Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Wiecie, ze 27 stycznia (w sobotę) książę Feliś od MaryLux wydaje bal i zaprasza wszystkich, a szczególnie niezamężne kotkibo może spotka swoją milość
![]()
Przyjdziecie?
Sabcia herold![]()
aga66 pisze:Mirko, proszę napisz mi czym karmisz ptaszki? Na ile wystarcza Ci ziarno w karmniku? Ja karmię ziarnem drobnym dla ptaków zimujących, do karmnika wchodzi mi na raz dwa kilo ziarna i zjadają 1 dnia. I dużo naokoło rozsypują. Chciałabym to jakoś zmienić bo w lato pod karmnikiem jest kwietna łąka
Nul pisze:A poza tym: nasze ptaszki dziękują cioci mir.ce za info o mączniku w zooplusie! Żarełko znika w mig!
mir.ka pisze:Nul pisze:A poza tym: nasze ptaszki dziękują cioci mir.ce za info o mączniku w zooplusie! Żarełko znika w mig!
Mącznik można też kupić w sklepach Action, cena dość przyzwoita, bo w Maxizoo to
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Wiecie, ze 27 stycznia (w sobotę) książę Feliś od MaryLux wydaje bal i zaprasza wszystkich, a szczególnie niezamężne kotkibo może spotka swoją milość
![]()
Przyjdziecie?
Sabcia herold![]()
Ojej bal się szykuje![]()
a my strojów karnawałowych nie mamy![]()
![]()
zasmucone Daisy i Elenka
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Wiecie, ze 27 stycznia (w sobotę) książę Feliś od MaryLux wydaje bal i zaprasza wszystkich, a szczególnie niezamężne kotkibo może spotka swoją milość
![]()
Przyjdziecie?
Sabcia herold![]()
![]()
zasmucone Daisy i Elenka
Nie wiem, czy zdołam coś przygotować, bo mi komputer kiepsko chodzi, ale pomyślę.
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:A poza tym: nasze ptaszki dziękują cioci mir.ce za info o mączniku w zooplusie! Żarełko znika w mig!
Mącznik można też kupić w sklepach Action, cena dość przyzwoita, bo w Maxizoo to
Dziękuję, podejdę i tam
Ciut mi się rozsypało. Koty zjadły. Chyba Felek j Bezia, bo akurat przy tym były. Nic dziwnego - w końcu karmę z owadami im kupowałam, suchą, mokrą i smaczkiAczkolwiek miałam wrażenie, że Feliś te smaczki zaczął zwracać. A mącznika skubnął i jest ok. Czyste żywe białko. To znaczy ususzone. Żywe inaczej.
A sikorki zjadają, ale tylko z jednego ogródka, w tym bliższym jakby przestały się dokarmiać, nie wiem dlaczego. A ten dalszy jest teraz trudno dostępny z powodu tego, jak ludzie (nie) segregują śmieci i (nie) wyrzucają poprawnue. Na przykład niektórzy kładą worki obok pojemników. W sumie się nie dziwię - chciałam kiedyś taki wór odłożyć do kontenera, ale go nie uniosłam - w środku wszystko, a więc pewnie też ciężkie szkło…
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Wiecie, ze 27 stycznia (w sobotę) książę Feliś od MaryLux wydaje bal i zaprasza wszystkich, a szczególnie niezamężne kotkibo może spotka swoją milość
![]()
Przyjdziecie?
Sabcia herold![]()
![]()
zasmucone Daisy i Elenka
Nie wiem, czy zdołam coś przygotować, bo mi komputer kiepsko chodzi, ale pomyślę.
Niech kocice nie narzekają, bo mają sukienki z wesela Rudzi i Tofika, ale jak to baby chciałyby mieć coś nowego od czasu do czasu, tym bardziej jak jest okazja się pokazać.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Wiecie, ze 27 stycznia (w sobotę) książę Feliś od MaryLux wydaje bal i zaprasza wszystkich, a szczególnie niezamężne kotkibo może spotka swoją milość
![]()
Przyjdziecie?
Sabcia herold![]()
![]()
zasmucone Daisy i Elenka
Niech kocice nie narzekają, bo mają sukienki z wesela Rudzi i Tofika, ale jak to baby chciałyby mieć coś nowego od czasu do czasu, tym bardziej jak jest okazja się pokazać.
No tak, nowa sukienka zawsze się przyda. Ale dobrze, ze mają te starsze, bo nie wiem, czy dam rade na tym sprzęcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, zuza i 65 gości