H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 22, 2010 17:40 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

Bardzo mocne kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt paź 22, 2010 18:06 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

Bardzo mocne :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt paź 22, 2010 18:28 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

i jak tam???

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt paź 22, 2010 19:15 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

zawieźliśmy Monię z dzieckiem do weta i czekamy na sygnał
nie będę teraz dzwonić, pewnie jest w trakcie wywiadu, ma się odezwać to ją odwieziemy
tyle osób trzyma kciuki i się modli o powodzenie że MUSI BYĆ DOBRZE :1luvu:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt paź 22, 2010 20:15 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

Monia już jedzie, zabiegu dziś nie było, będzie jutro ale to Monia napisze bo ja to średnio się orientuję w terminologii
kciuki nadal potrzebne!

xandra

Post » Pt paź 22, 2010 20:16 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

W pierwszej chwili pomyślałam, że Monia już i Marcelinę leczy u wetów :roll: :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt paź 22, 2010 20:17 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

ja zawsze mówię że z Młodym do weta jadę ;)

xandra

Post » Pt paź 22, 2010 21:26 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

Nie było zabiegu. Pan dr dokładnie Meonika osłuchał, powiedział, że nie jest źle w stosunku do tego, co mu powiedziałam, jak było w nocy. Gdy powiedziałam, że podałam steryd o północy i dziś w południe - doktor orzekł, że spowodował obkurczenie. Gdy położyliśmy Meo na boku charkot nasilił się, już było zdecydowanie gorzej. Wtedy wet chciał podać znieczulenie i robić, ale ja już nie chciałam, bo on był niezdecydowany i jakoś tak nie czułam tego wszystkiego. Meo dostał jeszcze kontynuację Baytrillu. Powiedziałam wetowi, że podawanie sterydu pogarsza nerki, ale nie można od niego odejść, bo oddychanie się pogarsza i mamy zamknięte koło. Acha, jeszcze lekarz powiedział, że to coś, co blokuje to opada, bo kłopot jest tylko przy wdechu.
Dziękuję Wam Wszystkim za dobre myśli, SMSy, wpisy tutaj!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: Jestem tak bardzo zmęczona, spać mi się chce tak bardzo, a ostatnia nocka była w plecy.

Acha, po Duphalacu (Laktulozie bezsmakowej) Meo pięknie zrobił kupę - tzn. matka mówiła, że były w kuwecie trzy, w tym jedna luźniejsza. Mam nadzieję, ze to Meonikowa - licząc średnią :mrgreen: . Wiem, że to temat nie chwalenia, ale jeśli są takie kłopoty, to dla mnie wielka ulga.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 22, 2010 21:30 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

Xandra, Przemo. - śliczne, piękne dzięki za podwózkę!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob paź 23, 2010 8:13 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

Ufff :ok: Dzielny Meonik :ok:
A jak dzisiaj sytuacja?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 23, 2010 8:34 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

Jedziemy na godz. 15. Meo pocharkuje. W nocy nie słyszałam, bo spałam jak zabita.

Marcelibu

Post » Sob paź 23, 2010 8:37 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

Moniu, też musiałaś choć trochę odpocząć :ok:
zadzwoń do P. to Cię zawiezie i przywiezie :love:
są kciuki tylu osób, że musi być dobrze!

xandra

Post » Sob paź 23, 2010 8:42 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

xandra pisze:Moniu, też musiałaś choć trochę odpocząć :ok:
zadzwoń do P. to Cię zawiezie i przywiezie :love:
są kciuki tylu osób, że musi być dobrze!

Daguniu, dziękuję. Ale jeżeli za chwilę będę miała 184 to chociaż w jedną stronę pojadę, nie będę szarpać mojego męża, którego jestem drugą żoną :mrgreen: .

Marcelibu

Post » Sob paź 23, 2010 8:47 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

no OK, sprawdz sobie tylko rozkład :roll:
przystanek 184 jest tam gdzie wczoraj do metra szłaś (po prawej, jakieś 10 metrów), nie tam gdzie zawsze wysiadasz czyli wysiadasz z końca wagonów metra
ale - jak coś - to masz dzwonić do P.

xandra

Post » Sob paź 23, 2010 8:48 Re: H&M+L. Meo-kłopoty z oddechem. Dziś rhinoskopia. Boję się...

xandra pisze:no OK, sprawdz sobie tylko rozkład :roll:
przystanek 184 jest tam gdzie wczoraj do metra szłaś (po prawej, jakieś 10 metrów), nie tam gdzie zawsze wysiadasz czyli wysiadasz z końca wagonów metra
ale - jak coś - to masz dzwonić do P.

Dobrze, dzięki! :D

Marcelibu

[poprzednia][następna]