SŁODKA KROPECZKA już znalazła swoich dużych :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 19, 2006 20:27

Widze i nie widze,moze cos sie kluje,oczywiscie nie bardzo moge pisac bo oba na klacie leza ,dlatego bez znakow polskich.Kurczak gotowany i miesko wołowe to juz przysmak :lol: no i mleczko Klara.Takie szkrabiki i nikt nie chce :?: :lol: Jutro wraca Balbinka .3 tyg. nie zdazyli jeszcze kici zaszczepic :evil: a jedzonko co jej kupili moga mi odsprzedac ,jestem w szku,tak sobie mysle niech zostawia sobie beda mieli na obiadek :lol: :cry: gdzie ja ta kochana Balbinke wysłałam :cry: :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 20, 2006 9:09 Kociątka wypatrują swojego domku

Oba tygrysy wlazły mi do łóżka :evil: wtyliły ispać,oczywiście ciumkacz przy szyji i już łapunimi przebiera i takie mlaski wydaje i ciumkania :wink: pospały do północy i zaniosłam do ich domku,poszły spać bez marudzenia,dopiero jak mój TŻ wychodzi do pracy to one na równe nogi i biegiem do michy i do mnie :lol: i szalenstwa sie zaczynają, wszystko fruwa :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 20, 2006 10:39

Lubie o Was poczytać z rana.... zaraz sie humor poprawia :)

nongie

Od: Nie wrz 26, 2004 14:39

Post » Pt paź 20, 2006 15:21

Kropka to panienka z charakterem :lol: gaduła nieprzeciętna :wink: byliśmy dziś u weta ,no bo troszke kicha ,ale nic nie widac ,temperatura 38i8,Dymcia przy niej to pikuś :evil: darła się niczym kocie obdzierane ze skóry ,nie mogłam jej utrzymać :evil: mury drżały :wink: wetka.nie dała nic ,gdyby cos mam jechać .Spodobała się pani która też była z kocyrkiem ,ale musi z rodzina porozmawiać,nie sadze zeby z tego cos było ale podobał mi sie ten jej błysk w oku jak spojrzała na Kropke.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 20, 2006 19:47

Zaszczyt kopnął mego syna ,usiadł do kompa ,pograł chwile i siedzi jak mumia 8O pytam co jest :?: nic mamo mam pełne ręce roboty- na kolanach ulokowały mu się małe bzdziągiewki i co przestawał Kropke głaskać to ona krzyk podnosiła :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 10:07 cudne koteczki szukaja domków :)))))

Wczoraj nie poszło tak łatwo ,oba brzdące wpakowały mi się do łóżka po ich minkach wiedziałam że jetem bez szans,wlizą i za chiny nie wylkiza,spały ze mna ,Kropka przy buzi,wtulona ,przykryta dłonia i niech no tylko tę dłon zabiore ,krzyk straszny dawaj szybko łapsko :evil: trzymaj mnie bo sie boje chyba nocy ,bo czego innego :?: 8O :lol: zdrętwiałam cała,Biały Miś to facet który nie potrzebuje kołderki,on zahartowany :lol: O 4 rano zabawa :twisted: teraz jest moda na zabawe psia karma ,tak fajnie turla sie po tależu i i odgłosy wydaje :evil: A na mnie jaka fajna zabawa ,jedno pod kołdrą drugie na ,można skoki potrenować,judo na moim ryju :twisted: :wink: O 6 rano mocno zgłodnieliśmy karma dostepna była juz nie dobra :evil: mała jędza chciała skarpetką Gada przykryć 8O :wink: świerze musi być i koniec kropka :lol: Potrzebuje dla Kropki uszyć sobie kangurzy worek :lol: bo ona tylko rączki kolanka , ajak ją zestawiam to między nogami ze mna chodzi,na noge wlezie i też sobie spacerujemy :D Problem jest z piciem , wczoraj wzielam strzykaweczke i daje jej do pysia ale żłopie :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 13:28

Komu cuda :?: :D komu :?: Kropka już po kątach zapaszków nie zostawia wędruje do swojego kibelka,jest jeszcze taka malenka,,taka rozczulająca ale jak śpi :evil: :wink: teraz i tak bez szczepien nie oddam ,już dostałam nauczke :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 17:46 prosze o porade

Ja do kompa kociaki na kolana :lol: lepsza jestem od koszyczka :wink: Kropka kicha,coś chyba samo nie minie :cry: mam Dalacin C jak myślicie dą małej :?: zawsze tym leczyłam kociaki piwniczniaki,ale ona taka malusia ,ajką jej dać dawke dwie kreski z milimetra :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 22, 2006 12:48 Komu słodziaki.

