Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:maciejowa pisze:Kiedy ta wypłata bedzie? hmmmm....
Wlasnie...
dora750 pisze:A propos tabletek. Jest taka podobno cudowna pigułka na odchudzanie, dostępna też w Polsce. Nazywa się Alli. Jedyna taka bez recepty. W Anglii 2 tygodniowe odchudzanie nią kosztuje ok 50 funtów. A teraz w każdej aptece producent piguł Glaxo Smith ogłosił, że jest ona dostępna za 30 f. Myślę, żeby ją kupić...Podobno przyspiesza spalanie tłuszczu o 50%
kalair pisze:dora750 pisze:A propos tabletek. Jest taka podobno cudowna pigułka na odchudzanie, dostępna też w Polsce. Nazywa się Alli. Jedyna taka bez recepty. W Anglii 2 tygodniowe odchudzanie nią kosztuje ok 50 funtów. A teraz w każdej aptece producent piguł Glaxo Smith ogłosił, że jest ona dostępna za 30 f. Myślę, żeby ją kupić...Podobno przyspiesza spalanie tłuszczu o 50%
Zdecydowanie taniej i oszczędniej będzie nie jeść..![]()
batumi pisze:witam, dzisiaj bardzo intensywnie poruszałam się... Przekrecałam sie na łóżku z prawego boku na lewy... do 13.30. Teraz kawka (z cukrem i mleczkiem 3,2%)... Papierosek... za godzine moze wyskocze z pizamki (to będzie ubytek ok 2kcal)... a mam do zgubienia co najmniej 20kg... ma ktos pomysła?
batumi pisze:Jasne ze wielkaaaaaa... 174cm wzrostu i nadwagi wiecej... dużo więcej niz te 20kg
dora750 pisze:kalair pisze:dora750 pisze:A propos tabletek. Jest taka podobno cudowna pigułka na odchudzanie, dostępna też w Polsce. Nazywa się Alli. Jedyna taka bez recepty. W Anglii 2 tygodniowe odchudzanie nią kosztuje ok 50 funtów. A teraz w każdej aptece producent piguł Glaxo Smith ogłosił, że jest ona dostępna za 30 f. Myślę, żeby ją kupić...Podobno przyspiesza spalanie tłuszczu o 50%
Zdecydowanie taniej i oszczędniej będzie nie jeść..![]()
Sprawdzałam w necie, miesięczna kuracja, 90 tabletek 30f. No taniej nie jeść, ale pogrzeb drogi, jak się padnie z głodu to koniec- pod płot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 104 gości