Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:na razie zamiast trzeciej kuwety sypialnia bedzie zamykana, a na kanapie krolują podklady dla niemowlat
OKI pisze:tillibulek pisze:na razie zamiast trzeciej kuwety sypialnia bedzie zamykana, a na kanapie krolują podklady dla niemowlat
No jest to jakieś wyjście
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:na razie zamiast trzeciej kuwety sypialnia bedzie zamykana, a na kanapie krolują podklady dla niemowlat
No jest to jakieś wyjście
taaa, juz nawet marzac o wybudowaniu domu zaczelam obmyslac, ze to byloby super, bo na pewno znalazloby sie miejsce na trzecia kuwete![]()
a pierwsza moja wizja po tym jak TŻ powiedzial o domu byla taka, ze kotki maja wiecej miejsca do biegania, wiekszy drapak i leza sobie na zielonej trawce
![]()
OKI pisze:Albo duuuuuża woliera
tillibulek pisze:OKI pisze:Albo duuuuuża woliera
wolalabym zeby biegaly na swiezym powietrzu - oczywiscie nie samopas, generalnie bylyby w domu
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Albo duuuuuża woliera
wolalabym zeby biegaly na swiezym powietrzu - oczywiscie nie samopas, generalnie bylyby w domu
Przecież woliera to na świeżym powietrzu - odgrodzony kawał ogrodu, osiatkowany też od góry
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:wolalabym zeby biegaly na swiezym powietrzu - oczywiscie nie samopas, generalnie bylyby w domu
Przecież woliera to na świeżym powietrzu - odgrodzony kawał ogrodu, osiatkowany też od góry
nie brzmi to zbyt atrakcyjnie wizualnie
tillibulek pisze:na razie zamiast trzeciej kuwety sypialnia bedzie zamykana, a na kanapie krolują podklady dla niemowlat
tillibulek pisze:nie wiem, na plotach sie nie znam, ale wbrew pozorom zalezy mi na bezpieczenstwie kociastych, wiec zanim zobaczą ową trawke, to dobrze wszystko obmysle![]()
na pewno kotami wychodzacymi nigdy nie bedą
zreszta na razie to mozemy sobie o tym jedynie pomarzyc, siedza w domu i ewentualnie na balkonie
no, drzewko to dla kotow super radocha, tylko tez jesli nie bedzie woliery, to trzeba je tak usytuowac, zeby po nim nie czmychnely....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 974 gości