Dyktatura pisze:shira3 pisze:U nas też
Ale my też z zachodnio - pomorskiego.
A nie wiedziałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Nas wcielili do Zachodniopomorskiego i z Koszałkowa powoli robi się wiocha![]()
Teraz niby aquapark budują, bliziutko mojego domu, ale jak będą go budowac tak długo jak sławetny szpital, to może nasze wnuki się doczekają![]()
Nie ma ktoś na zbyciu kilku much i pająków? Muszę jakoś rozruszać te leniwe koty, a po kilku dniach nasilonego przeziębienia jakoś nie czuję się na siłach, żeby latać z piłeczkami i sznurówkami
MB&Ofelia pisze:U mnie czasami się pobawią, ale Ofelia nie umie się bawić z innym kotem, więc jedyną formą zabawy jest berek i ewentualnie zapasy (to już rzadziej, Mała Czarna jest już trudniejsza do "zagryzania" bo zrobiła się chyba trochę większa od Ofelii, a przecież Książniczce nie wypada przegrywać).
MB&Ofelia pisze:U mnie dzieci nie przejdą, niestety. Ofelia dzieci nie lubi (sprawdzane, schowałaby się od razu do jakiejś szafki lub wskoczyła na szafę) a Mała Czarna boi się nawet własnego cienia.
Muchy, muchy mi potrzebne!!! Myszka też byłaby niczego sobie... Taka żywa, samonapędzana.
MB&Ofelia pisze::ryk:
Dzięki, tylko jak ja mam te myszowate puścić kotom???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 79 gości