Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 02, 2010 10:05 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

8O No wiesz, w zyciu bym nie sugerowala, ze to moga byc Twoje nogi, przeciez ewidentnie to facet :!:
Sama sytuacja oraz topografia mi sie skojarzyla :lol:
a jakos w necie nie bylo zdjec kobiet w podobnej sytuacji, ciekawe dlaczego? :roll:
Az sie zastanowilam i mam nastepujace przypuszczenia:
a) kobiety, w przeciwienstwie do facetow, krepuje focenie sie w tej konkretnej sytuacji (gdyz kobietom ich koty rowniez tak towarzysza w WC, znam z autopsji i nie tylko ja 8) );

b) albo, facet na w/w focie sobie blogo i nieswiadomie siedzial na kiblu, oddajac sie lekturze, i odgrodziwszy sie od swiata gazeta, nie zauwazyl, ze zostal sfocony przez swoja kobiete, ktora nastepnie wrzucila fote na internet Obrazek
(identiko, jak radosna Aleksandra z fota drugiego oblicza wlasnego malza :twisted: );

c) wersje, ze to drugi kot wykonal fote, po namysle odrzucilam, wykonac by moze i wykonal, ale nie poradzilby sobie z wrzuceniem jej na Internet :spin2:

Ciesze sie, ze Knotek ma sie lepiej, ufff! :D

Do napohybla sie przylacze :piwa:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Sob paź 02, 2010 13:02 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Dodałabym punkt d) wszystkie fotki kobitek na kiblu są już wykorzystane. W reklamach tv.
Zauważyłyście, że faceci wg nich nie miewają wzdęć, zaparć, zapaleń pęcherza, kolek, niestrawności i innych eleganckich dolegliwości?
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob paź 02, 2010 13:21 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Hańka pisze:Dodałabym punkt d) wszystkie fotki kobitek na kiblu są już wykorzystane. W reklamach tv.
Zauważyłyście, że faceci wg nich nie miewają wzdęć, zaparć, zapaleń pęcherza, kolek, niestrawności i innych eleganckich dolegliwości?

Zauważyłyśmy :evil:
Za to mają ćwierć mózgu bo nie ma bolca, żeby któryś jedząc te okropnie tłuste potrawy (ktore później natychmiast zmywa jakaś rewelacja do tegoż zmywania), nie utaplał się w tym po łokcie. Jezuuu gdzie oni się chowali??? No i zawsze mnie frapuje co oni żrą, wziąwszy pod uwagę tłusta maź, która później z lubością pokazuje operator.

Od pewnego czasu, wraz ze zwiekszoną ilościa reklam na środki okołoprostatowe, zwiększa się moja ohydna i złośliwa satysfakcja. W napięciu czekam na reklamy viagry :twisted:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob paź 02, 2010 13:40 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

:lol: :lol:
To ja do tylu jestem, od lat nie ogladam reklam (ani TV zreszta) 8)
Ostatnio w TV ogladalam na Polonii koncert sylwestrowy 31.12.2009, jednoczesnie czytajac miau :mrgreen:
Obrazek

Birfanka

Post » Sob paź 02, 2010 16:37 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Hańka pisze:Dodałabym punkt d) wszystkie fotki kobitek na kiblu są już wykorzystane. W reklamach tv.

Bo wg. reklam faceci składają się głównie z prostaty i niesprawnego przewodu pokarmowego (patrz: zgaga). No, czasami ich boli głowa, ale to naprawdę sporadycznie (co w sumie nie dziwi, biorąc pod uwagę "reklamową" budowę organizmu))
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob paź 02, 2010 16:50 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica pisze: W napięciu czekam na reklamy viagry :twisted:

Ta reklama Perrier z lat bodajze 70-tych, ktora wywolala zreszta skandal, moglaby sie nadac :mrgreen:
Obrazek

Birfanka

Post » Sob paź 02, 2010 17:41 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Może wymienione przez Ciebie dolegliwości są bardziej estetyczne w wykonaniu pań?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob paź 02, 2010 18:07 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

vega013 pisze:

Może wymienione przez Ciebie dolegliwości są bardziej estetyczne w wykonaniu pań?

Pani dobrodzika raczy żartować. Piardy nie są bardziej eleganckie w niczyim wykonaniu :twisted:

Hańka

Post » Sob paź 02, 2010 18:46 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

zabers pisze:

Bo wg. reklam faceci składają się głównie z prostaty i niesprawnego przewodu pokarmowego (patrz: zgaga). No, czasami ich boli głowa, ale to naprawdę sporadycznie (co w sumie nie dziwi, biorąc pod uwagę "reklamową" budowę organizmu))

:lol: A wiecie ze wiekszosc facetów dowiaduje sie po slubie dopiero ze kobieta moze puszczac baki i bekac....sa w szoku bo mysleli ze kobiety takich rzeczy nie robia..moze reklamy maja ich uswiadomic w temacie :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob paź 02, 2010 19:15 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

moś pisze:
zabers pisze:

