PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 20:29 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

taizu pisze:
vip0 pisze:Taizu, no właśnie nie był...na odwrocie kartki pani J. napisała " ostatnie odrobaczenie Aleksa ".
Kurczę, to ja i dziecki też się musimy odrobaczyć 8O ?

A wylizywałyście Alusia czy jego miseczki albo korzystałyście z jego kuwetki? Przy zachowaniu zasad higieny człowiek zaraża się rzadko.
Co innego synek najszczęśliwszej :mrgreen:

Mój synek nie wkłada do gęby tego co podniesie.
Ale bawi się w kuchni koło kuwet, no i z Astką razem jedzą (z talerza młodego, nie Astki :ryk: )
I on ma co jakiś czas objawy robali...
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 20:30 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:
taizu pisze:
vip0 pisze:Taizu, no właśnie nie był...na odwrocie kartki pani J. napisała " ostatnie odrobaczenie Aleksa ".

A wylizywałyście Alusia czy jego miseczki albo korzystałyście z jego kuwetki? Przy zachowaniu zasad higieny człowiek zaraża się rzadko.

Ale bawi się w kuchni koło kuwet, no i z Astką razem jedzą (z talerza młodego, nie Astki :ryk: )

Nie wierzę w zestaw dziecko+zasady higieny :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lis 21, 2011 20:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A ja sądzę, że raz na jakiś czas warto się odrobaczyć profilaktycznie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 21, 2011 20:32 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

taizu pisze:
najszczesliwsza pisze:
taizu pisze:

Nie wierzę w zestaw dziecko+zasady higieny :mrgreen:

Ja wierzę.
Jak się ma noworodka.
Tak myłam ręce, że mi skóra schodziła :ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 20:35 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:
taizu pisze:Nie wierzę w zestaw dziecko+zasady higieny :mrgreen:

Ja wierzę.
Jak się ma noworodka.

A dziecko swoimi łapkami grzebało w tym,czego sięgnęlo :mrgreen: I do buzi :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lis 21, 2011 20:37 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

taizu pisze:
najszczesliwsza pisze:
taizu pisze:Nie wierzę w zestaw dziecko+zasady higieny :mrgreen:

Ja wierzę.
Jak się ma noworodka.

A dziecko swoimi łapkami grzebało w tym,czego sięgnęlo :mrgreen: I do buzi :mrgreen:

Noworodek?

No i miałam wtedy tylko szczurka...
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 20:39 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No to tak, kuwetkę Alusia ciężko by było teraz znaleźć :mrgreen: .
A wcześniej, jak był w klatce, to tylko ja sprzątałam i ręce myłam.
Każdy z moich kotów ma swoją miseczkę, miski są po jedzeniu myte i sparzane, ani ja ani moje dziecki z nich nie spożywamy...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lis 21, 2011 20:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:No to tak, kuwetkę Alusia ciężko by było teraz znaleźć :mrgreen: .
A wcześniej, jak był w klatce, to tylko ja sprzątałam i ręce myłam.
Każdy z moich kotów ma swoją miseczkę, miski są po jedzeniu myte i sparzane, ani ja ani moje dziecki z nich nie spożywamy...

No ja nie sparzam misek Ryszarda... 8O

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon lis 21, 2011 20:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja to robię od zawsze, odkąd mam koty.
Nie wiem, taki nawyk chyba :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lis 21, 2011 20:58 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jeszcze tylko 2 aukcje i prezentacja i... oszalejeeeee
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 21:00 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Jeszcze tylko 2 aukcje i prezentacja i... oszalejeeeee

Tylko spokojnie, Aga, zrób ze dwa oddechy...

vip

Post » Pon lis 21, 2011 21:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Każdy z moich kotów ma swoją miseczkę, miski są po jedzeniu myte i sparzane

Sparzasz po każdym jedzeniu? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lis 21, 2011 21:14 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bazyliszkowa pisze:
vip0 pisze:Każdy z moich kotów ma swoją miseczkę, miski są po jedzeniu myte i sparzane

Sparzasz po każdym jedzeniu? 8O

No po każdym, taki nawyk głupi mam :mrgreen: .

vip

Post » Pon lis 21, 2011 21:26 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

a co tam z widokami na pracę, Małgosiu???? bo ja tak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam, że mi palce zdrętwiały...

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon lis 21, 2011 21:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

joluka pisze:a co tam z widokami na pracę, Małgosiu???? bo ja tak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam, że mi palce zdrętwiały...

Asia, no więc tak, w środę jestem umówiona na spotkanie z Anią, idziemy na stanowisko pracy i szkolimy się :mrgreen: .
No i rozmawiamy, czy sobie odpowiadamy...no i tak dalej.
Ty trzymasz tutaj, a ja za Twoją kotusię :ok: :ok: :ok: .

vip

[poprzednia][następna]