poczytywałam jak było czarne
ale jak jest tak dwukocio to juz muszę się ujawnić

nie ma to jak konsekwencja w kolorystyce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cortunia pisze:białe i czarne
cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:Piękny filmik
Czy Polcia przypadkiem nie ma jakiejś malinki na szyjce ?Ciupulka strasznie się "przyssała"
Nie Polcia nie ma malinki za to ja mam szyje w malinkach przez Polcie.![]()
To prosimy o zdjęcie z prezentacją
Mnie nikt nie fotografuje.
To wyciągnij łapki z obiektywem aparatu skierowanym w Twoją stronę i sama sobie pstryknij
cortunia pisze:białe i czarne
maggia pisze:u mnie wszystkie meble to drapaki.Musze coś z tym zrobić, chce zmienić obicia tylko nie wiem czy to się opłaca?
gingerka pisze:maggia pisze:u mnie wszystkie meble to drapaki.Musze coś z tym zrobić, chce zmienić obicia tylko nie wiem czy to się opłaca?
Ja ostatnio myślałam o "pokrowcach" na kanapy. Tylko gdzie znaleźć kogoś kto coś takowego na narożnik uszyje
maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:Piękny filmik
Czy Polcia przypadkiem nie ma jakiejś malinki na szyjce ?Ciupulka strasznie się "przyssała"
Nie Polcia nie ma malinki za to ja mam szyje w malinkach przez Polcie.![]()
To prosimy o zdjęcie z prezentacją
Mnie nikt nie fotografuje.
To wyciągnij łapki z obiektywem aparatu skierowanym w Twoją stronę i sama sobie pstryknij
Nie możliwe to dziś bo jestem w pracy. A w ogóle to takie zdjęcie jak się samemu robi to wychodzi tragicznie.
maggia pisze:gingerka pisze:maggia pisze:u mnie wszystkie meble to drapaki.Musze coś z tym zrobić, chce zmienić obicia tylko nie wiem czy to się opłaca?
Ja ostatnio myślałam o "pokrowcach" na kanapy. Tylko gdzie znaleźć kogoś kto coś takowego na narożnik uszyje
No właśnie, ja też myślałam o pokrowcach a najlepiej chciałam zmienić obicia na materiał, który nie będzie drapany. Tylko nie wiem czy taki istnieje i ile będzie kosztowała ta przyjemność.
moś pisze:maggia pisze:gingerka pisze:maggia pisze:u mnie wszystkie meble to drapaki.Musze coś z tym zrobić, chce zmienić obicia tylko nie wiem czy to się opłaca?
No właśnie, ja też myślałam o pokrowcach a najlepiej chciałam zmienić obicia na materiał, który nie będzie drapany. Tylko nie wiem czy taki istnieje i ile będzie kosztowała ta przyjemność.
jest taki material madziu. Mam z tego w tej chwili puffy ale mialam kiedys tez kanape.Dośc popularny i wcale nie drogi material tapicerski.Wyglada jak plusz, welur, no taki podobny, nazwy nie znam.
moś pisze:Nie siepie sie i moga sobie drapac do woli a i tak nie ma sladow, nitki nie wychodzaSprawdzone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości