Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 09, 2011 10:22 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:Wpadłam wczoraj na pomysł pozaglądania na nigdy przeze mnie nie odwiedzane watki ot takie przypadkowe i stwierdzam, że albo mam pecha albo forum to nie dla mnie :evil: Ludzie skaczą sobie do gardeł, wyzywają się, wszyscy wiedza lepiej, tragedia. Tak się cieszę, że mamy taki cichy wątek :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 09, 2011 10:24 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:Wpadłam wczoraj na pomysł pozaglądania na nigdy przeze mnie nie odwiedzane watki ot takie przypadkowe i stwierdzam, że albo mam pecha albo forum to nie dla mnie :evil: Ludzie skaczą sobie do gardeł, wyzywają się, wszyscy wiedza lepiej, tragedia. Tak się cieszę, że mamy taki cichy wątek :)

To tylko na niektórych, ale z racji awantur akurat one lądują na górze, ciagle je ktoś podbija :mrgreen:
Ja też już często takie z awanturami pomijam, nawet jak sprawa mnie interesuje, nie mam czasu przebijać się przez teksty niewnaszące niczego nowego
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 09, 2011 10:29 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Są takie wątki, omijam je szerokim łukiem z reguły. Jeden śledzę tylko z ukrycia i jako zdeklarowanej, zakochanej w kotach kociarze jest mi trochę przykro i wstyd za nas, kiedy widzę poziom dyskusji niektórych miauowiczów z ludźmi "z zewnątrz" :oops:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt wrz 09, 2011 12:24 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Martwi mnie, bardzo martwi mnie Bolek. Od paru dni śpi we własnych siooskach, muszę bardzo pilnować odgłosów z podkładu i 'biec" wymieniać podkład. Wczoraj leżał dokładnie obok swojej qpy :( Kot zdrowy nigdy tak by nie zrobił. Bolek zdrowy nie jest. śmierdzi mu strasznie z paszczy co jak podejrzewam pewnie związane jest z poziomem mocznika w organizmie (moje własne podejrzenie, że się podwyższył ów poziom). Je ale mało i w sumie jak karmie go łyżeczką, pije sam jak zawsze baaardzo dużo i również dużo sioosia. Nie nadążam przemywać mu footerka, które zaczyna nabierać żółtego koloru :( Krew badana 3 tyg temu, a z moja kulawa noga do poniedziałku pewnie nic nie zrobię, bo nie ma jak Bolka do weta zatachać, wszyscy zajęci swoimi sprawami (nie mam żalu). Ech mam poczucie że go zaniedbuje :( Nie wiem co oprócz tego co robię na co dzień mogłabym jeszcze robić. źle mi z tym :cry:
To się wypłakałam/wypisałam a sytuacja się od tego nie zmienia niestety :cry:
Życzę wszystkim lepszego dnia i nastroju niż mój :(
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt wrz 09, 2011 12:26 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Kurczę, dlaczego nie mieszkam bliżej? Akurat miałabym czas, a 3 dni dla Bolka to dużo.

MaryLux

Post » Pt wrz 09, 2011 12:40 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

MaryLux pisze:Kurczę, dlaczego nie mieszkam bliżej? Akurat miałabym czas, a 3 dni dla Bolka to dużo.

Wiem, że to duzo :( Cały czas molestuje wszelkich "znajomo-nieznajomych" i innych o pomoc, na razie doopka ale molestacji nie zaprzestanę :cry:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pt wrz 09, 2011 12:41 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Urwiniu, jak możesz mieć poczucie, że go zaniedbujesz? Troszczysz się o niego, opiekujesz, dbasz, - robisz naprawdę wiele. Pewnych kwestii nie przeskoczysz, taki los, nie możesz się obwiniać.

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt wrz 09, 2011 13:08 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Pasibrzucha pisze:Urwiniu, jak możesz mieć poczucie, że go zaniedbujesz? Troszczysz się o niego, opiekujesz, dbasz, - robisz naprawdę wiele. Pewnych kwestii nie przeskoczysz, taki los, nie możesz się obwiniać.

czasem zdarza mi się włączyć syndrom "pana boga", czyli muszę wszystko co mozliwe a nawet wiecej i jak to się nie udaje (co zrozumiałe) mam żal do siebie. Ot goopia baba :evil:
Obrazek

urwiniu

Post » Pt wrz 09, 2011 14:52 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:
Pasibrzucha pisze:Urwiniu, jak możesz mieć poczucie, że go zaniedbujesz? Troszczysz się o niego, opiekujesz, dbasz, - robisz naprawdę wiele. Pewnych kwestii nie przeskoczysz, taki los, nie możesz się obwiniać.

czasem zdarza mi się włączyć syndrom "pana boga", czyli muszę wszystko co mozliwe a nawet wiecej i jak to się nie udaje (co zrozumiałe) mam żal do siebie. Ot goopia baba :evil:

Nie goopia nie goopia. Ja też tak czasem mam. Będziemy trzymać kciuki za Bolka i za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Ja stąd niewiele mogę zrobić żeby Wam pomóc. Wpisz może w tytule wątku, że potrzebujesz transportu dla Bolka do veta? A nuż będzie ktoś blisko?

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt wrz 09, 2011 17:20 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Kiedy ja nie mogę chodzić i prowadzić samochodu a któreś z moich zwierząt pilnie potrzebuje weta to nasz wet przyjeżdża do mnie i np bada, pobiera krew czy np szyje ranę u mnie na miejscu.
Może Twój wet wpadłby do Ciebie z wizytą domową?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt wrz 09, 2011 19:38 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Broszka pisze:Kiedy ja nie mogę chodzić i prowadzić samochodu a któreś z moich zwierząt pilnie potrzebuje weta to nasz wet przyjeżdża do mnie i np bada, pobiera krew czy np szyje ranę u mnie na miejscu.
Może Twój wet wpadłby do Ciebie z wizytą domową?

Dobry pomysł. Zadzwonię jutro i poproszę.
Obrazek

urwiniu

Post » Pt wrz 09, 2011 19:41 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Trzymamy kciuki za Ciebie i Bolusia...
My też niestety daleko i niestety nie poratujemy transportem do weta...
Tylko dobrymi myślami i kciukasami :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 09, 2011 20:40 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:czasem zdarza mi się włączyć syndrom "pana boga", czyli muszę wszystko co mozliwe a nawet wiecej i jak to się nie udaje (co zrozumiałe) mam żal do siebie. Ot goopia baba :evil:

Ja mam tak zawsze. Codziennie. I pogarsza mi się - czytaj pogłębia.
Urwiniu, nie przeskoczysz. Boluś jest u Ciebie zaopiekowany i ma Ciebie. Bez Ciebie mógłby już nie żyć.

Boluś, co ta duża mi przeczytała, aż się zdenerwowałam. Źle się czujesz? Musisz jeść porządnie i siusiać też porządnie, i kupę robić.
Fasolka z bródką trzęsącą się ze zdenerwowania
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 10, 2011 14:08 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Boluś, jak się czujesz?

MaryLux

Post » Sob wrz 10, 2011 15:34 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

TygRyniu, co u Was? Co z Bolusiem?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]