:lol: A wiecie ze wiekszosc facetów dowiaduje sie po slubie dopiero ze kobieta moze puszczac baki i bekac....sa w szoku bo mysleli ze kobiety takich rzeczy nie robia..moze reklamy maja ich uswiadomic w temacie :lol:

mosiu, próbujesz nas wkręcać na całego. Mamy uwierzyc, że faceci, którzy przecież mają matki, siostry, koleżanki z klasy i uczelni, spotykają kobiety w sklepie i w autobusie, także te, szczęśliwie nieliczne, pijane menelki, które też się do naszej płci zalicza, nie wiedzą, że kobieta ma przewód pokarmowy 8O 8O 8O
Może z racji stałej obecności 3 osobników płci męskiej w chacie nie zaliczam się do szczególnych admiratorek płci przeciwnej, ale w to to nawet ja nie uwierzę!

Hańka

Post » Sob paź 02, 2010 20:22 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

To ja tutaj zaglądam z wieczorka a tu takie tematy na tapecie :roll:

A co do bywalności ludzia w kibelku, to moje dwa kocie męskie dziady nauczyly się drzwi otwierać do łazienki i nie ma szans, żeby ktoś będacy w lazience nie doświadczył wizyty któregoś z panów. Gość czy domownik nie ma znaczenia, łapą w drzwi, one się otwierają, a cholerny delikwent z podniesionym ogonem do łazienki wparowuje :mrgreen:
A jeżeli tam jestem ja i do tego jeszcze na kibelku siedzę, to rude wskakuje na murek obok klo i potem do mnie na kolanka. A jak już jest na kolankach to miziaj kotka i już :twisted: :wink:

Ciekawe, że żadna z kocic ( 4 sztuki w domu) nie nauczyła się tych drzwi otwierać, ale nie ma tego jak któraś stoi to na pewno jeden z panów jej otworzy :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie paź 03, 2010 0:12 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

:ryk: :ryk: :ryk:
a mnie nie było no :evil:
Tak zgaga kobieca jest bardziej estetyczna niż męska, albo kobiece wzdęcie :) jednak reklamotwórcy chyba faktycznie tak myślą.

casica

Post » Nie paź 03, 2010 0:15 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

AgaPap pisze:To ja tutaj zaglądam z wieczorka a tu takie tematy na tapecie :roll:

A co do bywalności ludzia w kibelku, to moje dwa kocie męskie dziady nauczyly się drzwi otwierać do łazienki i nie ma szans, żeby ktoś będacy w lazience nie doświadczył wizyty któregoś z panów. Gość czy domownik nie ma znaczenia, łapą w drzwi, one się otwierają, a cholerny delikwent z podniesionym ogonem do łazienki wparowuje :mrgreen:
A jeżeli tam jestem ja i do tego jeszcze na kibelku siedzę, to rude wskakuje na murek obok klo i potem do mnie na kolanka. A jak już jest na kolankach to miziaj kotka i już :twisted: :wink:

Ciekawe, że żadna z kocic ( 4 sztuki w domu) nie nauczyła się tych drzwi otwierać, ale nie ma tego jak któraś stoi to na pewno jeden z panów jej otworzy :evil:

Bo Twoje kociczki, jak to dziewczynki, sa eleganckie i dyskretne. Zawieszka, która nauczyła Druida jak sie otwiera drzwi, do kibelka mi sie nie pcha, a Druid nieustannie. I może spać snem głębokim, wystarczy, że któreś z nas sie uda, natychmiast jak diabełek z pudelka pojawia się Druid. Dzisiaj pokazał się tez ze swej najlepszej strony gościom :)

casica

Post » Nie paź 03, 2010 10:45 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Hańka pisze:mosiu, próbujesz nas wkręcać na całego. Mamy uwierzyc, że faceci, którzy przecież mają matki, siostry, koleżanki z klasy i uczelni, spotykają kobiety w sklepie i w autobusie, także te, szczęśliwie nieliczne, pijane menelki, które też się do naszej płci zalicza, nie wiedzą, że kobieta ma przewód pokarmowy 8O 8O 8O
Może z racji stałej obecności 3 osobników płci męskiej w chacie nie zaliczam się do szczególnych admiratorek płci przeciwnej, ale w to to nawet ja nie uwierzę!

Haniu, alez ja to mowie z wlasnego doswiadczenia. Taki byl tekst mojego tz-ta do mnie pare lat temu. A ja do menelek sie nie zaliczam, publicznie tez bakow i wszelakich odglosow nie puszczam...W ogole wydaje mi sie ze oni sadza ze my bezprzewodowe anioly jestesmy, serio, serio :lol:
Ps dodam ze tz byl zachwycony moim profesjonalnym odglosem :oops:

moś

Post » Nie paź 03, 2010 10:47 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

:lol: Acha, spytajcie sie Blon Tornado kto jej siedzial na kolanach kiedy przebywala u mnie na kibelku...Budus, pies zreszta podobno :roll: :lol:

moś

[poprzednia][następna]