Kleofas zmartwiony
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Witam Was wieczorową porą. Dzisiaj szczotkowałyśmy Jafke. Nie protestowała, mruczała z zadowolenia. Teraz poprawia naszą pracę, czyli bardzo pracowicie się wylizuje. To chyba było jej pierwsze w życiu czesanie.
kothka pisze:cześć Ineczko
MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze:Witam Was wieczorową porą. Dzisiaj szczotkowałyśmy Jafke. Nie protestowała, mruczała z zadowolenia. Teraz poprawia naszą pracę, czyli bardzo pracowicie się wylizuje. To chyba było jej pierwsze w życiu czesanie.
I pewnie nie szło w zgodzie z jej wewnętrznym poczuciem etetyki własnej![]()
Cześć Ineczko
Kociama pisze:Witaj Inuś![]()
a Wiesz u nas jest mleczko za oknem![]()
to sie mgła nazywa,nic nie widać jak patrzę przez okienko
Pozdrawiam Was Wszystkich i całuję mocno
MIA
Lemoniada pisze:Inecko, powiec coś mojej Duzej. Po placy zamiast wlacać do mnie jedzie sobie na jakiś koncelt, a ja bende siedział sam!
Kleofas zmartwiony
MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze:Witam Was wieczorową porą. Dzisiaj szczotkowałyśmy Jafke. Nie protestowała, mruczała z zadowolenia. Teraz poprawia naszą pracę, czyli bardzo pracowicie się wylizuje. To chyba było jej pierwsze w życiu czesanie.
Kociama pisze:Ineczko powiedz Kuku i Psotkowi że to dla nich![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87584
Hannah12 pisze:MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze:Witam Was wieczorową porą. Dzisiaj szczotkowałyśmy Jafke. Nie protestowała, mruczała z zadowolenia. Teraz poprawia naszą pracę, czyli bardzo pracowicie się wylizuje. To chyba było jej pierwsze w życiu czesanie.
Chyba uważa że się łysa zrobiła![]()
Hej Inuś, i nas mgła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 407 gości