Paluszek pisze: (...) Masz jedenastkę piłkarską, ho, ho, podziwiamy ilość i jakość...
Ja nie wiem, czy to może być pocieszenie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paluszek pisze: (...) Masz jedenastkę piłkarską, ho, ho, podziwiamy ilość i jakość...
Większej drużyny sportowej już chyba nie maMarcelibu pisze:Ja nie wiem, czy to może być pocieszenie...Paluszek pisze: (...) Masz jedenastkę piłkarską, ho, ho, podziwiamy ilość i jakość...
![]()
Wielbłądzio pisze:Marcelibu to nawet nie będę pytać, bo ona przechowuje u mnie na tymczasie pewnego kotka już od ponad roku![]()
![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:Tulisia jest cudowna. Chodzi za mną przy nogach jak pies, patrzy w oczy, gada, łasi się... Nie jest specjalnie zestresowana obecnością Drani, poprzestaje na ostrzegawczym grrrroźnym prychaniuNa noc zabrałam ją do sypialni. Ułożyła się w nogach łóżka, zaczęła lizać mnie po nogach i mruczeć
A potem, kiedy obudziłam się przed świtem i nie mogłam zasnąć, wzięłam Przytulca na ręce, całowałam w cieplutki, pachnący futerkiem łepek i mówiłam jej, że jest prawdziwym krowim skarbem
Ech, właściwie to należało ogłaszać Tulkę w pakiecie promocyjnym razem z synkiem - z rekomendacją dla niedowiarków, którzy nie wierzą w to, jakie kochane potrafią być koty. Sama słodycz, ufność i miłość..., a kocina zna mnie przecież dopiero od trzech dni ! I nie jest małym, naiwnym kociakiem, tylko dorosłą mądrą dziewczynką.
Jej miłość i ufność doprowadzają mnie do łez![]()
Wielbłądzio pisze:Bubora to ja zaczęłam już wczoraj z tej okazji napastować![]()
Cudowna kocilla, ktoś będzie z niej miał prawdziwą pociechę![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Bubora to ja zaczęłam już wczoraj z tej okazji napastować![]()
Cudowna kocilla, ktoś będzie z niej miał prawdziwą pociechę![]()
To co? Masz już DS dla miziastej, przytulaśnej, uroczej, wpatrzonej w człowieka koteczki?
bubor pisze:No pięknie , wystarczy tylko szanowne koleżanki na chwilę spuścić z oka a tu już się jakieś podchody szykują![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 196 gości