresować Teemcia. Co innego gdyby były kryształy liczne, albo coś z nerkami.
Najlepiej dopytaj weta![]()
Głowa do góry, będzie dobrze![]()
![]()
![]()
Kasieńko ślicznie wyglądasz
siljestene pisze:Duża uśmiechnięta, więc wszystko będzie dobrze!![]()
![]()
![]()
Teemciu, nie martw się, będzie Ci potrzebna cierpliwość i duuużo miłości od Muszeronka - ja ze swojej strony mogę Ci wysłać duuuużo kociej miłości, mój cieplusi termoforek żeby wygrzać pęcherzyk (ostatnio dostałam poduszkę elektryczną, musisz zażądać od Dużej to też Ci kupi) i nawet odstąpię ulubioną zupkę animondy z krewetkami, tylko wyzdrowieejjj!!![]()
![]()
Inka![]()
Rilla07 pisze:
Dziękuję Ineczko, a żem się speszył troszku
Muszek dzisiaj na mnie prycha i nie chce się przytulać
Duża naszykowała mi termoforek na noc taki w pokrowcu a'la pluszowy hipopotam
Muszer będzie się ze mnie śmiał. Jak wyzdrowieję to wpadnę na zupkę mniam, uwielbiam animondę
Teemo![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości