Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 04, 2012 17:16 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Już się doczekać nie mogę kiedy przybędzie mój nowy obiekt fotograficzny. Zdjęcia w miarę regularnie będę zamieszczać byście mogli podziwiać Macieja kota :)
Ależ się cieszę aaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kasiu a Ty się nie smuć już tak bardzo, powtarzam Warszawa nie daleko :)

Maciejka Pierwsza

Od: Nie lis 04, 2012 12:38

Post » Nie lis 04, 2012 17:26 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Ania i Wojtek juz mnie zaprosili, ale ja nie mam jak się wyrwać, stado kotów do obrobienia, a Mama ma już swoje lata, więc nie chcę Jej zanadto obciążać, wystarczy, że latem opiekuje się ogonami, jak jadę nad morze na 4-5 dni.
Zdjęcia i info na pewno będą-Ania obiecała, a ja Jej wierzę!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Maciuniu za szczęsliwą podróż!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 04, 2012 19:51 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Ojej...Kasiu ale się dzieje u Ciebie.... :ok: :ok: :ok: wielkie za Maciusia i za nowy domek...Jak by co ,to jestem na miejscu...służę radą i pomocą...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie lis 04, 2012 19:58 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I oczywiście, jak zawsze: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie lis 04, 2012 20:06 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

kocurzyca41 pisze:Ojej...Kasiu ale się dzieje u Ciebie.... :ok: :ok: :ok: wielkie za Maciusia i za nowy domek...Jak by co ,to jestem na miejscu...służę radą i pomocą...

Reniuś-wielkie dzięki!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Caragh pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I oczywiście, jak zawsze: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moniś-dziękuję za kciukasy! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 20:10 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Maciejka Pierwsza pisze:Już się doczekać nie mogę kiedy przybędzie mój nowy obiekt fotograficzny. Zdjęcia w miarę regularnie będę zamieszczać byście mogli podziwiać Macieja kota :)
Ależ się cieszę aaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kasiu a Ty się nie smuć już tak bardzo, powtarzam Warszawa nie daleko :)

Wcale nie zauważyłam Twojego posta jak pisałam :( -oj wkurzający ten regulamin!
Aniu-ja zawsze tak przezywam adopcje, nie nadaję się na dom tymczasowy, bo za bardzo przywiązuję się do tymczasików :(

I bardzo sie cieszymy,ze zostajesz z nami, bo tu wszyscy kibicują Maciusiowi i będą czekać na relacje, a zwłaszcza na foto-relacje! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 20:12 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kasiu .A jak moi faworyci? Polcia i Timi?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie lis 04, 2012 20:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Pola smutna bardzo, bo ona z Maciejkiem była bardzo związana-matkowała mu, tuliła, lizała-nawet na siłę :lol:
A Timuś niunia się ze mną i łazi jak psiak-gdzie ja , tam on-ot kotopiesek :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 20:20 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Ciekawe jak się jedzie Agnieszce z Maciuniem-dzisiaj mogą być masakryczne korki :( -powrót z długiego, świątecznego weekendu.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 20:23 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

kropkaXL pisze:Pola smutna bardzo, bo ona z Maciejkiem była bardzo związana-matkowała mu, tuliła, lizała-nawet na siłę :lol:
A Timuś niunia się ze mną i łazi jak psiak-gdzie ja , tam on-ot kotopiesek :1luvu:

Polusia kochana...o pięknym charakterze...Może ktoś się w końcu na niej pozna...
A Timusia zazdroszczę.Ze mną nie ma się kto niuniać.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie lis 04, 2012 20:32 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Polusia jest kotem idealnym-kontaktowa, lubi inne koty, kocha mnie-no tylko urody jej nieco brakuje, ale ja w niej widze piękno, grację.
Ja oprócz Timusia mam jeszcze pozostałe koty-miziaki, prócz Adelci-bo z niej miziaka juz raczej nie będzie-dalej dzika jak dziki dzik! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 20:37 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

kropkaXL pisze:Polusia jest kotem idealnym-kontaktowa, lubi inne koty, kocha mnie-no tylko urody jej nieco brakuje,

według mnie jest urocza
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Nie lis 04, 2012 20:38 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

A kysz maro nie czysta....Odczep się od Polusiowej urody... :ryk: Niczego jej nie brak..
I nigdy nie mów nigdy...Ja myślałam,ze z mojej Milusi tez na zawsze dzika dzicz będzie...A ona po trzech latach baranki wali i głasków się domaga...Nie lubi tylko na ręce...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie lis 04, 2012 21:02 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

hutek pisze:
kropkaXL pisze:Polusia jest kotem idealnym-kontaktowa, lubi inne koty, kocha mnie-no tylko urody jej nieco brakuje,

według mnie jest urocza

Hutek-w/g mnie też, ale wiesz, że nie każdy patrzy tak jak my :( -ja ją i tak kocham.
kocurzyca41 pisze:A kysz maro nie czysta....Odczep się od Polusiowej urody... :ryk: Niczego jej nie brak..
I nigdy nie mów nigdy...Ja myślałam,ze z mojej Milusi tez na zawsze dzika dzicz będzie...A ona po trzech latach baranki wali i głasków się domaga...Nie lubi tylko na ręce...
Adele jest u mnie juz ponad 10 miesięcy i nie ma żadnego postępu, żadnego :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 21:07 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Adele jest u mnie juz ponad 10 miesięcy i nie ma żadnego postępu, żadnego

Po 10 miesiącach to Milka zza kibelka wyszła...No może trosze przesadziłam...dawała się dotknąć pod łóżkiem....Jak sobie przypomnę...Musiałam się kłaść na dywanie i w prześwicie pod wyreczkiem przez sekundę panna dawała się dotknąć...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

[poprzednia][następna]