Mirko, wiem. Ale moja wet tak zdecydowała. Ona się boi takie maleństwa odrobaczać. Wolała jeszcze chwilę poczekać. Ufam jej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Dzięki Zuza
Mirko, wiem. Ale moja wet tak zdecydowała. Ona się boi takie maleństwa odrobaczać. Wolała jeszcze chwilę poczekać. Ufam jej.
Bastet pisze:Dzięki Zuza
ASK@ pisze:Bastet pisze:Dzięki Zuza
Też jestem za nie odrobaczaniem tak małych kotów. Co to jeszcze same nie potrafią dobrze się załatwiać. A przy odrobaczeniu to jest bardzo, bardzo ważne. Moja wetka też jest za wstrzymaniem jeśli wyraźnie robale nie zabijają kota. Deczko maluszków było i nie szalejemy z tym.
Ale co wet to inna szkoła.
Bastet pisze:Też myślę, że one jeszcze nie do końca umieją się załatwić i to byłby problem. Poza tym one wyciągają trochę odrobaczacza z mleka mamy przecież. Ona była odrobaczana teraz na dniach. A przez mleko przecież wszystko przenika. Więc można to traktować jak ich pierwsze delikatne odrobaczenie.
mir.ka pisze:Bastet pisze:Też myślę, że one jeszcze nie do końca umieją się załatwić i to byłby problem. Poza tym one wyciągają trochę odrobaczacza z mleka mamy przecież. Ona była odrobaczana teraz na dniach. A przez mleko przecież wszystko przenika. Więc można to traktować jak ich pierwsze delikatne odrobaczenie.
ja miałam zawsze biedaczki bez matki
Bastet pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości