CIUPULKA :)+POLA:)- filmiki str 91, 96,98

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2007 9:16

białe i czarne
poczytywałam jak było czarne
ale jak jest tak dwukocio to juz muszę się ujawnić ;)

nie ma to jak konsekwencja w kolorystyce :D

cortunia

Od: Wto lis 07, 2006 17:36

Post » Czw sie 23, 2007 9:19

cortunia pisze:białe i czarne

A Twoje kociaste są przepiękne :) Chyba będę musiała do Twojego wątku też pozaglądać, bo może więcej fot tam będzie :) :twisted:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Czw sie 23, 2007 9:24

będą będą :)
jak się ogarniemy po urlopie ;):)

zapraszamy w każdym razie :D

cortunia

Od: Wto lis 07, 2006 17:36

Post » Czw sie 23, 2007 9:36

cassidy pisze:
maggia pisze:
cassidy pisze:
maggia pisze:
cassidy pisze:Piękny filmik :)
Czy Polcia przypadkiem nie ma jakiejś malinki na szyjce ? :) Ciupulka strasznie się "przyssała" :D

Nie Polcia nie ma malinki za to ja mam szyje w malinkach przez Polcie. :roll: :wink:

To prosimy o zdjęcie z prezentacją :)

Mnie nikt nie fotografuje. :)

To wyciągnij łapki z obiektywem aparatu skierowanym w Twoją stronę i sama sobie pstryknij :)

Nie możliwe to dziś bo jestem w pracy. A w ogóle to takie zdjęcie jak się samemu robi to wychodzi tragicznie.
Ostatnio edytowano Czw sie 23, 2007 9:38 przez maggia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw sie 23, 2007 9:38

cortunia pisze:białe i czarne

Witamy nową cioteczkę! Bardzo nam miło! :D
Obrazek

maggia

Post » Czw sie 23, 2007 10:31

A ja chyba zakupilam w "puszkach" TZ-ta cortunii.... jak sie pozbieracie po urlopie to poprosze o przeslanie fanta do Kalisza 8) Filmik obejrzalam - sssslodki :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sie 23, 2007 10:53

maggia pisze:u mnie wszystkie meble to drapaki. :? Musze coś z tym zrobić, chce zmienić obicia tylko nie wiem czy to się opłaca?

Ja ostatnio myślałam o "pokrowcach" na kanapy. Tylko gdzie znaleźć kogoś kto coś takowego na narożnik uszyje :?
Ludzie się dzielą na tych którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los

Obrazek
WĄTEK MOICH DZIEWCZYNEK

gingerka

Od: Śro sty 10, 2007 9:22

Post » Czw sie 23, 2007 11:06

gingerka pisze:
maggia pisze:u mnie wszystkie meble to drapaki. :? Musze coś z tym zrobić, chce zmienić obicia tylko nie wiem czy to się opłaca?

Ja ostatnio myślałam o "pokrowcach" na kanapy. Tylko gdzie znaleźć kogoś kto coś takowego na narożnik uszyje :?

No właśnie, ja też myślałam o pokrowcach a najlepiej chciałam zmienić obicia na materiał, który nie będzie drapany. Tylko nie wiem czy taki istnieje i ile będzie kosztowała ta przyjemność. :?
Obrazek

maggia

Post » Czw sie 23, 2007 11:42

maggia pisze:
cassidy pisze:
maggia pisze:
cassidy pisze:
maggia pisze:
cassidy pisze:Piękny filmik :)
Czy Polcia przypadkiem nie ma jakiejś malinki na szyjce ? :) Ciupulka strasznie się "przyssała" :D

Nie Polcia nie ma malinki za to ja mam szyje w malinkach przez Polcie. :roll: :wink:

To prosimy o zdjęcie z prezentacją :)

Mnie nikt nie fotografuje. :)

To wyciągnij łapki z obiektywem aparatu skierowanym w Twoją stronę i sama sobie pstryknij :)

Nie możliwe to dziś bo jestem w pracy. A w ogóle to takie zdjęcie jak się samemu robi to wychodzi tragicznie.

To są tylko wymówki :roll:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Czw sie 23, 2007 12:32

maggia pisze:
gingerka pisze:

No właśnie, ja też myślałam o pokrowcach a najlepiej chciałam zmienić obicia na materiał, który nie będzie drapany. Tylko nie wiem czy taki istnieje i ile będzie kosztowała ta przyjemność. :?

jest taki material madziu. Mam z tego w tej chwili puffy ale mialam kiedys tez kanape.Dośc popularny i wcale nie drogi material tapicerski.Wyglada jak plusz, welur, no taki podobny, nazwy nie znam.

moś

Post » Czw sie 23, 2007 12:47

moś pisze:
maggia pisze:
gingerka pisze:

jest taki material madziu. Mam z tego w tej chwili puffy ale mialam kiedys tez kanape.Dośc popularny i wcale nie drogi material tapicerski.Wyglada jak plusz, welur, no taki podobny, nazwy nie znam.

Na którym zdjęciu u Ciebie?
A nie wiesz czasem jakie są koszt takiego obszycia przez tapicera?
Obrazek

maggia

Post » Czw sie 23, 2007 16:23

jak Jarek przyjedzie to sie go zapytam, wyszedl gdzies na zakupy. A zdjecia zaraz poszukam.
Tu widac puffObrazek
i tu też- powieksz sobieObrazek

moś

Post » Czw sie 23, 2007 16:27

Dzięki!! Już wiem o jaki chodzi. :D
Obrazek

maggia

Post » Czw sie 23, 2007 16:38

Nie siepie sie i moga sobie drapac do woli a i tak nie ma sladow, nitki nie wychodza :D Sprawdzone :wink:

moś

Post » Czw sie 23, 2007 16:43

moś pisze:Nie siepie sie i moga sobie drapac do woli a i tak nie ma sladow, nitki nie wychodza :D Sprawdzone :wink:

To dobrze! Muszę to TŻ pokazać. :D
Obrazek

maggia

[poprzednia][następna]