Oprócz tego przerabialiśmy już pudło z narzędziami TZ-ta - oczywiście pełne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:magicmada pisze:Zajrzyjcie do castoramy, poszukajcie cerat w rolkach. Jest taka zupełnie przezroczysta, najtańsza z wszystkich. Aktualnie ratuje moja kanapę.
No tak, ale takiej ceraty nie upierzesz, prawda? Wyrzucasz czy myjesz? Jest sztywna? Bo te prześcieradła, które ostatnio kupiłam, są miękkie i fajnie się na nich leży, nie skrzypią, nie szeleszczą.
Jana pisze:Zaniosłam Bojka do uśpieniaOd kilku dni nie jadł, prawie się nie ruszał. Wetka ma zrobić sekcję i zobaczyć co za zaraza go zabiła... Smutno mi
Jana pisze:Zaniosłam Bojka do uśpieniaOd kilku dni nie jadł, prawie się nie ruszał. Wetka ma zrobić sekcję i zobaczyć co za zaraza go zabiła... Smutno mi
VVu pisze:Ja też już nauczyłem się sam krew pobierać i sprawdzać poziom cukru. Dumny jestem z siebie.![]()
Jeszcze musi mnie Jana przyuczyć do szykowania insuliny. Choć same zastrzyki już robię.
Nadęty jak paw VVu
Jana pisze:Bojek był bardzo chory, sekcja wykazała różne świństwa, niezbyt uleczalne. Teraz trzeba się zastanowić jak wyleczyć zbiornik (chociaż objawy chorobowe ma tylko jedna ciężarna gupica - wygląda jakby coś ją rozsadzało od wewnątrz, jakiś obcy z brzucha się przedzierał - ale nie przeszkadza to gupicy popylać po akwa i być żarłoczną jak zwykle).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 48 gości