Dorota pisze:goodfriend pisze:Hannah12 pisze:Ach ta perspektywa podróży w klatce jest nęcącą.
Poproszę o foty.
![]()
![]()
Moje w klatce?![]()
Duza od Mru. Bez glosu
Tak, tak, tak

Duża od zeFiRków... Z głosem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:goodfriend pisze:Hannah12 pisze:Ach ta perspektywa podróży w klatce jest nęcącą.
Poproszę o foty.
![]()
![]()
Moje w klatce?![]()
Duza od Mru. Bez glosu
Hannah12 pisze:Dorota pisze:Hannah12 pisze:Ach ta perspektywa podróży w klatce jest nęcącą.
Poproszę o foty.
Moi? W klatce?![]()
![]()
![]()
Duza od Mru bez glosu
Tak jest Twoje.
Dobrze, że na forum "gada" się palcami
Poproszę o foty.
![]()
![]()
Moje w klatce?![]()
Duza od Mru. Bez glosu
MaryLux pisze:Dorota pisze:goodfriend pisze:Hannah12 pisze:Ach ta perspektywa podróży w klatce jest nęcącą.
Poproszę o foty.
![]()
![]()
Moje w klatce?![]()
Duza od Mru. Bez glosu
Oczywiście! Zrobimy, jak tylko domkniemy klatkę!
Inka
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:goodfriend pisze:Hannah12 pisze:Ach ta perspektywa podróży w klatce jest nęcącą.
Poproszę o foty.
![]()
![]()
Moje w klatce?![]()
Duza od Mru. Bez glosu
Oczywiście! Zrobimy, jak tylko domkniemy klatkę!
Inka
Takiej klatki nie ma![]()
Duza od Mru, spasiona
MaryLux pisze:Skąd wiesz? Może ja ją tylko trzymam w ukryciu? W końcu nie wszystkim muszę się chwalić na forum!
Inka
kotka doroty pisze:Mruuuuuu!!!!!Mruuuuuu!!!!!! Jesteś tu!!!!?????
Zapraszam cię na impre!!!Będzie mleczko wyskokowe,jakieś rypki.mięsko coś tam,coś tam!
Dzisiaj kończę cztery lata!!!!Wreszcie jestem dorosłą kotą i mogę robić co chcę.O!
Zapraszam więc na bal jakiego na forum jeszcze nie było!![]()
![]()
Kota Miałka
Dorota pisze:MaryLux pisze:Skąd wiesz? Może ja ją tylko trzymam w ukryciu? W końcu nie wszystkim muszę się chwalić na forum!
Inka
![]()
To nie jest dobra wiadomosc![]()
Duza od Mru
Hannah12 pisze:kotka doroty pisze:Mruuuuuu!!!!!Mruuuuuu!!!!!! Jesteś tu!!!!?????
Zapraszam cię na impre!!!Będzie mleczko wyskokowe,jakieś rypki.mięsko coś tam,coś tam!
Dzisiaj kończę cztery lata!!!!Wreszcie jestem dorosłą kotą i mogę robić co chcę.O!
![]()
Kota Miałka
Wszystkiego najlepszego, a gdzie Twój wątek?
Haker
kotka doroty pisze:Mruuuuuu!!!!!Mruuuuuu!!!!!! Jesteś tu!!!!?????
![]()
Kota Miałka
Hannah12 pisze:Nie Ty jedna winnaś schudnąć.
Ja właśnie oddałam moje kostiumy Adze, jeszcze 3 lata temu w nich chodziłam, teraz po zwężeniu około 3 cm w pasie i 5-6 w biodrach spódnicy, a żakietu w biuście tak z 6 cm, ma je Aga.
Cóż z rozmiaru 36/38 zrobił się rozmiar 40/42.
Przy moim wzroście to nadwaga.
Hannah12 pisze:Bez głosu na basen nie wpuszczą.
Nie będziesz mogła krzyczeć ratunku![]()
![]()
![]()
To taki głupi żarcikmam dzisiaj wisielczy humor.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości