Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 14:30 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

Guten morgen szacownemu gronu, zaje...ście pięknych, młodych, wykształconych i inteligentnych ponad przeciętność kobiet urody, sukcesu i nauki :ok:

Obrazek

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pt paź 07, 2011 14:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

:mrgreen:
najmysiu, a ten kot nie zajrzałby w szklaną kulę czarownicy i nie podpowiedziałby na kogo w tym cholernym krakuffku oddać głos?
to nie jest absolutnie o polityce
siedzę chora, jak szczur w kałuzy i się wściekam ogladając kandydatów z listy, na którą chcę oddac głos - co to za cholerne bubki!!!!
Szukam chociaz jednego, na którego gęba by mi się nie wykrzywiła szkaradnie.
no psiakość słoniowa, nie ma.
Chciałam na kobiety, ale jest jeszcze gorzej.
Ktoś wie, czy jak babka jest z danej listy, ale bezpartyjna, to głos się będzie liczył dla partii, czy nie?
Powaznie pytam, bo nie chcę się w poniedziałek obudzić w dziwnej Polsce
uwaga, to nie jest o polityce

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt paź 07, 2011 14:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

głos idzie na listę->na partię
Przykro mi
az tacy niewyjściowi?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt paź 07, 2011 14:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

nie, no dobrze, że idzie na partię
bo ja chcę na babkę zagłosować, co idzie z listy XXXXXXX
ale jest niepartyjna
to, żeby się głos nie zmarnował - o to się martwiłam

kurczę, niewyjściowi :(

jakby mi ktoś prywatnie powiedział, że kogoś zna, kto nie jest szuja, a i mózg ma zdrowy, to ja bym w ciemno zagłosowała

Edit: wygląda na to, że znalazłam
może zwierzakom będzie lepiej

no, spełniwszy swój obywatelski obowiązek, wracam do chorowania :mrgreen:

pozytywka

Post » Pt paź 07, 2011 22:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

Moja dupa się nie ruszy na głosowanie :mrgreen:

Obrazek

Dobranoc pięknym paniom :wink:

najmysia

Post » Nie paź 09, 2011 12:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

doopa tego żywopłota nie musi się nigdzie ruszać
ale doopa obywatela tego kraju jednakowoż powinna ;)

exhumowałam się na chwilę w celu narysowania krzyżyka w krateczce
Teraz mogę spokojnie pójść się zakopać z powrotem

pozytywka

Post » Nie paź 09, 2011 12:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

pozytywka pisze:doopa obywatela tego kraju jednakowoż powinna ;)
ale się nie ruszy.

najmysia

Post » Nie paź 09, 2011 14:50 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie paź 09, 2011 18:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

Ja też się dziś ledwo zwlokłam i doczłapałam by krzyżyk postawić, bo kręgosłup całkiem mi odmówił posłuszeństwa... :?
Podjęłam ten trud wyłącznie z powodu mojego głebokiego przekonania, że tak trzeba...
To może głupie, ale tak mam i już. Zawsze głosuję :roll:
Choć ostatnio - mam problem z dobrym wyborem... a właściwie powinnam napisać - z jakimkolwiek wyborem... :?
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie paź 09, 2011 18:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

był kiedyś taki plakat wyborczy :twisted:
"Masz dosyć wybierania Mniejszego Zła?
Wybierz Cthullu"

Obrazek

Nie wiem jak ja mam pójść do pracy, jak jestem coraz chorsza :roll:

pozytywka

Post » Nie paź 09, 2011 18:37 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

pozytywka pisze: Nie wiem jak ja mam pójść do pracy, jak jestem coraz chorsza :roll:

To może ZAMIAST do pracy pójdziesz do medyka?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie paź 09, 2011 20:55 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

shira3 pisze:To może ZAMIAST do pracy pójdziesz do medyka?
albo do znachora? Albo lepiej może popij wód leczniczych, na pewno pomogą :ok: :mrgreen:

Tralalala, terefere i już po durnych wyborach. Nowe świnie staną przy korycie :twisted:

Obrazek

najmysia

Post » Pon paź 10, 2011 8:18 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

dziś mi się przyśniło, ze spadaliśmy z wysokości 30 tys. km
Nie wiem kim byliśmy, my - spadający
może to byli użytkownicy Forum, a może cały nasz Świat (cokolwiek, to znaczy)
Grunt, ze spadaliśmy
ktoś usiłował na cito skonstruować urządzenie, które powstrzyma nasze spadanie, ale czasu było niewiele
Ja siedziałam przy oknie i zastanawiałam się ile czasu zajmie nam to spadanie i na co spadniemy - w sensie, co zobaczymy tuż przed upadkiem
(pytanie - na co, lub w co może upaść Świat?)
I nagle w w tym śnie pojawiła się najmysia i powiedziała :"a ja mam to wszystko w dupie"
To mnie tak rozśmieszyło, że obudził mnie mój własny śmiech :D

pozytywka

Post » Pon paź 10, 2011 9:01 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

pozytywka pisze:dziś mi się przyśniło, ze spadaliśmy z wysokości 30 tys. km
Nie wiem kim byliśmy, my - spadający
może to byli użytkownicy Forum, a może cały nasz Świat (cokolwiek, to znaczy)
Grunt, ze spadaliśmy
ktoś usiłował na cito skonstruować urządzenie, które powstrzyma nasze spadanie, ale czasu było niewiele
Ja siedziałam przy oknie i zastanawiałam się ile czasu zajmie nam to spadanie i na co spadniemy - w sensie, co zobaczymy tuż przed upadkiem
(pytanie - na co, lub w co może upaść Świat?)
I nagle w w tym śnie pojawiła się najmysia i powiedziała :"a ja mam to wszystko w dupie"
To mnie tak rozśmieszyło, że obudził mnie mój własny śmiech :D

:ryk: uwielbiam takie sny. I znam to uczucie. Kiedyś się obudziłam bo usłyszałam swój śmiech i wydał mi się strasznie śmieszny :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon paź 10, 2011 9:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

zauważyłam, że te sny, kiedy człowiek się smieje na głos zdarzają się gdzies tak ok. 5tej rano
Tak smieje się mój syn, TŻ i moja córka.
Mnie samej też się zdarza obudzić śmiejąc, pod warunkiem, że koty nie przypomną sobie o mnie o 4.28 :twisted:
(dzisiaj Caillou spała ze Studentką, a Loki coś zaspał, więc mogłam dośnić sen o spadaniu Świata do końca)
Ten facet, który konstruował urządzenie, wyglądał jak Leonardo Da Vinci, ale był młodziutkim chłopcem - składał cos z drewnianych kołków, przekładni i drewnianych kół zębatych.
I wydaje mi się, ze ten nasz Świat miał wpaść do gigantycznego wulkanu.
Ale ten wulkan nie był wypełniony lawą, tylko taka jakąś miękką, opalizującą substancją.

pozytywka

[poprzednia][następna]