Zastanawiam się czy będe umiała oddac komuś te szkrabiki,zaufać ,są takie kochane ,takie przylepne,Kropka śpi całą noc wtulona we mnie jakby przyrosła ,musze ją głaskac i dotykać bo domaga sie tego -pokz że jestes przy mnie,Biały Miś śpi na wierzchu,jemu kołderki nie potrzebne ,brzuchalki mają takie śliczne ,tłuściutkie :wink: i tyle ufności w oczach.z Misiem można dokładnie zrobić wszystko :lol: Kropka będzie gaduła ,mozna do niej mówic a ona odpowiada :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 22, 2006 19:13

Cudna kropeczka właśnie wsadziła mi łapsko z pazdziorami w ślip.Boli ,piecze i łzy sie leja :crying: co to za miłość nagiego w pokrzywach :strach: liże całuje a potem znienacka mocniejszych efektów miłosnych używa :crying:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 22, 2006 22:44

Boli oko :cry: przeżyje :wink: Kropka wsiąkła, Miś leżał z całym stadkiem Kropki nie ma ,pytam Gada (ukochany jedynak) głuchy jak pien ,słuchawki na uszach,szukam no nie ma ,już drżałam kiedy słysze -mamo zobacz co ja tu mam 8O zaglądam a tam pod bluzą ciumkacz ciumka mego syna :lol: łapeczkami trzyma ten suchy boczek i ciumka :lol: no i kupiła tego co podobno tak kotów nie lubi :D :D :D mnie też kupiła :wink: a Miś to nawet za bardzo starać sie nie musiał :lol: Misiem interesuje się jeszcze jedna osoba o rany teraz ugryzła mnie w nos ,krew leci,k@#$%6
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 22, 2006 22:56

już koncze, przeszło mi :evil: jutro przyjda oglądac Misia ale jeszcze koleżanka EwySary zakochała sie w Misiu ,warunki postawiłam .Podobała mi się bo pierw sprawdziła czy dziecko nie ma alergii na sierść kotka zrobiła testy ale narazie sprawdzam wszystko. Bać się będe już zawsze. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 22, 2006 23:44

Dorcia cos mi się wierzyć nie chcę że twoje dziecię nie lubi kotów :wink: Przy takiej ilości domowego futra to niemożliwe.
Trzymam kciuki za domki.[/url]

realka

Od: Pon kwi 25, 2005 19:35

Post » Nie paź 22, 2006 23:59

no on tak twierdzi ,wręcz rzyga kotami :wink: tylko czemu je ciągle obłapia i maltretuje przyciskajac do chudych żeber :wink: z niektórymi sie nawet lizał :D a to wszystko dlatego że ich poprostu nie lubi :!: :D To nielubienie to chyba u nas rodzinne :lol: a jak twoja malutka :?: Tosia :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 23, 2006 9:12

Szalały od 4 :evil: ale na mnie :evil: Biały Miś chowa pazurki Kropka jeszcze chyba nie potrafi ,a śpi przy buzi terz ja jestem w pazurkowe kropki na ryjcu :cry: ale jest slodziutka i tak bardzo już się zmieniła,ćwierć nocy mnie ciumka,miejscami jestem mokra :wink: Miś za to wciera punio w m[iój ,tak że nie jednokrotnie jego nos jest w mojej buzi i nijak to wyplić :D Niezmiennie kochaja jeść kurczaczka,codziennie gotuje pół piersi i nóżke i one to zżerają 8O ,wczoraj pierwszy raz dołożyłam ryż i marcheweczke rozciapcianą,też pojadły :wink: ale nie każda saszetka jest już cacy,niektóre trzeba tylko powąchać i próbować za kopać :evil: np MULTIFIT z rybka dla dzieciWołowe raz dziennie musi być ,jak one go jedzą :roll: :lol: Kropeczka jakby mniej kichała :wink: [/i]
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]