Wątek Casica bez - wydzielone posty, część X i 1/2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 17, 2012 14:50 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

To jesteśmy wstępnie umówieni. Ale wolałbym ten samochód, bo każdy nasz kot ciągnąłby w inną stronę, a tyle to nawet stron świata nie ma. :mrgreen:
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Czw maja 17, 2012 15:02 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

VVu pisze:To jesteśmy wstępnie umówieni. Ale wolałbym ten samochód, bo każdy nasz kot ciągnąłby w inną stronę, a tyle to nawet stron świata nie ma. :mrgreen:

A z powrotem zaprzęgamy Hipcia ;) Pamiętasz go? To taki szary olbrzym z podwórka :mrgreen:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw maja 17, 2012 15:09 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Zofia&Sasza pisze:
VVu pisze:To jesteśmy wstępnie umówieni. Ale wolałbym ten samochód, bo każdy nasz kot ciągnąłby w inną stronę, a tyle to nawet stron świata nie ma. :mrgreen:

A z powrotem zaprzęgamy Hipcia ;) Pamiętasz go? To taki szary olbrzym z podwórka :mrgreen:

Pewnie ten, co Janę ugryzł. 8)
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Czw maja 17, 2012 17:12 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

A do Rawy w czerwcu? Bo jakiś długi weekend wtedy ma być czy cuś :roll: Zdjęcia bardzo fajne- wystawa wygląda megaprofesjonalnie a Ty pięknie :1luvu:

Jaka Liwia? :twisted: Gdzie Justyna do Krk chcesz wysyłać jak miał być dla mnie? Klonować miałam ale jakby oryginał być do wzięcia to przecież wiadomo, że biorę :wink: Mogę dać coś na wymianę jeżeli chcesz :wink:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw maja 17, 2012 17:17 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

doczytałam
i gratuluje :D
Od-vetowy Szarż Snus
Za vetem veto - liberum veto :evil:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Czw maja 17, 2012 18:30 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

A ja ostatnia jak zawsze :?
Casica- gratulacje. Wyglądałaś jak seniorita, bardzo elegancka seniorita 8)
I pan obok jak matador przystojny 8)
To czekam na remize 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw maja 17, 2012 19:09 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

ojtam mosiu
ja też w ogonie
bo w pracy miau nie czytuje przecież :wink:
Od-vetowy Szarż Snus
Za vetem veto - liberum veto :evil:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Czw maja 17, 2012 19:24 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Doczytuje, podziwiam i gratuluje! :P
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Czw maja 17, 2012 20:04 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

:)

A poza tym siedzę nad ogromną kupą książek :strach: bo znowu mi się nazbierało. Czeka mnie szybka jazda do biblioteki. Ale ta kupa mimo sortowania zmniejsza się powoli, więc jestem zła okrutnie bo czego jak czego, ale porządków nienawidzę. Więc sobie oglądam zgromadzoną w jednym jedynym miejscu bibliotekę kulinarną. O, tu przepis ciekawy, i tu, może nawet ciekawszy? W tle krąży wściekły Justyn pedant. No cóż, nawet chce mi pomóc, ale jego tempo mi nie odpowiada. Bo mi spiewał Pavarotti, a teraz Ordonka, więc muszę się odprężyć i posłuchać, zapalić, popić herbatą. A ten - nie, nie siadaj, robimy. No arbeit macht frei? Nie, mnie wyzwala moje lenistwo :twisted:

W lodówce już chłodzi się rose by Dietrich Weingut :idea: muszę wszak odreagować ten koszmar :kotek:

A poza tym moi drodzy, zwracam uwagę na nowy banerek w moim podpisie. Schronisko Opole jest w potrzebie. I takie mam pytanie - jeśli wystawię na bazarku moje pikle, będą chętni? Do konsumpcji pikli zachęcam, przetestowane, zjadliwe, smakują też niektórym tutejszym czytelniczkom. Wystawiać? I tak wystawię, tylko tak zachęcam :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw maja 17, 2012 20:11 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

W naszym domu ja tez jestem ta leniwa. JJ- trzyma wszystko w garsci a ja..pachne. Ale pedantka to ja jestem :lol: Dziwnie pogmatwane- wiem :lol:
Wystawiac, wystawiac- chetni beda walic drzwiami i oknami :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw maja 17, 2012 20:27 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

znalazlam Was :)
Casica Ty lachonie 8O :D
Serniczek

Post » Czw maja 17, 2012 20:40 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Ja przelotem tylko: widziałam różne fotki casicy, ale teraz widać, jaka z Niej "rasowa" śliczna babka :1luvu: .

To naprawdę nie jest sprawiedliwe... :evil:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw maja 17, 2012 21:13 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

evanka pisze:ojtam mosiu
ja też w ogonie
bo w pracy miau nie czytuje przecież :wink:

Khem, khem, aluzju widziałam :twisted:
;)
Ja ostatnio też rzadko czytuję, bo mam za dużo pracy w pracy :spin2:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw maja 17, 2012 22:09 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Serniczek pisze:znalazlam Was :)

Bo powiedziane jest - szukajcie, a znajdziecie :P
Witaj Serniczku :)

casica

Post » Czw maja 17, 2012 22:11 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Mam dla siebie niezłe wiadomości, na łóżku zostało mi jakieś kilkadziesiąt książek tylko, w środku tego wszystkiego uwiła sobie gniazdo Zawieszka, nie jest jej wygodnie z mojego punktu widzenia, ale jej się podoba 8O
Oooooo, straszne, ktoś to musi posprzatać, ja się skupiłam na układaniu i ustawianiu kulinariów :twisted:

casica

[poprzednia][następna]