Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:No to sobie wyobraź co było jak przychodzili do nas chętni do adopcji Rysia, a ten ma całą dupcię ufaflunioną i odpowiedni zapaszek
Karolek(ona) pisze:Lilianna J-wie pisze:No to sobie wyobraź co było jak przychodzili do nas chętni do adopcji Rysia, a ten ma całą dupcię ufaflunioną i odpowiedni zapaszek
no ja wiem co
.... ło ffffuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjj...
dinzoo pisze:wiecie to nie chodzi o to, że ludzie mają zły stosunek-bo część z nich jest pewnie dobrymi ludźmi, kochającymi zwierzęta
ludzie boją się, że przy takim zwierzaczku trzeba trochę się orobić, no i może chorować, będzie kłopot, będzie kosztować karma, leczenie a przecież zwierzątko ma być maskotką, zabaweczką, pupilkiem
nie wiedzą co tracą, bo może bywać ciężko, ale te sprawne inaczej dają większą satysfakcję i zazwyczaj są największymi pupilkami, są najbardziej pocieszne, najsłodsze przez swoją ułomność a świadomość, że zdane są tylko na nas i bezgranicznie nam ufają i powierzają swój los po prostu uskrzydla
szkoda więc tylko, że ludziom się po prostu nie chcepoświęcić czasu dla stworzenia
Karolek(ona) pisze:ja nie twierdze ze wszyscy ludzie bo ja niby nim jestem, a mnie "to" nie odstrasza - ja mowie o reszcie ludzi tych oschłych na cierpienie bliskich (i zwierząt i ludzi)
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:ja nie twierdze ze wszyscy ludzie bo ja niby nim jestem, a mnie "to" nie odstrasza - ja mowie o reszcie ludzi tych oschłych na cierpienie bliskich (i zwierząt i ludzi)
Karola przykład tym razem młodego chłopaka bez nosa w autobusie.Czy Ci wszyscy ludzie musieli gapić się i szeptać![]()
On był tak skrępowany,a co mu się stało czy to jakiś rak to nie wiem,ale byłam wściekła jak ludzie tak go potraktowali
![]()
zamiast udawać że jest normalny z wyglądu.Byłam młoda też głupsza niestety,ale życie mnie nauczyło że to do nas wróci i tak jest.W tym wypadku byłam już starsza.
vailet pisze:Dobry wieczór (dopiero)
Karola ma rację boją się takich osób zapytać,albo olewają i dlatego się śmieją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości