Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Miszczuniu właśnie zapakował się w karton po dostawie z zooplusa, a reszta nad nim wisi i sępi ... bo też by chciała...I NIE BYŁO SŁOŃCA dzisiaj ... niech tak zostanie z tydzień....
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczuniu właśnie zapakował się w karton po dostawie z zooplusa, a reszta nad nim wisi i sępi ... bo też by chciała...I NIE BYŁO SŁOŃCA dzisiaj ... niech tak zostanie z tydzień....
i co było dalej z tym samozapakowaniem się i samowysyłaniem się?![]()
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczuniu właśnie zapakował się w karton po dostawie z zooplusa, a reszta nad nim wisi i sępi ... bo też by chciała...I NIE BYŁO SŁOŃCA dzisiaj ... niech tak zostanie z tydzień....
Nie było chętnych na przyjęcie takiej przesyłki ...... A może Ty kcesz Kropusia?
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczuniu właśnie zapakował się w karton po dostawie z zooplusa, a reszta nad nim wisi i sępi ... bo też by chciała...I NIE BYŁO SŁOŃCA dzisiaj ... niech tak zostanie z tydzień....
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczuniu właśnie zapakował się w karton po dostawie z zooplusa, a reszta nad nim wisi i sępi ... bo też by chciała...I NIE BYŁO SŁOŃCA dzisiaj ... niech tak zostanie z tydzień....
Nie było chętnych na przyjęcie takiej przesyłki ...... A może Ty kcesz Kropusia?
Gibutkowa pisze:Nie wiem czy się przyznawać, bo chyba już zapomniałaś (na co po cichutki liczyłam)... ale z tego co pamiętam to ja go wygrałam w jakimś konkursiepewnie się do Gibutkowa pakował
katarzyna1207 pisze:quote]
mar9 pisze:kociczka39 pisze:Ooo trzy dni ciszy?hmmm,ciekawe
coby to nie była cisza przed burzą![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, nfd, zuza i 163 gości