Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:Dzień Dobry!!!
Hannah12 pisze:maggia pisze:Dzień Dobry!!!
Ale radosne powitanie
Dzień dobry
Besia77 pisze:Bry!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cały czas trzymam
![]()
Magdo kochana musicie przyjechać zobaczyć naszego ślicznego urwisa
cassidy pisze:Nie wiem, czy biopsja jest potrzebna.. mi wyszło, że albo nowotwór, albo stan zapalny.. więc.. nic konkretnego nie wyszło
cassidy pisze:Mikuś też miał mocno powiększone.. i to nie tylko podżuchwowe..
Miał powiększone wszystkie możliwe.. a podżuchwowe, to takie dwie kule były.. i mu od pyszczka odstawały
maggia pisze:cassidy pisze:Mikuś też miał mocno powiększone.. i to nie tylko podżuchwowe..
Miał powiększone wszystkie możliwe.. a podżuchwowe, to takie dwie kule były.. i mu od pyszczka odstawały
To Pola ma tak samo tylko jedną wielką kule a drugi ma mniejszy.![]()
Wszyscy się dziwią, że ona je, bawi się itd. W takim stanie kot nie powinnien się tak zachowywać.![]()
Madziu a Mikuś od czego miał powiększone? Przepraszam bo ja nie pamiętam.
cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:Mikuś też miał mocno powiększone.. i to nie tylko podżuchwowe..
To Pola ma tak samo tylko jedną wielką kule a drugi ma mniejszy.![]()
Wszyscy się dziwią, że ona je, bawi się itd. W takim stanie kot nie powinnien się tak zachowywać.![]()
Madziu a Mikuś od czego miał powiększone? Przepraszam bo ja nie pamiętam.
W sumie.. to nie wiem![]()
On ogólnie taki osłabiony był, jak do nas przyszedł.. i chorował trochę (temperatura).. i kiedyś miał wszystkie dziąsła zaczerwienione i te węzełki powiększone.
A powiększone to one potem jeszcze były długo, długo.. powoli schodziły.
No.. a dziąsełka idealne jeszcze nie są.. i z pysia śmierdzi..Myjemy ząbki pastą i szczoteczką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 25 gości