CoToMa pisze:
A to, że ktoś ma identyczne nie jest dowodem kradziejstwa![]()
![]()
tylko zazdrosci...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:
![]()
moś pisze:CoToMa pisze:
![]()
tylko zazdrosci...
Femka pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2684523#2684523
w tym wątku moniex zamieściła wyniki badań kotki i prosi o interpretację wyników, ale nikt nie zagląda. Może ktoś z Was? Chodzi o możliwość przeprowadzenia sterylki dla 10-letniej kotki.
zajrzyjcie, pliiis
tuż przed przyrządzaniem polać folie wrzątkiem - odstanie sama folia bo się rozmrozi powierzchniowoSihaja pisze: tylko włożyłam je do reklamówki i zamroziłam. mam "kulę" zamrożonej ryby....![]()
moś pisze:ziemowit pisze:101 powodów nieprzytomności Mosia - taka powiatska zrobiłaby lepszą karierę, niż 101 dalmatyńczyków albo 101 dowodów na istnienie boga
To mi sie podoba
Bungo pisze:Po przeczytaniu 12 stron (dwie z IX i 10 z X części) niniejszym komunikuję, że się wypisuję - to nie na moje zdrowie.![]()
Niemniej, porządkując pozyskane informacje, chciałabym Czitce pogratulowac adopcji kalair, sihaji - kradzieży kotów Femki, Femce - bólu gardła, a ziemowitowi - migreny. Ryby prosze ode mnie wymiziać....
Bungo... czy mi się wydaje, czy Ty coś dzisiaj jesteś odrobinkę roztargniona (przepraszam za ten eufemizmBungo pisze:Po przeczytaniu 12 stron (dwie z IX i 10 z X części) niniejszym komunikuję, że się wypisuję - to nie na moje zdrowie.![]()
Niemniej, porządkując pozyskane informacje, chciałabym Czitce pogratulowac adopcji kalair, sihaji - kradzieży kotów Femki, Femce - bólu gardła, a ziemowitowi - migreny. Ryby prosze ode mnie wymiziać....
prawda, że byłaby to fascynująca lektura?B-dur pisze:moś pisze:ziemowit pisze:101 powodów nieprzytomności Mosia - taka powiatska zrobiłaby lepszą karierę, niż 101 dalmatyńczyków albo 101 dowodów na istnienie boga
To mi sie podoba
Bym poczytała, z wieeelkim zainteresowaniem
Femka pisze:Sihaja pisze:mmmmmmmmmkmmmmmommmmmtmmmmmmmmmmymmmmm mmmMMM:MMMMM)MMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
To pisała Gaja do Was. Wszystko paniały?
aaaaa![]()
napisałabym "o ja ciemna", ale varia zaraz zacytuje
varia pisze:Femka pisze:Sihaja pisze:mmmmmmmmmkmmmmmommmmmtmmmmmmmmmmymmmmm mmmMMM:MMMMM)MMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
aaaaa![]()
Bungo pisze:varia pisze:Femka pisze:Sihaja pisze:mmmmmmmmmkmmmmmommmmmtmmmmmmmmmmymmmmm mmmMMM:MMMMM)MMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
aaaaa![]()
Varii gratulujemy refleksu
Varia - nie pal tyle, bo zżółknieszvaria pisze:Femka pisze:Sihaja pisze:mmmmmmmmmkmmmmmommmmmtmmmmmmmmmmymmmmm mmmMMM:MMMMM)MMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
aaaaa![]()
Bungo pisze: Varii gratulujemy refleksu
varia pisze:Bungo pisze:varia pisze:Femka pisze:Sihaja pisze:mmmmmmmmmkmmmmmommmmmtmmmmmmmmmmymmmmm mmmMMM:MMMMM)MMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
aaaaa![]()
Varii gratulujemy refleksu
Lepiej doceń, że doczytuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 39 gości